Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Milosc to tylko stymulacja jadra pollezacego! DLATEGO FACECI!

Polecane posty

Gość gość

Nigdy sie nie zencie bo was qrwy puszcza z torbami i nawet im powieka nie drgnie. Stare powiedzenie mowi "mezczyzni sa wolni do slubu, a kobiety sa wolne po sluvie". Prawo do slubu jest po naszej meskiej czyli lepszej stronie. Jak sie dacie zaciagnac pod oltarz i powiecie "tak" to macie przerabane! Rozwod gwarantowany po kilku latach bo z natury milosc nie trwa wiecznie! To tylko zalew mozgownicy przez dopamine ktory mija po minimum 4 miesiacach. 4 je/banych miesiacach... (!!) Sady przy rozwodzie stoja po stronie kobiet. Tracisz dom kase dzieci i jestes puszczany z torbami! A tak gdy sie nie ozenicie to jestescie wolni "rozwod" trwa dwie minuty. Jak sie wam laska pusci z innym to mowicie nara, jak zajdzie w ciaze z innym to dziexi z automatu nie sa uznawane za wasze i mozecie taka wykopac za drzwi mgnieniu oka! Ja dopuszczam TYLKO konkubinat i to mam swiadomosc ze nie bedzie trwalo wiecznie!

Gość gość Sofia Buggio
do gość dziś pierwszy madry post dzis czytam, czy ktos cie juz zdazyl oszukac? naszego kolego taka dzfka oszukala mowilam mu zeby dzifke zawiozl do lasu i przywiazal za rece i nogi do drzewa.okradla go podrapala mu caly samochod (AUDI)nowy.wymuszala od niego pieniadze,jej synek czyms ostym porysowal samochod po raz drugi i napisal H==/U==/J a on biedny sponsorowal wszystko i zapraszal ja do Grecji na urlopy z bekartem.MASZ RACJE TE DZIFKI SA TYLKO DOBRE DO WZIECIA SLUBU,POZNIEJ SIE Z NICH ROBI PITBULL.CHLOPAKI UWAZAJCIE NA SIEBIE.

Gość gość
Up

Gość gość
No i bardzo dobrze, raz sie rozwiodlam i mi nie mrugnela, tym razem tez mi nie mrugnie! Wy faceci swinie pocalujcie mnie w d**e!

Gość gość
Macie potwierdzenie mojej tezy! Pamietajcie chlopaki WIERNOSC KOBIETY TO TYLKO BRAK OKAZJI DO ZDRADY! Myslicie ze wasza dziewczyns nie olala by was dla pitta albo clooneya? Prosze was... :)

Gość gość
z kim chcecie spac?

Gość gość
17:03 co to za pytanie? Pamietam jak kumpel kiedys rwal jedna mezatke w saunie pozniej razem wladowali sie po prysznic ale do mieszkania z nim nie poszla bo maz i dziecko byli za sciana. Do mnie tez jedna mezatka sie w saunie dostawiala ale z dziecmi byla w koncu odstawila dzieciaki mezowi a przyleciala do mnie do sauny. Do niczego nie doszlo bo bym sobie takiej starej i dzieciatej nie wybaczyl...