Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich forumowiczów kartka Komorowskiego z wczorajszej debaty to ściema!!

Polecane posty

Gość gość

Są na to dowody:

Gość gość
Ciekawe jakie?

Gość gość
komorowski-wymachiwal-kartka-podczas-debaty-bloger-przejrzal-dokument-manipulacja

Gość gość
I ty je posiadasz

Gość gość
Bloger ujawnił manipulację Komorowskiego jak zwykle wyciął tylko fragment ankiety Andrzeja Dudy

Gość gość
A jak bloger podejrzał to rzeczywiście manipulacja. Musiał mieć sokoli wzrok.

Gość gość
Komorowski próbował zaatakować kontrkandydata, przytaczając, że był za ustaleniem bardziej restrykcyjnych limitów emisji gazów cieplarnianych i szkodliwych pyłów, co kandydat PO interpretował jako szkodliwe stanowisko dla górnictwa polskiego. Nic bardziej mylnego.

Gość gość
media pokazaly te kartkę z wypowiedziami Dudy , to nie był problem, bo czarno na bialym, zadna sciema tylko fakt, sa zdjecia

Gość gość
No i co z tego jeśli za jakąś głupią kartkę zmieniacie poglądy to jesteście tępe kozy, Komor też ma dużo za uszami!!!

Gość gość
"Nie jestem już żaden smarkacz, Łeb mam pokryty siwizną. Nie zagłosuję na Dudę Bo zbyt cię kocham Ojczyzno! Skąd wiem, że wybór niedobry? Nie wierzę w zmianę oblicza Nie chcę powrotu Ziobry, I teczek Macierewicza. Na Dudę nie oddam głosu! Pamiętam, Jarka premierem, I kpiny z demokracji I koalicję z Lepperem. Nie chcę mieć znów premiera Co straszy Ruskiem i Żydem Co ciągle dzieli Polaków I może zaszczuć jak Blidę. Za kłamstwa i pomówienia, Prawdę, mgłą sztuczną okrytą Za skłócanie rodaków Za IV Rzeczpospolitą. Za "Tusk ma krew na rękach", A memu Bratu Chwała! Za wrzaski nad trumnami I nogę generała! Za propagandę, która nie łączy, ale dzieli. Za żądania pomników z kieszeni obywateli! Za marsze z pochodniami, Jazdę "po trupach do celu", Za negowanie wyborów I PROFANACJĘ WAWELU!!!! Dziś w duszy mej zakamarkach Odkrywam decyzji sedno: Nie chce powrotu PiS-u, Bo nie jest mi wszystko jedno!" x Też mi nie jest wszystko jedno ...

Gość gość
kocham Polskę ,przyłączam się bo nie jest mi wszystko jedno

Gość gość
szogun won!

Gość gość
komorowski to czlowiek rosyjskiej agentury, duda to czlowiek kaczynskiego. nikt temu nie zaprzeczy, sami wybierzcie co jest gorsze

Gość gość
płukać w mokrej wodzie!

Gość gość
Komor znał wcześniej pytania i miał na kartkach przygotowane odpowiedzi dlatego mieścił się w czasie co do sekundy. Kmor jest mistrzem czytania z kartek w sposób dyskretny, pewnie też ma elektroniczną suhflerkę zamontowaną w okularach co mu podpowiadawypowiedzi. Ale na początku debaty Komor źle przeczytał z kartki i podał bzdurny wzrost PKB na poziomie 22% zamiast 2,2% jak jest, przecinka nie dojrzał. A powinien wiedzieć że na świecie najlepsze gospodarki nie przekraczają 5% wzrostu PKB. Taka wpadka agresywnego Komorowskiego. A czemu on nagle się zrobił taki agresywny i tak się kręcił, czyżby był na dopalaczach? I dlaczego Komorowski manipulował kłamstwami? Ani myślę głosować na takiego dziadka co nawet z kartki nie potrafi przeczytać poprawnie, co przez 5 lat prezydentury NIC dobrego nie zrobił,a przez 25 lat bycia przy korycie zrobił wiele zła. Jego udział w WSI , to straszne, bo WSI stoi za falą przymusowych samobójstw w Polsce, a Komor sam przyznał że kiedyś w ramach bycia radykałem chciał zabić przypadkowego milicjanta, niewinnego człowieka, straszne. Zabija też masowo zwierzęta dla przyjemności, lubi zabijać , bo jego hobby to myślistwo, biedne sarny i jelenie, biedne niedźwiedzie i łosie, biedne.