Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko z zespołem Downa ku przestrodze

Polecane posty

Gość gość
Mnie zawsze na śmierć śnią sią się wypadające zęby i zawsze się sprawdzają do mojej mamy kiedyś też powiedziałam ,że śniły mi się wypadające zęby i powiedziałam ,ze to na czyjąś śmierć a moja mama na to ,że to na jej zażartowała ,ale za cztery dni zmarła na zawał i to nie żart w zeszłym roku teść był w szpitalu nic mi się nie śniło ,ale czułam ,że umrze we wtorek ,i to był wtorek mnóstwo mam takich znaków ,ale uważam to za silną intuicję nie myślę o tym ,ale swoich snów się czasami boję nie ukrywam.

Gość gość
Ja też czasem miewam prorocze sny, ale to nie są jakieś czary :) To podświadomość, udowodnione naukowo, Freud, Jung, naukowcy to badali. Po prostu nasza podświadomość jest bystrzejsza od nas i przeczuwa, co się wydarzy na skutek przesłanek, których świadomie nie zauważamy. Żadna tajemnica, naturalne procesy umysłu

Gość gość
Kiedy przyśni mi się moja najlepsza koleżanka z podstawówki zawsze któreś z moich dzieci jest chore albo jestem w ciąży. Trzy razy poroniłam i zawsze kilka dni wcześniej śniła mi się S. Ostatnim razem kiedy staciliśmy dość wysoką ciążę przyśniła mi się ta moja koleżanka i pokazała mi pustą kołyskę. Wtedy już wiedziałam, że na pewno stanie się coś złego.

Gość gość
Mi z kolei sni się koleżanka której nie lubiłam. I wtedy zawsze dzieje się coś złego. Mam wiele snów proroczych. Gdy sni mi się zimna woda moje dziecko choruję. Dlatego rozumiem autorkę.

Gość gość
Ja w ciąży miałam kilka snów, które w jakiś sposób odzwierciedlały przyszłość. Pierwszy: przyśniło mi się, że urodzę dziewczynkę (wtedy nie znałam płci) i ta dziewczynka była chora. Okazało się, że dziecko faktycznie jest dziewczynką, mającą poważne wady. Drugi: przyśniła mi się w/w córka, dokładnie taka, jaka była z wyglądu. Trzeci: na patologii ciąży leżała ze mną dziewczyna na podtrzymaniu (naprawdę ) i przyśniło mi się, że ona poroniła. Kiedy później przypadkiem spotkałam ją w szpitalu okazało się, że była na lyzeczkowaniu, bo straciła tę ciążę.

Gość gość
1 ciąża nie wiedziałam co będzie to we śnie babcia męża mi powiedziała że będzie córka- jest corka 2 ciąża na początku pod sklepem wpadły mi niebieskie śpiochy, wzięły się znikąd- urodziłam chłopca zdrowego . wierzę w część snów ale nie wszystkie. trzeba odróżnić kiedy umysł edreagowuje nerwy i bodźce i miesza informacje a kiedy są prorocze.

Gość gość
Mi sie snilo, ze corka bedzie miala pierwszy zabek-na drugi dzien sie sprawdzilo, to samo z raczkowaniem i wstawaniem w lozeczku-w przddzien tych zdarzen snily mi sie one.