Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba sobie strzele w leb. brakuje mi bylej i dziecka

Polecane posty

Gość gość

Rozstalismy gdy dziecko miało 6 miesięcy teraz ma trzy lata nie ma dnia żebym o nich nie myślał łzy mi spływają po policzkach tak chciałbym żeby wroocili. Ja widuje się z synem 6 razy w miesiącu ale i tak ciężko jak patrze jak mają ludzie rodziny. Wychowalem się sam bez ojca. Wszystko bym. Zrobil żeby do nich wrócić. Sam nie jestem wstanie utzymac domu do tego mam alimenty z kosmosu 1000zl zarabiam 2400 w tym koszty dojazdu to 400 zostaje mi 1000. Chcialbym cos jej napisać żeby się ze mną spotkała tak bardzo ja Kocham. Co byście na moim miejscu napisali. Z góry dziękuję za podpowiedzi

Gość gość
Czemu się rozstaliście?

Gość gość
Przez głupią babe, to 99% powodów rozstania

Gość gość
To ze kogoś rzuciła kobieta nie znaczy ze wszystkie takie sa.podam ci przykład:w domu czysto,ugotowane dziecmi zajmuje sie sama sex codziennie praktycznie i to dobry a facet-dzieci w d***e zona tez lepiej iść na piwo obgadac do wszystkich jaka ja dla zdradzić mnie z siostra i oszukiwać na kasę.i co rozstanie byloby przez "glupia babe"?czy przez idiotę który ma na wszystko wyje***e?

Gość gość
Miało byc"jaka ja dla niego dla niego zła"

Gość gość
była przesadnie wymagająca gdy miałem gruba kasę była ze mną gdy przyszedł kryzys uciekła i nie dooszla teściowa nie odciela jej skrzydeł i we wszystko się wtracala

Gość gość
Może nie czuła stabilizacji finansowej.mój facet zarabia 1400.i jest dupkiem mimo to jestem z nim kocham go.wiec widocznie nie kochala cie dość mocno

Gość gość
Yhy, yhy trzeba bylo mozgem myśleć a nie ch*jem i nie zdradzac...

Gość gość
Tez dochodzę do tego ze nie kochała mnie mocno

Gość gośćula
kurde ty 2400 ,ona niech zarobi 2000 i byłoby ok ,mały do przedszkola. To ona odeszła tak?

Gość gość
Jesli w związku są najważniejsze pieniądze to trudno tutaj mówić o prawdziwej miłości. Daj sobie spokój,bo jesli nawet wróci a trafi jej się inny z duża kasą to rogi bedziesz miał takie ze do drzwi sie nie zmiescisz.Baba za kase zrobi wszystko.

Gość gość
Taaa coś mi sie widzi, że najbardziej to cię ten tysiak boli, a gdybyście się zeszli mógłbyś cos z tego okroic, co nie? :o Znam ja takich, znam

Gość gość
i nie dooszla teściowa nie odciela jej skrzydeł x To chyba dobrze, że skrzydeł nie odcięła :P

Gość gość_ilee
1000 alimetow przy takich niskich zarobkach serio? Masakra, ktory sad orzekl takie wysokie alimenty przy takich niskich docjodach, to chore. Albo to prowo:)