Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Telefon allegro Singapur

Polecane posty

Gość gość

Kupował ktoś tel. na allegro z Singapuru? Interesuje mnie SE ARC S. Jest o kilka stów tańszy, jest napisane ze nowy i ze ma gwarancje serwisową. Ktoś ma jakies doświadczenia? NNiestety na polskim rynku tego tel nie ma, a mi sie strasznie podoba :D

Gość gość
odpusc sobie tam sa tak dobre podrobki ze sie nie skapniesz ; jak aj sobie zamowilam to czesc ekranu mi nie dzialala poo 3 miesiacach bubel ,sama sie dowiesz jak zamowisz

Gość gość
mam Hummera H5 z Chin. bardzo dobry telefon i nastepny tez raczej bedzie z tamtych stron :)

Gość gość
ale daja zdj pudelka i telefonu. wszystko wyglada na oryginal. i nie ma inf o odnowionym telefonie a o NOWYM. moga tak jawnie oszukiwac?

Gość gość
A co pojedziesz do Singapuru i znajdziesz właściwego chińczyka ?

Gość gość
zawsze mozna zwrocic w ciagu 14 dni. tylko sie zastanawiam, czy ktos kupil. bo komentarzy maja mnostwo pozytywnych. zakupionych tel tez widze duzo. czyli ktos to kupuje i jest zadwolony. ktos ma taki telefon?

Gość gość
orginal różni się tylko tym, że jest sprzedawany jako orginał, a i tak jest robiony w Chinach, Singapurze...

Gość gość
wiele tel nawet na rynku polskim sa robione w chinahc. polowa rzeczy to made in china^^ w sensie te telefony sa gorsze?

Gość gość
up

Gość gość
Moja mama kupiła taki telefon rok temu.Popsuł się po 2 dniach,były problemy z gwarancją bo było trzeba odesłać do Singapuru,telefonu nie było 4 miesiące a po powrocie znowu się zepsuł.Przed wysłaniem oddała do serwisu by stwierdzili co się stało z telefonem.Okazało się,że telefon był długo używany a do tego wcześniej zalany.Cześć części była stara,część nowa a bateria zepsuta.W serwisie allegro figurował jako nowy,fabryczny prosto od producenta wraz z gwarancją.Poza tym sprzedawca rzekomo mający swoją siedzibę w Polsce, tak naprawdę mieszkał na Białorusi i były problemy z dodzwonieniem się. Ogółem nie polecam tych telefonów.Słyszałam też o podobnym przypadku.Może te telefony i są tańsze o kilkaset złotych ale naprawdę nie warto.To są używane,uszkodzone telefony a paczka idzie ponad miesiąc.

Gość gość
ale po co kupujesz na allegro dając zarobić pośrednikowi? Kup bezpośrednio na aliexpress. Tak czy inaczej będzie jechał z Chin. Ja od roku mam Lenovo k910; kupiony bezpośrednio od chińczyków. Działa bez zarzutu