Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaluje ze usunelam ciaze

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze zaraz poleca hejty kobiet "kochajace dzieci"ktore swoich nie maja. Ale moze zaczne od poczatku .usunelam ciaze tabletkami dostalam je bez problemu bo mieszkam w kraju gdzie jest to legalne. Mialam wtedy 17 lat bylam w szoku bo przeciez jak? Tabletki i gumka??.. a jednak test drugi lekarz potwierdzil. Nie chciialam tego malenstwa od poczatku traktowalam je jak pasozyta moj chlopak chcial tego dziecka przekonywal mnie ale widzial jak sie mecze i stwierdzil zaryczany jak dziecko ze nie moze mnie zmuszac. Balam sie wszystkiego co ludzie powiedza co ze szkola rodzice?.gdy to sie stalo czulam ulge jednak teraz rycze po katach .siostrze mojego juz narzeczonego urodzilo sie dziecko i jak widze jak je trzyma na rekach itp to nie moge wytrzymac. Sama czuje Ze chcialabym miec dziecko , strasznie zaluje tego i niema dnia zebym nie myslala nie plakala i niewiem sama czy to wyrzuty sumienia czy naprawde instykt maciezynski.?.ostatnio spoznil mi sie okres 5 dni i zasmucilam sie gdy go dostalam.. Pisze to po to zeby przestrzec wszystkie dziewczyny .nie robcie tego! Tez tak myslalam co ja temu dziecku dam itp?.a teraz ?teraz nie zrobilabym tego za zadne skarby!!.

Gość gość
:(

Gość gość
nie rozumiem dlaczego teraz nie możesz mieć dziecka

Gość gość
A jak to możliwe, że zaszłaś w ciążę stosując 2 zabezpieczenia? Chyba byś jakiegoś Supermena urodziła.

Gość gość
A to nie mozesz zaciazyc? Idz do dobrego lekarza na pewno pomoze. Ja mam dziecko i cie rozumiem, bo to nie bajka. Macierzynstwo to nie wakacje ale ciezka harowa... :-/

Gość gość
Nikt sie nie wypowie?

Gość gość
Tak dwa zabezpieczenia. Mozecie sobie tylko wyobrazic w jakim szoku bylam. A jednak sie zdarza. Niewiem czy zasluzylam na bycie matka o to sie rozchodzi boje sie rozczarowania ze nie wyjdzie. Wiem wiem dosoonale ze macierzynstwo to nie bajka. Nie jest kolorowo ale maluszek napewno wszystko wynagradza;)

Gość gość
Bajkopisarko Najpierw napisz jak można zajść w ciążę stosując tabletki i jeszcze prezerwatywe, bo nie rozumiem tego jakoś....

Gość gość
Ojejku nie wazne. Zeby sie usprawiedliwic moze tak napisala. Niewazne, nie w tym sek. Moze kiedys wynagradza...

Gość gość
Nie mow o mnie ze jestem bajkopisarka tylko poczytaj troche o zabezpieczeniach zadno nie daje 100 procent. A ja do dzis zadaje sobie pytanie jak to mozliwe? Moze gumka byla nietrafna ,tabletki bralam krotko wiec dlatego uzywalismy do tego prezerwatywy. Nie chcialam byc wciazy dlatego stosowalismy z poczatku podwojne zabezpieczenie. I nie wymyslam bo z takich rzeczy sie nie zartuje...

Gość gość
Nie czepiajce sie autorki bo takim o to sposobem ja mam dzis rocznego synka. Wiec bezmozgie ci///py zastanowcie sie. A do ciebie autorko nie obwiniaj sie :).napewno zajdziesz jesli tylko sie postarasz

Gość gość
Polowa wypowiadajaca sie ma za soba aborcje a przy ludziach udaja j****e krolewny ha dobre!

Gość gość
No

Gość gość
Up

Gość gość
Czasu nie cofniesz