Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja i moja rodzina głosujemy na Dude...

Polecane posty

Gość gość

A wy jeśli tak jak ta pani która z całą rodziną głosuje na Bronka również jesteście za lewym komuchem to musicie wiedzieć, że w Polsce nie będzie lepiej a tylko gorzej! Bronek z Polski zrobi 2 Rosję!

Gość gość
już tą rosję robi... propaganda POwska w mediach ogłupia ludzi !!!

Gość gość
Ja i moja rodzina również! Komor powinien odwiedzić rzeznie i tam błagać o poparcie:)

Gość gość
Z dwojga złego ja też na Dudę,liczę na zmianę wieku emerytalnego.

Gość gość
Tatuś z rodzinki PL to najidiotyczniejszy debil w polskim kinie od wszech czasów!!!! On jest jak gnoj koński w stajni Komorowskiego!

Gość gość
ja też liczę na Dudę, że dotrzyma tego co podpisał w umowie z solidarnością podpisali :)

Gość gość
Zjednoczmy się i zagłosujmy wbrew wszystkim tym marnym prowokatorom, którzy na sile próbują pomoc Bronowi! Wszyscy za Duda! Tak brzmi maksyma!

Gość gość
Jak już parokrotnie pisałem, nie jestem za PiSem, ale będę głosował na Dudę, bo w końcu trzeba odsunąć od władzy tego WSIoka Bredzisława "Bula" Kompromitowskiego.

Gość gość
a ja i moja rodzina jestem za Komorowski a nie za Dudą, ktorego za sznurki ciagnie Kaczor, Rydzyk, Macierewicz.

Gość gość
Za kadencji Komorowskiego Polaka (w czasie kryzysu swiatowego) uzyskala najwyzszy PKB w Europie. I to nie jest propaganda PO, wystarczy zajrzec do jakichkolwiek europejskich żródeł. Polska nareszcie zaczela sie liczyc w świecie, inaczej nie wybraliby Tuska na jego stanoiwisko w EU. Przedtem świat mial tylko polewke z rzadow kartofli - nie pamietacie juz? Ja akurat od lat duzo jeżdze za granicę i widzę, jak zmienil sie stosunek do Polski.

Gość gość
Duda: 2 lata wiezienia za in vitro i obietnice za 291 miliardów - skąd?:):)- ten, kto mysli, ma tylko jedna odpowiedz - nie, dziekuję.