Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IraIra

STYCZEN 2016

Polecane posty

Gość IraIra

Witajcie :) Stalo sie, wczoraj po poludniu w dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test - ku mojemu zdziwieniu pojawila sie druga, blada kreseczka. Przezylam szok :) Dzisiaj rano powtorzylam test, sa dwie rozowe kreseczki. Planuje tez isc dzis do lekarza :) Z moich obliczen wynika,ze to 5tydzien a termin wypada na ok 25 stycznia.. Znajde tu kogos w 5 tygodniu ciazy? Pozdrawiam :)

Gość IraIra
Dodam,ze udalo sie w 1 cyklu staran stad moje zdziwienie :) Ale sie ciesze..

Gość gość
Jest już temat na styczeń.. nawet dwa.

Gość gość
Cześć :) Dziś zrobiłam test. Dwie kreski. Szok :O

Gość evreee
Hej ja zrobila jeden test 13.05 a drugi 16.05 i są dwie kreseczki :) są inne tematy zalozone na styczen 2016 ale tam sie jeszcze starają :D nam tez sie udalo w pierszym cyklu, ba! Nawet za jednym razem :D autorko kiedy wybierasz sie do lekarza, ja 1.06.

Zazdroszczę Wam ale mam nadzieję ze i mnie to szczęście spotka :))))

Gratuluję Wam :) Ja dziś zrobiłam test i wychodzi na to, że mam termin porodu na 16 stycznia. Jestem już mamą dwóch chłopców. Między maluchami będzie niewiele ponad rok różnicy. Troszkę się boję.

Gość gość
Hey. Ja test robiłam w kwietniu - dwie kreski :) jestem w 8 tyg, termin na 01.01 w moje urodziny :)

Gość gość
Ja test zrobiłam 27 kwietnia pozytywny u lekarza byłam 6 maja widoczny był tylko pecherzyk . Jutro wybieram sie ponownie .strzasznie sie boje:( czy będzie wszystko ok . To moja pierwsza ciaza

Gość gość
witam mój termin 1.01.2016 równiez:)

Gość gość
do gosc odnosnie pecherzyka kiedy miałas ostatnia@ ??? to jest wazne, ja byłam w 5 tyg od ostatniej@ i tez byl tylko pęcherzyk

Gość evreee
Autorkooo halooo ;) ja ostatni @ miałam 16.04 ale wiem ze zaszłam 2.05. Myślicie ze 1.06 będzie widać serducho??

Gość Justynaxxx
mysle ze bedzie juz widac. Ja jestem na takim samym etapie ciazy jak ty, ost okres mialam 20 kwietnia, ale wizyte mam 28 maja i podejrzewam ze to o kilka dni za wczesnie i serduszka moge jeszcze nie usłyszec. Ale chce wiedziec czy wszystko wporzadku .

Gość Iga19877
Ja również mam termin na 03.01.2016 obecnie jestem w 8 ttyg. Pierwszy raz byłam u lekarza w 5tym wtedy był już pecherzyk z cialkiem żółtym. Teraz idziemy w czwartek do lekarza ;)

Gość evreee
Mam nadzieję zobaczyć 1.06 już serducho, ale tez chce sprawdzić czy wszystko okej, tylko ostatnio o ciążach pozamacicznych sie nasluchalam że tego obawiam sie najbardziej...

Gość evreee
Justynaxxx daj znać jak było

Gość evreee
Iga ty też :)

Gość gość
ja jestem w 8 tez tyg

Ja idę na usg dopiero we wtorek. Dziewczyny macie już pozakładane karty ciąży? Pierwszy raz prowadzę ciążę w przychodni a nie w przyszpitalnej przychodni. Żadnej karty nie dostałam jeszcze. W poprzednich ciążach na pierwszej wizycie lekarz przeprowadzał wywiad i zakładał kartę. Dziwnie...

Gość gość
Lekarz zakłada kartę CIAzy jak juz bije serducho i ciaza żyje tak było u mnie wcześniej nie zakładał . Ja mam termin na 6 styczeń jestem w 9 tygodniu to moja pierwsza ciaza i bardzo złe sie czuje mdlosci wymioty porażka

Współczuję mdłości... Dwie ciąże czułam się podle. Teraz tylko jestem bardziej senna. Żadnych innych objawów.

Gość Iga19877
Hej dziewczyny ja byłam tydzień temu u lekarza powiedział że jest zarodek 2.25 cm a obok niego krwiak nie założył mi karty ciąży bo powiedział że poczekamy tydz i wtedy zobaczymy co dalej był to 8tydz i 5 dzień. ....

Gość gość
Iga współczuję... Oby się szybko wchłonął. U mnie ok. Ciąża żywa 8 tydzień.