Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc111ty

Mój chłopak namawia mnie do współżycia

Polecane posty

Gość gość111
kasia007168 a jesli on sie dopusci do tej zdrady bo nie wytrzyma ? A ja nie bede o tym wiedziala w sumie to nwm czy on juz tego nie zrobił i co przyjdzie ten czas , ze nadejdzie ten moment a ja kilka mc pozniej dowiem sie , ze on mnie zdradzil ? To by bylo najgorsze co by moglo mnie w zyciu spotkac

Gość ulala89
to macie problem a dlaczego go nie pieścisz...?

Gość gość111
Tylko , ze to ja slucham jak nie pozwole mu sie dotknac albo mowie , ze niw jestem gotowa " zachowujesz sie jak dziecko , ile ty masz lat , to w zwiazku jest normalne ty juz dzieckiem nie jestes itp " takie cos nie jest fajne a tym bardziej , ze po takim jego gadaniu mam wrazenie , ze chodzi mu wylacznie o jedno

Gość gość111
ulala89 sprawy osobiste , ktore on " rozumie "

Gość gość
jak zechce zdradzic to zdradzi

Gość gość
aha. Najlepiej nie daj się skusić na stosunek a możesz go pieścić może to rozwiązałoby ten problem..?

Gość gość
a rodzice ci pozwalaja

Gość gość111
Mam nie mile doswiadczenia z tym wszystkim zwiazne i nie mg , poniewaz od razu mi sie wszystko przypomnia rozumiesz ? A to by nie rozwiazalo tego problemu bo jak on to mowi " mam ochote wejść w ciebie "

wiec lepiej poczekaj z tym... bo jak cie zdradzi to nie bedziesz miala do siebie pretensji ze zrobilas to z nieodpowiednim mezczyna.Ale wgl nie miesci mi sie to w glowie bo jak kocha to powinien uszanowac twoje zdanie!

Gość gość111
Chyba nie pojde do mamy i powiem mamo sluchaj moge isc z X do lozka ? Dziwne bg to bylo . Pewnie bym jej powiedziala o pierwszym razie , ale pytac sie o pozwolwnie ? Az tak pier***nieta nie jestem xd

Gość ulala89
chce mieć młodszą dziewczynę niech poczeka musicie być obydwoje zadowoleni z seksu a nie tylko on myślę, że może w obecnej sytuacji na tym etapie waszego związku problem rozwiązałyby jakieś pieszczoty...?

powinnas postawic sprawe jasno jesli kocha to niech czeka na Ciebie a jak oglada sie za innymi i takie teksty leca to powinnas dac sb spokoj

Gość gość111
kasia007168 dosłownie to samo mu powiedziałam ! A on jak zwykle ja szanuje twoje zdanie , ale ile mozna kobieto ty mnie wykonczysz .

Gość poradax
chce wejść w Ciebie a to zuchwały typ a przecież można włożyć między cycuszki jak masz duże...?

Gość gość111
kasia007168 dziękuję ci bardzo za pomoc :) Powaznie zastanowie sie nad tym wszystkim co mi napisałaś :)

no ale jesli jestes dziewczyna ktora sie szanuje to powinien to zrozumiec... tak sie zachowuje jakby zalezalo mu na jednym.Lepiej uwazaj na niego zebys potem nie cierpiala

Gość gość111
poradax mam malutkie

Gość poradax
zaproponuj mu między cycuszki seks po hiszpańsku to powinno mu wystarczyć jak mu na tobie zalezy!

Gość gość111
kasia007168 wydaje mi się , ze powinnam jeszcze raz z nim o tym wszystkim porozmawiac powiedziec to co czuje to co tutaj napisalam moze popatrzy na to wszystko inaczej i mnie zrozumie ? A jak tak nie bedzie to zmaczy , ze mnie nie kocha i zalezy mu na jednym mimo tego roku spedzonego ze mna .

Gość gość
zapytaj mamy

Gość gość
zaproponuj mu między cycuszki ciekawe co on na to...?

Gość gość
jaka żenada pewnie za 2-3 lata i tak dasz każdemu lepszemu na studiach, a teraz sie bronisz sex to przyjemność jesteś głupia i tyle.

Gość gość111
Rozmawiałam z mamą , ale nie mowiac jej w szczegolach w sumie to ona sama pierwsza zaczela i powiedziala mi , ze jak czuje sie nie gotowa to , zebym tego nie robila a chlopak kochajacy mnie poczeka , az bd czula , ze jestem gotowa .

Gość gość
Z tego co piszesz wynika, ze masz do czynienia z draniem, który chce skorzystać z twojego młodego ciała. Nie śpij z nim. Lepiej zadbaj o swoją przyszłość, wpadki, załamane serce, jakis durny koleś który ewidentnie ma cie za mięso nie sa ci potrzebne.

Gość gość111
do tego trzeba miec jednak te cycuszki a ja ich nie mam .

Gość gość
ja też uważam jako facet, ze między cycuszki mu wystarczy co ty na tą propozycje...? i wilk syty i owca cała :)

Gość gość111
Jaka żenada ? Aha super masz , ze ty tak robisz to nie znaczy , ze ja tez tak bd robic nie pojde z kazdym bo ja siebie szanuje i nie chce miec za kilka lat opinii " puszczalska blondi "

Gość gość
moj tez mnie namawial i bardzo tego zaluje

Gość gość
nie muszą być duże :) jak złączysz cycuszki razem będzie ok