Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wydajecie miesiecznie na jedzenie i chemie?

Polecane posty

Gość gość

Wliczając spozywke, chemię dla dziecka (jakieś pieluchy, chustki), chemię domowa? Ile macie dzieci?

Gość gość
nie mam dzieci. jedyne wydatki ogarniane przeze mnie na przestrzeni lat to stancja + wyżywienie i pierdoły. to na jedzenie szło ok. 500 zł.

Gość gość
Nie wiem, ale wiem, że ile mamy, tyle wydamy :-(

Gość gość
ok 1500

Gość gość
2000 tak ogólnie na życie, jedzenie, chemia, paliwo 200 zł, karton pampersów za 80, chusteczki za 15, mleko 50 zł, jakieś drobne zakupy ciuchowe rajstopy, skarpetki, jakieś pojedyncze niedrogie sztuki, ze 3 razy w miesiacu takie bardziej kosztowne wyjście z dziećmi

Gość gość
To ja 8.12- dwójka dzieci-3 lata i 16 miesiecy

Gość gość
3 os (syn 22 mce) Ok 1700 samo jedzenie i chemia domowa nie wliczając extra wydatków np.na wyjazdach : 180 pampersy /chusteczki 900 obiady (ok 3 razy na mieście) 200 śniadanie /przekąski (np.w pracy) 70 mleko 200 słodycze, używki (piwo, wino) 100 chemia domowa

Gość gość
Około 2 tysiące, 2 dzieci

Gość gość
3 tys, dwoje dzieci w wieku przedszkolnym.

Gość gość
tak od 2 tys mozna zyc godnie z 2 dzieci , wliczajac w to chemie

Gość gość
1500 bez dzieci. To jest absolutne minimum, żeby sensownie się wyżywić.

Gość gość
około 1,2 -1,5 tys. - samo jedzenie i chemia, bez opłat. 3 osoby w tym dziecko 5l.

Gość gość
U nas ja,nastolatek i niemowlak starszy i wydaje: ok 220xl co tydzien na zakupy,przywoza mi z tesco ok 500raz w mcu na mieso, porcjuje i mroze w sklepie osiedlowym kupuje tylko piecxywo,czasem jak sie zachce,cos slodkiego,nie wiem ile na to trace a,i warzywa typu pomidor,ogorek,salata itp tez w osiedlowym inne warzywa w biedronce,co sie da,mroze nie glodujemy,codzien gotuje obiady,jemy sporo kasz,ryzu

3 osobowa rodzina, dziecko 11 miesięcy Jedzenie i chemia miesięcznie ok 1,5 tys ( dziecku gotuję sama, sporadycznie kupuję słoiki ) Pampersy chusteczki ok 100 zł miesięcznie (nie wiem dokładnie tak obstawiam) Mleko 80 zł

Gość gość
ja wydaję codziennie 100 zł na samo jedzenie plus chemia. I wcale luksusów za to nie ma.

Gość gość
U nas 4 osoby w tym dwoje dzieci 4 lata i 20 miesięcy. Wydajemy ok 2 tys.

Gość gość
gość dziś 100zł codziennie? nie wiem co ty kupujesz poważnie, że codziennie tyle wydajesz, albo rozrzutna jesteś. Poza tym im się częściej robi zakupy, tym więcej się wydaje. Ja robie zakupy duże na cały tydzień, a potem tylko dokupuje chleb, mleko i wydaje zdecydowanie mniej i chemii nie jem.

Gość gość
OKOŁO 3500 TYSIĄCA na siedmioosobową rodzinę warzywa owoce mamy własne :-D

Gość gość
Kurde Ja z TZ jesteśmy sami (nie mamy dzieci) moja wypłata na konto i to co zostanie z jego :) A nasze wydatki to ok 400 zl rachunki jedzenie nie wiem bo nie mam wyliczonej stawki dziennej :) ale okolo 2000 napewno czasami chyba i wiecej bo z jego wyplaty zadko odkladamy :D a zarabia 2500 zl na czysto do reki plus 200 zl tyg za prace po pracy :) Kurde musze sie za to wziąć :)

Gość gość
my dzieci nie mamy wydajemy około 2000zł na jedzenie i chemię. Pewnie można mniej ale wolę zjeść co lubię a nie jakieś zamienniki.

Gość gość
Zapisujemy wszystkie wydatki. U nas od początku maja jest 540 na 3 os - bez rachunków, ubrań.