Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc111ty

Mój chłopak namawia mnie do współżycia

Polecane posty

Gość gosc111ty

Witam :) Mam jeden wielki problem sama już nie wiem co mam robić . Mam 17 lat on 20 spotykamy sie od 2,5 roku a jestesmy ze soba rok od jakis 3 miesiecy stale mnie namawia , zeby byl juz ten nasz pierwszy raz bo on nie wytrzyma mowi mi , ze mnie pragnie , strasznie ciagnie go do mnie , ze ciezko mu jest sie powstrzymywac itp . Dla niego rok czekania to jest juz naprawde dlugo . Okej liczylam się z tym , ze starszy to ma potrzeby , ale mowilam mu , ze jak bede gotowa to wtedy a on oczywiscie ja to rozumiem a teraz ? Nie ma dnia , zeby nie bylo tego tematu masakra ! Mam takie dni jak siwdzimy , ze czuje , ze tego chce , ale tez i takie , ze jednak chce to dziewictwo jeszcze miec , ze jeszcze nie chce tego razu i obawy ciaza , bol itp . I w sumie mowi mi ,ze mnie kocha , ze nie moze w to uwierzyc , ze tak mu zakrecilam w glowie , jestem dla niego najwazniejsza , najpiękniejsza , ale dzisiaj powiedzial mi " to co inna to dostanie " w sensie te przyjemnosci niby w zartach , ale jednak przykro mi sie zrobilo . A jak widze jak idziemy razem a on patrzy na inne dziewczyny , albo jak pokazuje czasami , ze koledzy sa wazniejsi a nawet te jego teksty co wyzej napisalam daja mi do myslenia czy on naprawde mnie kocha czy jest tylko po to by przeleciec i zostawic ? Nie wiem co mam robic kocham go jest dla mnie wazny , ale nwm czy dobrze bym zrobila idac z nim do lozka ...

Gość gość
postaram Ci pomóc, a jak wygląda Wasze życie erotyczne... pieścicie się, robisz mu dobrze...?

Gość gość
starszy ma potrzeby... jakoś je rozładowujecie...?

Gość gość111
Są pieszczoty , ale ja mu nie robie ze wzgledu na sprawy prywatne i TO akurat on rozumie .

Gość gość
jak Ci doradzić jak nie odpowiadasz na pytania to po co pytasz o pomoc

Gość gość111
Odpisałam

Gość gość
Młoda ze starszym i razem dopiero 3 miesiące. Wg mnie najpierw powinnaś się upewnić że miedzy Wami jest coś poważniejszego. Sex nie zając, nie ucieknie.

Gość gość111
Czytamy ze zroumieniem 2,5 roku spotykamy sie Rok jestesmy razem 3 miesiace ciagnie sie temat " seks"

Gość gość
Rozumiem że dziewictwo chcesz jeszcze zachować masz rację ! czyli on Cię pieści a Ty jego nie ?

Gość gość
On chyba bylby gotowy do zdrady jesli nie ulegniesz

Uwazam ze jesli nie jestes gotowa to nie rob tego.Jesli by cie kochal napewno by uszanowal twoja decyzje i poczekal.

Gość gość111
Tak wiem troche to dziwne :) Kochając mógłby zdradzic ? To co to wtedy za milosc ? Mam mu uledz bo mnie zdradzi ? To czy taki facet jest wart mojej uwagi ?

Gość gość
Nie daj mu nie narzucić, utrata dziewictwa ti wielkie wydarzenie. Zrobisz to kiedy będziesz gotowa. Rozumiem go, jest już dorosły i jest młodym mężczyzną , może seks oralny moglibyście wprowadzić?

Gość gość111
kasia007168 niby kocha , ale to czekanie jest dla niego męczące -,-

Gość gość
Jak chce zdradzić to nie kocha, myśle że lekko cię szantażuje żebyś mu uległa. Nie spiesz się, wiele uległo i żałowało, a dziewictwo trzeba zachować dla tego jedynego faceta. a Wasz seks powinien być krok po kroku, a nie od razu stosunek jest tyle akcji pomiędzy pocałunkiem a stosunkiem na jakim jesteście etapie...?

Gość gość111
Znam go jednak i wiem , ze jak mu to zaproponuje to popatrzy na mnie jak na idiotke i powie " lecz sie dziewczyno " - to standard .

Gość ulala89
pieścisz go , czy tylko on Ciebie..?

Gość gość
jestesmy ze soba rok od jakis 3 miesiecy sta x Ta, źle wczesniej doczytałem, rok nie 3 miesiące. Stosuj przecinki.

Gość gość
to może mu obciągaj i połykaj

Gość gość111
kasia007168 moze i nie jest , ale co zostawic go mam ? Gdyby to bylo takie latwe ja poza tym facetem swiata nie widze moja mama nawet juz sie o mnie martwi co ja zrobie jak on wyjedzie na tydzien za granice skoro ja panikuje po godzinie nie bedac obok niego

Gość gość111
ulala89 tylko on mnie

Rozumiem Cie bardzo dobrze. Tez tak mam.Ale uwierz mi ze poczekaj jeszcze chwile a jesli bedzie odpowiedni moment to to zrobicie i nie tylko on bedzie zadowolony ale i Ty :)

Gość gość
a jak zajdziesz w ciaze

Gość gość
pieścisz go , czy tylko on Ciebie..?

Gość gość111
kasia007168 dobrze napisałaś :)

Gość gość
a ty zyc bez niego nie mozesz?

Gość gość
Jak masz ochotę to mu daj, jak nie masz to na siłę nie dawaj. Proste jak budowa cepa.