Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam do sprzedania lek Esmya na miesniaki

Polecane posty

Gość gość
Posiadam 4 listki po 14 szt jakby ktoś był zainteresowany to odsprzedam.

Gość gość
Witam czy ma ktoś do sprzedania esmye jedno opakowanie

Gość gość
Dzien dobry po ile esmya jakis emiel

Gość gość
Te pytania nie aktualne błąd przepraszam nie potrzeba nic

Gość gość
Posiadam 4 listki tabletek Esmya,jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem proszę o kontakt

Gość esmya

Sprzedam lek esmya, termin ważności 07.2019

zaszłam w ciążę i nie potrzebuje już 

tel.608685768

Gość prazykwantel sprzedam

Sprzedam leki pasozyty prazykwantel iwermektyna zentel vermox yomesan

Oferuje leki przeciw pasozytom:

Vermox Mebendazol 100mg 1zł, ważny 03.2020, odliczany z opakowania szpitalnego 1000 tabletek do torebek strunowych po 25 tabletek – glistnica, włośnica, włosogłówczyca, tęgoryjec, owsiki. Podaje się 2x dziennie przez 3 dni lub dłużej.

Yomesan Niklozamid 500mg 3zł, ważny 01.2022, listki po 4 tabletki w opakowaniu kartonowym – tasiemiec nieuzbrojony, tasiemiec uzbrojony, bruzdogłowiec szeroki, tasiemiec karłowaty. Podaje się jednorazowo w dawce 2 g.

Prazykwantel 600mg 4zł, ważny 03.2022, opakowania szpitalne po 50 i po 100 tabletek, mniejsze ilości odliczam do torebek strunowych po 10 tabletek – przywry, tasiemce. Podaje się od jednorazowej tabletki na tasiemce, do 2 dziennie przez 3 dni na przywry.

Iwermectyna 6mg 30zł, ważna 04.2019, listki po 6 tabletek, opakowanie 12 tabletek, ale mogę łatwo oddzielić z listków – glisty (ogólnie robaki obłe), nużeniec, świerzb, węgorczyca, filarioza, glista ludzka, węgorek jelitowy, włosogłówka ludzka, owsiki, wszy. Dawkowanie: 0,2mg/kg masy ciała. Nie należy przyjmować jedzenia na 2 h przed podaniem leku i przez 2 h po jego podaniu.

Zentel Albendazol 200mg 5zł – obleńce, niektóre płazińce. W przypadku zarażenia owsikiem, włosogłówką, glistą, tęgoryjcem dwunastnicy stosuje się jednorazową dawkę leku 400 mg. W zarażeniach węgorkiem jelitowym lub w tasiemczycach stosuje się tę dawkę trzykrotnie przez 3 kolejne dni. W przypadku braku efektu po 3 tygodniach można leczenie powtórzyć. W giardiozie typowo podaje się w jednorazowej dawce 400 mg/dobę przez 5 dni.

Zen Plus – lek kombinowany składajaący się z Iwermektyny 6mg i Zentel Albendazol 400mg, ważny 04.2020, listki po 1 tabletce w pudełku kartonowym. Ten lek jest znacznie silniejszy dzięki synergicznemu działaniu obu leków składowych dobranych w tych proporcjach, od tych leków podanych osobno.

Disulfiram tabletki 100mg 2zł, ważny 11.2020, listki po 10 tabletek i 500mg 3.5zł, ważny 04.2021, listki po 4 tabletki – Giardia Lamblia.

Jan Krongboon
massagewarsaw gmail com

Gość ESMYA

Witam Dziewczyny,

Również mam do sprzedania listek leku ESMYA (bez jednej tabletki, którą wzięłam przed operacją - czyli 13 tabletek). Tabletki kupiłam za prawie tysiąc złoty, więc sprzedam za połowę tej kwoty, ponieważ szkoda, aby się zmarnowały, a kto potrzebuje skorzysta z nich.

Data ważności to 11.2019

Proszę o kontakt zainteresowane Panie: sowuch@gmail.com

Pozdrawiam

Gość Esmya

Dzień dobry. Odsprzedam całe opakowanie za 500zł. Data ważności do maja 2020roku. Kontakt na pocztę 

Ojciec3744@interia.pl 

Gość Lucy

Mam do sprzedania 1 opakowanie leku esmya. Kontakt : lucylu22@wp.pl 

Gość Esmya 2

Mam do sprzedania 2 opakowania tabletek esmya. Tanio.

Kontakt : bozena.76@autograf.pl

Gość Kera 89

Nie kupujcie tego leku!!! .. Strata pieniędzy i odwlekanie tak czy siak operacji. Nie pomaga, a na dodatek skutki uboczne okropne 😔 brałam dwa miesiące, a i tak skończyłam na stole operacyjnym. Nie pomniejszyl się ani mm... A po odstawieniu tabletek potworne bóle brzucha i krwawienia... 

Gość Esmya

Sprzedam lek Esmya- jedno opakowanie, z długą datą ważności. Cena 200 zł (w aptece 500). Zostało mi po zakończeniu leczenia- u mnie mięśniaki zniknęły. Kontakt: iza1123@vp.pl 

Gość Esmya

Sprzedam opakowanie leku ESMYA. Data ważności 11.2020. Cena 500 zł. Kontakt: marzenka.sitko@gmail.com