Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wspominacie czasy szkolne?

Polecane posty

Gość gość

Jak wspominacie czasy szkolne? Był to czas, kiedy dobrze się bawiliście w zgranej grupie? Czy też czasy szkolne jawią się jako coś niemiłego/smutnego? Byliście w jakiś sposób wyśmiewani? Zapraszam do wyrzucenia tego z siebie :D Ja właśnie zorientowałam się, że po ok. 10 latach od zakończenia liceum, z nikim nie utrzymuję kontaktu. Tak wyszło.

Pod koniec podstawówki byłem tyrany, w gimbazie nie było źle bo trafiłem do w miare normalnej klasy, w zawodówce traktowany jak szmata przez sebków.

Gość gość
Podstawówkę wspominam dobrze, uczyłam się dobrze, miałam fajne towarzystwo... liceum to ciężka praca, ludzie ok, ale poza nauką niewiele miałam życia. Chociaż pierwsze miłości, nowe znajomości, co piątek dyskoteka... nie mam złych wspomnień, ale już koniec beztroski...

Gość prawictwo pospolite 137
ja najlepiej wspominam chwile obecną , bo nie musze chodzić do szkoły i wstaje o której chce

Gość gość
Miło, że ktoś o szkole myśli dobrze. Ja nigdy nie wróciłabym do czasów szkolnych. Lepiej czuję się teraz będąc niezależną. Nie znosiłam tez wycieczek skzolnych- wszytsko z góry zaplanowane ...

Gość asiutka1999
Ja mam na co dzień szkolę, nie muszę wspominać