Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko z zespołem Downa ku przestrodze

Polecane posty

Gość gość

witam dziewczyny, mam takie pytanie: urodziłam dzieciątko z zespołem Downa. już pomału pogodziliśmy się z tym, jeśli to w ogóle możliwe. w 19 tygodniu ciąży śniła mi się w ciąży kobieta, która powiedziała mi, że moje dziecko będzie chore na trisomię 21. zatem wiedziałam wcześniej niż lekarze. i ten sen się sprawdził. również sprawdzają się sny odnośnie mojego drugiego dziecka, jeśli chodzi o choroby. czy któraś z Was w czasie ciąży lub w ogóle miewa takie sny? to często nie daje mi spokoju. również u mojego synka kobieta we śnie parokrotnie przychodziła i wymieniała mi chorobę, na którą cierpiał. gdy zrobiłam prywatnie badania okazało się, że to prawda.

Gość gość
znaczy że planujesz 2 dziecko?

Gość gość
mam już dwójkę dzieci. w tym jedno z zespołem Downa. więcej nie planuję.

Gość gość
chodzi ci tylko o sny? nie, nie miałam. Koleżanka za to robiła badania prenatalne i wykazały u dziecka bezmózgowie, usunęła ciążę

Gość gość
chodzi mi tylko o sny. badania prenatalne też robiłam.

Gość gość
to przebadaj drugie dziecko

Gość gość
ZD nie wyszedł w usg genetycznym?

Gość gość
Czyli z ZD to drugie dziecko tak? A można wiedzieć na co choruje pierwsze?

Gość gość
usunęła bym downa,a jakby było za późno to zostawiłabym w szpitalu i zrzekła sie praw

Gość gość
drugie dziecko ma ZD. pierwsze dziecko generalnie jest zdrowe. chorowało długo w wieku 2 i 3 lat, lekarze rozkładali ręce. kobieta ze snu podała przyczynę i sprawdziło się. jest wyleczony. tematem są sny, a nie choroby dzieci.

Gość gość
chyba z tekstu wynika, ze jest w drugiej ciazy, ludzie wy nie potraficie czytac ze zrozumieniem?

Gość gość
sadzisz ze jestes wrozka lub masz kontakt ze zmarlymi? zly dzial...

Gość gość
sama nie potrafisz czytac ze zrozumieniem,wyraźnie napsala, że urodziła dziecko z zespołem downa i to jest drugie dziecko

Gość gość
Ja mialam sen w 16 tyg. ciąży, nie wiedzialam jeszcze co bedzie, chlopiec czy dziewczynka. Śnił mi sie mój śp teść kolysal na kolanach niemowle na niebiesko ubrane. Zerwalam sie cala spocona, pomyslalam ze bede miala synka, bo w tym śnie był malutki chlopiec. Na nastepnej wizycie w 19 tyg. okazało sie ze ciaza obumarla w 16 tyg a mój synek powiekszyl grono aniołków. Kiedys w życiu bym nie uwierzyła, ale jak o tym myślę to był znak ze dziadek opiekuje sie moim synkiem. Trochę chaotycznie piszę ale jak o tym pomysle to cala sie trzese

Gość gość
a mnie się śniły jakieś masakry, że mi ktoś nożem brzuch rozcina, że jakieś demony mnie duszą, że po pokoju chodzą jakieś duchy, nie mogłam się obudzić krzyczałam przez sen i co? urodziłam zdrowe dziecko. Ma już rok i ani razu nie był chory nawet. Chyba hormony mi szalały :P

Gość gość
Mi się pewnego razu śnił maleńki chłopiec z szyderczym uśmieszkiem, nie wiem skąd się wziął, tak po prostu znikąd. Kilka tygodni później okazało się, że jestem w nieplanowanej ciąży. Urodziłam ślicznego synka :-)

Gość gość
w takiej sytuacji masz problem z okultyzmem powinnas pogadac z ksiedzem lub pastorem ale kompetentnym w tej dziedzinie tzn demonologia, wiem o czym mowisz dokladnie bo w krajach afrykanskich takie rzeczy sie zdarzaja i uwierz mi mozna dzieki krwi Jezusa temu zapobiec to sa czary moze ktos w twojej rodzinie zajmuje sie okultyzmem, moze masz wrozke w otoczeniu, wiem ze zaraz padna glupie opinie i ogolnie wiekzosc ludzi w to nie wierzy jednak to jest duchowa rzeczywistosc, pogadaj z kompetentna osoba duchowna

Gość gość
Duchowa rzeczywistosc:)

Gość gość
O czym mam rozmawiać? Że moje sny dotyczące dzieci się sprawdzają? W życiu nie trzymałam w ręku kart i nie byłam u wróżki. Interesuje mnie tylko czy inne mamy też mają takie prorocze sny.

Gość gość
Nie , nie mamy takich snow

Gość gość
Śniły mi się bliźnięta chłopiec i dziewczynka. Za 2 tygodnie okazało się że jestem w ciąży i takie dzieci urodzę w lipcu.

Gość gość
mi przed zajściem w ciążę śnił się mały chłopczyk i zaraz byłam w ciąży i też co miesiąc mały synek mi sie śnił. i urodziłam synka.

Gość gość
zbieg okolicznosci i tyle- szansa na wystapienie zespołu downa zawsze jest równie dobrze mogło ci sie przysnic ze ma blond włoski lub zielone oczy

Gość gość
Ale co ku przestrodze ?? nie rozumiem

Gość gość
No właśnie, nie do końca jasne jest przed czym chce autorka przestrzec? Przed snami? A co to zmieni? No chyba, że jak mi się przyśni chore dziecko to znak, żeby ciążę usunąć.

Gość gość
tak ze masz negatywnie prorocze sny o tym powinnas pogadac z ksiedzem wiesz 2 dzieci chorych a wczesniej o tym mialas sny to nie jest zbieg okolicznosci, wlasnie zebys wiedziala ze istneje rzeczywistosc duchowa magia, czary, okultyzm bardzo popularne szczegolnie w Afryce

Gość gość
ale jak nie wierzysz to borykaj sie dalej ze swoimi myslami, ja doradzilam to o czym wiem od swiadkow

Gość gość
Mnie zawsze na śmierć śnią sią się wypadające zęby i zawsze się sprawdzają do mojej mamy kiedyś też powiedziałam ,że śniły mi się wypadające zęby i powiedziałam ,ze to na czyjąś śmierć a moja mama na to ,że to na jej zażartowała ,ale za cztery dni zmarła na zawał i to nie żart w zeszłym roku teść był w szpitalu nic mi się nie śniło ,ale czułam ,że umrze we wtorek ,i to był wtorek mnóstwo mam takich znaków ,ale uważam to za silną intuicję nie myślę o tym ,ale swoich snów się czasami boję nie ukrywam.

Gość gość
Ja bylam pewna ze urodze chlopca. Snila mi sie dziewczynka i sie sprawdzilo. Mam ccorke. Ja wierze w sny. Mojej mamie tez sie snilo kilka takich snow przelowiadajacych w zyciu.

Gość gość
Niedawno byłam w ciazy. Ciaza przebiegała spokojnie. Pewnej nocy przyśniło mi sie ze trzymam na rękach swoje nienarodzone dziecko i ono nie żyje. Obudziłam sie cała spocona i odrazu umówiłam wizytę do lekarza. Byłam w 8tygodniu ciazy. Na usg wszystko było w porzadku wiec przestałam sie martwić. Dwa dni pozniej zaczelam krwawic, koniec znacie.