Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mkb

Ciagle krzycze na dziecko.

Polecane posty

Gość mkb

Moje dziecko ma 2 lata i piec miesiecy. Czesto cos broi wiec ja sie tez czesto wnerwiam.Czasami dam klapa a jak juz mam wkura to potrzasne nia i krzycze. Problem w tym ze kompletnie sobie sama nie radze.Moj maz uwaza ,ze to ja jestem matka i to moj problem i ,ze powinnam wszystko wytrzymac.Tylko ja nawet nie mam czasu sie wykapac.Ciagle cos robie jak nie gotuje to sprzatam,daje jest sadzam na nocnik i tak w kolko.Nie mam mozliwosci ,zeby dziecko oddac na 2 h np babci ,bo poprostu nie nie zyja.Probuje szukac pracy i oddac mala do przedszkola i mam nadzieje z mi sie uda.Nie mam przyjaciol a bliska mi kolezanka juz nie jest tak bliska.Nie poklucilysmy sie ona poprostu juz ma pelna chate ludzi matke siostre corke meza i jak byla sama to zawsze szla do mnie i czesto dzwonila i ja do niej Teraz nawet nie oddzwoni do mnie .Jestem wkurzona i zmeczona.Bardzo chce wyjsc do ludzi staram sie o prace.Chce byc lepsza dla swojego dziecka ale nie mam pojecia jak to zrobic.Czasami mysle o samobojstwie albo ucieczce i zeby np maz zobaczyl w czym siedze i jak sie mozna czuc.Jest mi strasznie ciezko.Zauwazylam ze mala z tym krzykiem zaczela mnie nasladowac.Nie chce zeby byla taka jak ja.Nie potrafie sie z dzieckiem bawic irytuja mnie glupie zabawy to wole z nia isc na jakas sale zabaw czy cos.Wogole jestem do d**y i glupia matka.Przyjaciele mnie zostawili a jak probuje sie wyzalic to mnie wysmiewaja ,ze przesadzam. A ja na prawde juz zle sie czuje w swoje skorze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować