Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mu się stało? Jak mam to odebrać?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie poznałam faceta starszego od Siebie na początku Tylko koleżenstwo ale szybko się rozkreciło codziene spotkania rozmowy wyjazdy do kina,restuaracji no i coś poczułam do niego ale nie okazywałam tego zbytnio było tak jak zawsze aż pewnego razu spałam u niego a że nie mogłam spać przez jego chodzenie w nocy wstałam i powiedziałam że ide do domu bo nie mogę się wyspać a rano wstaje do pracy byłam troszke zła bo czekał mnie cieżki dzień a już pozna godzina była więc on mnie odwiozl chciałam sama isc i pozniej się nie odzywał przez jakiś tydzien wieć napisałam do niego odpissywał normalnie pozniej zapytałam czy chce sie spotykać jeśli nie niech napisze że zrozumie bo już nie pisał ani do mnie nie dzownił tak jak dawniej było na prawde fajnie nic tego nie zapowiadało spotykaliśmy się przez 3 miesiące ponad wydawało mi się ze wszystko idzie w dobrą strone aż tu nagle jeszcze jedno spotkanie potem cisza ja też nie pisałam bo były świeta itd on mi zyczen nie złozył ani nic wiec ja też milczałam czekałam aż sie odezwie aż nagle pewnego razu napisałam smsa nie dostałam odpowiedzi wieć za jakiś czas postanowiłam zadzwonić dodam ze miał wyłączony telefon nie wiem co się stało nawet nie dał znaku zycia ani nie napisał ze nie ma ochoty się już spotykać gdzie spotkania były wczesniej codziennie i spałam często u niego wychodzilismy gdzieś razem dziwne to jest dla mnie wiem gdzie mieszka ale jakoś nie mam odwagi tam pojsc wydaje mi się ze olał mnie ale dlaczego? widzialam kiedyś jak przypadkiem przechodziłam ze pod domem stoi jego auto więc nie wiem czy mnie olał zmienił nr czy poprostu coś się mogło stać już ponad miesiąc bez kontaktu dodam że to nie jakis gowniarz Tylko facet po przejsciach 32letni dzwinie się zachował moglby napisac zrozumialabym przecież a tak to nie wiem co to znaczy? Jak myślicie?

Gość gość
Dodam jeszcze że się martwił o mnie troszczył i widziałam że mu zależy że coś wiecej znacze aż tu nagle taki numer odwalił nie wiem co mam o nim myśleć a pojsc na na pewno do niego nie pojde do domu bo po co osmieszać mam się?

Gość gość
a były między Wami pieszczoty...?

Gość gość
Tteraz już wiesz dlaczego jest po przejściach, olej go on szuka tylko szybkiego sexu ,jeśli by cię kochał inaczej by się zachowywał,wierz mi jak facet chce to urobi każda kobietę,on odpuścił.sobie bo mu nie zależało

Gość gość
Były było na prawde fajnie nic na to nie wskazywało aż ty nagle cisza... No to zrobiłam odpusciłam przez pierwszy tydzien po Tym zdazeniu było cieżko ale już jest ok Tylko zastanwia mnie jedno czemu mi tego nie napisał jak zapytałam czy nie chce sie juz spotykać ze zrozumie ze nic się nie stanie to napisał że nie no coś Ty co ja znowu SObie nawymyslalam było jeszcze jedno spotkanie i koniec naszej znajomości olałam go Tylko zastanwia mnie wlasnie jedno czy nie miał odwagi mi tego powiedzieć czuje się jakbym dostała po pysku ale trudno przezyje jakoś na nastepny raz bede ostrozniejsza w dobieraniu kandydata :)

Gość gość
Nie chcial sie tlumaczyc :( bo i co mial ci opowiadac ? ze mu sie znudzilas ? ze to nie to ? ze poznal inna ? ze inaczej to sobie wyobrazal ?

Gość gość
faceci to tchorze :O dobrze ze go olalas i nie zastanawiaj sie wiecej bo to jest bez znaczena dlaczego i co sie stalo

Gość gość
to on ją olał!!!

Gość gość
i co z tego , ze on ja olal ? ona nie ma czego zalowac :D takich palantow kazda ilosc i jeszcze wiecej

Gość gość
Wg badań, naintensywniejsze emocje w czasie romansu trwają max 3 miesiące.