Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy test

Polecane posty

Gość gość

Kiedy test był u Was pozytywny? W którym dniu cyklu?

Gość gość
w 1

Gość gość
Ja zawsze robiłam testy, jak spóźniał mi się okres, czyli w 3,5 i 7 dniu po terminie @. Po co wcześniej?

Gość gość
31 dni cyklu wynik pozytywny juz w 27 dniu

Gość gość
dziś robiłam test i niestety negatywny.też się zastanawiam kiedy wychodzi najwcześniej.dziś u mnie 27 dc a miesiączkuję za 29-30 dni.dodam, że test najczulszy

Gość gość
ja przy cylkach 28 dniowych robiłąm w 23 dc i negatywny, potem zrobiłam w 29 dc i dwie krechy były :)

Gość gość
Ja mam co 30 dni, zrobilam w 28 i negatyw:(

Nienawidze tego uczucia kiedy pojawia się jedna kreska :(

Gość gość
Ojj tak, pada mysl...kurde dlaczego znowu sie nie udalo, nie mozna czekac w nieskonczonosc.

Gość gość
mi najwczesniej wyszedl 9 dni po owulacji bardzo blada kreczeczka potem w termin okresu juz wyrazna niestety 4 dni po terminie @ przyszlo krwawienie

Gość gość
Mi przy 28 dniowych cyklach wyszła druga ledwie widoczna kreska już 7 dni przed terminem @, czyli w 21 dc. Ale test był czulszy (10 mlU/ml ). Dwa dni później w 23 dc test o czułości 25mlU/ml też był pozytywny.

Gość gość
Ja to już raczej wiem że w tym miesiącu lipa, co prawda na jutro wypada mi okres, ale robiłam w 26dc test 10mlU i dojrzałam jakoś drugą kreskę ale tylko pod światłem( więc chyba raczej negatyw) no i robiłam wczoraj 25mlU i tylko jedna:(

Gość gość
up

Gość gość
jak masz kreske pod swiatlo to jest nadzieja ja tez to przerabialam przy negatywie nie ujrzysz nic pod swiatlo a przy pozytywnym widac lekka pod swiatlo

Gość gość
Gościu wyżej i jak się potoczylo to dalej?ten cień był później widoczny?

Gość gość
up

A miałyście tak, że zrobiłyście tes i były dwie krechy (ta druga blada) a po godzinie juz nie bylo sladu po drugiej kresce?

A miałyście tak, że zrobiłyście tes i były dwie krechy (ta druga blada) a po godzinie juz nie bylo sladu po drugiej kresce?

Gość gość
Gdzie zdobyc takie trsty czule co piszecie ? Jakiej to firmy te 10 mlu? Bo janigdy tskich nie spotkalam.

Gość gość
A ja juz nigdy nie zrobie testu przed terminem @.Dwa miesiace temu mialam blada kreske w 26 dniu cyklu,przy cyklach 30 dniowych.Naczytalam sie w necie ze nawet blada kreska to ciaza,chodzilam cala w skowronkach.Zrobilam test nastepnego dnia i znowu taki bladzioch,postanowilam poczekac 2 dni.Zrobilam w 29 dniu liczac na 2 porzadne krechy a tam znowu bladzioch .Okres dostalam w terminie,zrobilam test znowu,bo myslalam ze to moze krwawienie tylko jakies ale byla jedna kreska.Teraz caly czas sie drecze ze moze cos nie tak zrobilam i w ogole takie rozczarowanie i zal.Dlatego teraz bede zawsze czekac do terminu @ i testowac dopiero JAK SIE SPOZNI.

Gość gość
Ja używałam 10mlU o nazwie Lady Max, takie długie różowo białe opakowanie. Dziś wypada mi @ a jej nie ma!:)

Gość gość
do tych co robia testy przed terminem miesiaczki-nie macie co z kasa robic? po co to robicie? przeciez jest wyraznie napisane ze w dniu spodziewanej miesiaczki a nie 2-5 dni wczesniej;/ bez sensu i nie zaglada sie po godzinie jak ktos tu napisał na test bo jest niemiarodajny-patrzysz za 5 minut i albo jest krecha albo 2 takie proste instrukcje a połowa nie umie czytac ze zrozumieniem

Gość gość
To co ktoś robi z kasą to nie twoja sprawa. Jeżeli ktoś ma ochotę robić przed miesiączką to niech robi jak mu będzie lepiej. Ja test robiłam 3 dni po terminie.

Gość gość
Robiłam przed terminem bo mam tendencję do samoistnych poronień, od razu po pozytywnym teście do lekarza, przepisał duphaston na podtrzymanie i udało się ciążę donosić a trzy poprzednie poroniłam.

Co do tego leku Dhupaston, to rzeczywiście lekarze go przepisują.? Mój lekarz mi odradzał branie na początku ciąży leków na podtrzymanie... Nie wiem sama co o tym myśleć, bo już raz poroniłam i boję się o kolejną ciąże. Co radzicie?

Gość gość
Może zbadał Cie i uznał że narazie nie możesz brać.