Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KonwaliaII

II kreski na tescie 5 tydzien

Polecane posty

Gość KonwaliaII

Witajcie . Dzis jest moj 30 dzien cyklu, pierwszy dzien w ktorym moglam zrobic test. Kupilam, godzine temu zrobilam - przezylam szok. Zobaczylam druga, ale bardzo blada kreseczke. Myslalam,ze wariuje, jednak pokazalam test kolezance - widzi to samo... Nadal w to nie wierze, jutro z rana test powtorze. Z obliczen wychodzi,ze to 5 tydzien ciazy. Jakie mialyscie objawy? Pozdrawiam

Gość gośćwkość
To normalne, że temp. może spaść do 2 kresek w czasie Zimnej Zośki.

Gość gość
Na tym etapie tylko czulam sie jak na okres. Za wczesnie na inne objawy.

Gość KonwaliaII
Ja mam dziwne krotkie bole w podbrzuszu, klocie lewego jajnika od czasu do czasu i dziwne bulgotanie... Nadal w to nie wierze. U lekarza na usg cos juz bedzie widac?

Gość KonwaliaII
Ja mam podobnie. Brzuch mnie od czasu do czasu pobolewa, dziwne bulgotanie tam czuje :) nadal w to nie wierze.. Wczoraj zemdlalam i to mi dalo do myslenia

Gość gość
Na początku miałam objawy takie jak na okres. Potem doszła straaaszna sennosć :)

Gość gość
Objawy to raczrj 7-8 tydz moga sie zaczac w 5 tyg juz mdlosci raczej watpie. Ja obie ciaze mialam mdlosci od 9 tyg dopiero. W 5 tyg na usg byla plamka tylko pecherzyk ciazowy bez zsrodka w 6 byl zarodek ale serca jeszcze nie dopieto w 7tyg4dniu bilo serdusko. W drugiej ciazy w 6 tyg ktwawilam bylam na ip byl tylko pecherzyk bez zarodka. W 8 tyg bylam na udg bylo serduszko. W 5 tyg nic nie dowiesz sie u gina w 7 najwcEsniej

Gość gość
dziwne ze w 5 tyg masz blada kreske powinna byc wyrazna

Gość gość
owulacja mogla byc pozniej i dlatego kreska jest mniej wyrazna, proste

Gość gość
Nie ciesz się. Życzę jak najlepiej ale ja tak mialam. Po czym przyszedl okres z opóźnieniem. 4 testy druga kreska blada, a okres spóźniony o tydzień. Poczekaj jeszcze z tydzień