Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zastanawiam sie co tak naprawde dzieje sie w Polsce i na swiecie

Polecane posty

Gość gość

o co chodzi? dlaczego Polskie media wciaz faworyzuja bronka, na dude jest ciagla nagonka leca nawet wyzwiska w jego strone, na kaczynskiego tym bardziej chociaz nie on startuje w wyborach. bronek i po zadluzyli panstwo na mnostwoooo kasy, nie bede pisala juz o wsi, pro civili, prywatyzowaniu lasow, podniesieniu wieku emerytalnego, o OGROMNYM bezrobociu, o skladkach emerytalnych, o ciaglym zamykaniu zakladow pracy, o wyjezdzie mlodych ludzi z kraju bo tu nie widza swojej przyszlosci( jak moze tak byc szukac szczescia u obcych?) o amber gold, kredytach we frankach, o skok-ach, o osmieszaniu nas wszedzie gdzie pojedzie i jeszcze o wielu innych sprawach ale te najwazniejsze. dlaczego tyle znanych twarzy go popiera, ja wiem ze oni maja miche pelna, ale dlaczego nie pomysla o tych zwyklych ludziach? mam nadzieje ze ludzie tez o nich nie beda myslec jak straca robote bo w konu do tego dojdzie. co kasa robi z czlowieka.. dlaczego wciaz mowia o jakich genderach, homo itp. ludzie wytlumaczcie mi kto tak naprawde rzadzi Polska i swiatem, bo moge podejrzewac kto ale o co im tak naprawde chodzi. jesli ktos napisze ze nie wierzy w teorie spiskowe to bardzo zle dla niego.

Gość gość
oni sie zanosza smiechem ludzie ze tak latwo dajecie sie oglupiac. ze media maja na was taki wplyw, ja nie ogladam zsadnych wiadomosci, a juz tym bardziej faktow, ostatnio na chwile wlaczylam tvp info i bylam wstrzasnieta bo widzialam jak zle bronislaw wypadl w debacie, a tu sami jego wielbiciele chyba mowiacy ze pokonal dude. to jest chore!

Gość gość
Masoni i iluminaci :D :D