Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy dzień w pracy i ogromny zawód

Polecane posty

Gość gość

yeba.lam 12 godzin mylam okna (!!!!!) a nie tak się umawialam z szefowa. nie umiem jej odmówić na zywo ale jutro nie ide do pracy, nie mam żadnej umowy wiec nie musze. co mam robić. rano dzwonic i co powiedzieć?

Gość gość
powiedz, że znalazłaś coś innego i że dziękujesz za współpracę.

Gość gość
a co z pieniędzmi? powiem aby mi dala do ręki czy przelew wyslac jej smsem dane? jak to rozwiązać? boje sie ze mi nie zapłaci :(

Gość gość
Skoro jesteś taka elo melo, to o co ci chodzi? :o Nie czujesz się na tyle dorosła i odpowiedzialna, żeby jak człowiek zakończyć współpracę? To, że ona wydymała cię jak ostatni burak nie oznacza, że Ty też masz się tak zachowywać :o Zadzwoń jutro rano (ja bym to załatwiła na Twoim miejscu nawet dzisiaj jeszcze, nie jest późno), powiedz, że długo myślałaś ale przemyślałaś sprawę i stwierdzasz, że nie tak się umawiałyście. A dodatkowo pojawiła się właśnie parę h temu propozycja zajęcia się czymś innym i uprzejmie informujesz, że rezygnujesz z tej pracy. Po czym pytasz, jak jej wygodniej będzie się rozliczyć - osobiście, czy może woli dostać smsem albo mailem dane do przelewu. Koniec. Jak człowiek, dorosły człowiek :o 🖐️

Gość gość
może nie tyle, że wydymala itd, bo coś tam niby wspominała ale nie do końca. w każdym razie juz nie chce kontynuować z nia współpracy. a ci jeśli mi nie zaplaci?

Gość gość
Dokładnie - zapytaj wprost- w jaki sposób otrzymasz wynagrodzenie za dzisiejszą pracę? do ręki czy przelewem? I nie bój się. Takie jest życie, że czasami stawia nas w trudnych sytuacjach. Grunt to się zahartować i nie brać tego do siebie. Odwaliłaś robotę, więc należy Co się zapłata.Walcz o SWOJE. I jak najbardziej masz prawo zrezygnować- to TWÓJ wybór.

Gość gość
dziękuję Wam! harowa byla niesamowita, jeszcze lekki upal, 5 minut przerwy ciągle na stojąco i na drabinie, bez przyrządów żadnych prawie tylko 5 szmat na krzyż i kilka płynów. zjechalam sobie całe dlonie. zadzwonię jutro bo dzis jeszcze emocje maja gore nad rozsądkiem.

Gość gość
powiedz, ze masz dużo spraw do załatwienia i ze nie możesz przyjsc, ze masz problemy ze zdrowiem i musisz zająć sie zdrowiem