Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Palacze na przystankach

Polecane posty

Gość gość

... przed galeriami, w parkach, na ulicach i w innych przestrzeniach użytku publicznego - czy przeszkadzają Wam? (nie mówię o miejscach z zakazem, przystanek czyli ta przestrzeń gdzieś w jego okolicy)

Gość gość
oczywiscie, ze przeszkadzaja :O ci na ulicach tez, smierdzace obrzydlwie krowy, mam zawsze ochote wyskoczyc przed takimz tanim smierdzacym dezodorantem i psiknac mu prosto w twarz, bo niczym sie to od papierochow nie rozni :O

Gość gość
sama palę, ale się chowam. Nie rozumiem jak można palić obok innych ludzi, np w tłumie albo na przejściu dla pieszych.

Gość gość
Im wszystko przeszkadza.:)

Gość Ediwkomedii
Nie, sam palę, mam prawo palić w parku a jak komus przeszkadza to niech zjeżdża do domu;)

Gość gość
Ja też palę, nie przeszkadza mi jak ja palę, ale jak inni palą to mnie to wkur....

Gość gość
Trujcie się idioci ale we własnej przestrzeni. Nikt nie ma ochoty wdychać waszego śmierdzącego dymu. Zawsze mam ochotę takiego kopnąć w du/pę żeby poleciał z tym kopciem na druga stronę ulicy. Nie dość, że smrodzi, truje to jeszcze później lecz jednego z drugim z raka płuc albo płać rentę i opłacaj rehabilitację.

Gość gość
Taaa, k****, wszystko wam przeszkadza - palacze, baby karmiące cycem, kobiety w ciąży (ups, rozpłodowe krowy miało być), psy s******e na trawę, bachory wrzeszczące pod oknem, grube spocone baby w autobusie i wiekle wiele innych. Polecam pustynię jako miejsce do życia. PS. NIE PALĘ, żeby nie było, ale do jasnej ciasnej - KAŻDY MA PRAWO ŻYĆ JAK CHCE!

Gość gość
up frajerzy, ja palę :)

Gość gość
Oczywiście, że mi przeszkadza. Ja żyję tak by nie przeszkadzać innym - tzn - nie smrodzę, nie hałasuję, nie srakam psem po chodnikach itp itd. więc do cholery jasnej, mam prawo żądać by inni też respektowali moje estetyczno/zdrowotne wymagania. Ps. Kobiety w ciązy i ich karmienie mi nie przeszkadza 🖐️

Gość gość
Skąd wiesz, że nie przeszkadzasz? Może komuś twoja gęba przeszkadza? Albo zapach perfum? Albo ubiór?

Gość gość
Przeszkadzają - smrodzą - trują!!!

Gość gość
gość dziś - won popielniczko 🖐️

Gość gość
20:59 trafiłaś kulą w płot - nie palę :)

Gość gość
jasne :classic_cool: tylko idiota broni palaczy

przeszkadzają, ale łamią prawo, więc można z tym zrobić porządek ale bardzo rzadko ich widzę, większość zainwestowała w ePapierosy i spokój z tym;)

Gość gość
21:20 - a kiedy ja broniłam palaczy? Ja bronię wolności, ot tyle. Bo tu nie jest mowa o paleniu w miejscach publicznych, lecz o paleniu w ogóle. Sama teraz jestem w ciąży i mogłoby mi to przeszkadzać, ale w odróżnieniu od was jestem tolerancyjna.

Gość gość
errata: miało być - bo tu nie jest mowa o paleniu w miejscach zakazanych

Gość malwinka33
nie palę swojego Tabaque w miejscach publicznych, myślę że to bardziej kwestia kultury niż tego czy ktoś jest palaczem czy nie