Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tomasz Lis i Tomasz Karolak publicznie obrazili córkę Dudy

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieję, że będzie pocisk na ich własne dzieciaki, to może czegoś by się nauczyli.

Gość gość
jak mówili że jest brzydka to mieli rację

Gość gość
za to na tym forum nikt nikogo nie obraża zwłaszcza Prezydenta Komorowskiego,jego żony i dzieci,wszyscy świecą PiSowską cnotą,moralnością i przykładem

Gość gość
Duda wygląda na prawiczka

Gość gość
Tomasz Lis i Tomasz Karolak cytowali w programie "Tomasz Lis na żywo" na antenie TVP2 wpis z fałszywego konta Kingi Dudy, córki kandydata na prezydenta, Andrzeja Dudy. Miała ona napisać na Twitterze, że jeśli jej ojciec zostanie prezydentem, to odda Oscara, którego zdobył film "Ida". Po programie okazało się jednak, że Lis i Karolak cytowali fałszywe konto, na którym ktoś podszywa się pod córkę Andrzeja Dudy. Jako pierwsza zareagowała wydawca programu "Tomasz Lis na żywo" Barbara Hrybacz. - Chcę bardzo serdecznie przeprosić za tę wpadkę. Nie zweryfikowałam prawdziwości tego konta przed podaniem cytatu prowadzącemu - powiedziała "Gazecie Wyborczej".

Gość gość
propaganda PO jest ogromna bo boją się utraty stołków Działacze PO czyli -„Petru z Balcerowiczem i Frasyniukiem założą partię buntu”...”Ryszard Petru.Założyliśmy stowarzyszenie Nowoczesna.pl, które oczywiście jest stowarzyszeniem polityczno-społecznym, ale na razie, formalnie, jest to tylko stowarzyszenie. kabaret :) Balcerowicz i partia buntu W latach 1978–1980 kierował zespołem doradców-ekonomistów przy premierze PRL