Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To co Lis z Karolakiem zrobili wczoraj na wizji

Polecane posty

Gość gość

To czyste s****stwo!! Tylko Ostatni ch*j nie facet atakuje drugiego faceta poprzez jego dzieci w dodatku niesprawdzonymi informacjami. Mam nadzieję, że Duda i jego sztab ich pozwą o szykanowanie, zniesławienie i uzyskają ogromne odszkodowanie. Czekam na oficjalne przeprosiny DZISIAJ najlepiej w wiadomosciach. Bo część ludzi uwierzyła w to co wczoraj ci dwaj powiedzieli. Naprawdę ktoś ma jeszcze wątpliwości za kim głosować albo raczej przeciwko komu? Ja do wczoraj miałam, teraz już nie mam żadnych. Ciekawe co by było jakby w ich dzieci ktoś uderzył, przecież to chytre lisowe śc**o ma też córki i to w podobnym wieku. Ten program powinien być raz na zawsze zdjęty a Lis już nie mieć wstępu do telewizji... jeśli tak nie będzie, to oficjalna informacja, ze media to sko*umpowane dzifffki.

Gość gość
pisowska próba zatykania ust inaczej myślącym

Gość gość
media nas ogłupiają - nie przedstawiają prawdy fałszują rzeczywistość i służą propagandzie POwskiej - tffuu

Gość gość
A o co chodzi? można to gdzies w necie obejrzec?

Gość gość
przeciez Hanna Lis napisala niedawno na swoim blogu NaTemat.pl lapy precz od moich dzieci....to niech wyciagnie wnioski..

Gość gość
znaczy, ze jesteś takim samym sk***synem jak oni, nie manipuluj faktów, to co powiedział lis to prawda i należy mu się za to to publiczne wuykastrowanie i zakaz wykonywania zawodu ciekawe jakby twoje dziecko tak ktoś potraktował, hieno i cymbale

Gość gość
nie wiem, nie oglądam tego pro POwskiego durnego programu, który z obiektywną publicystyką nie ma nic wspólnego :classic_cool: ale nazwiska obu panów mówią, że wiele nie straciłam, nie lubię ich oglądać

Gość gość
Na pewno można w tomasz lis na żywo na vodzie, rozmowa karolaka (tfu!) z lisem (tfu, tfu!) Ludzie w to uwierzyli bo jednak wielu to ogląda i pomyślą "no to teraz trzeba na Komorowskiego głosowac bo Duda chce oddać Oscara". Po prostu szczyt manipulacji

Swinstwo, chamstwo , prostactwo wychodzi z spod garnituru!:(

Gość gość
widać, że gra się toczy o najwyższą stawkę POwska sitwa nie przebiera w środkach i od razu widać "jacy" oni są głosuję na Dudę i ja i moja rodzina i znajomi również koniec propagandy i straszenia PiSem niech PiS pokaże na co go stać na co stać PO - wszyscy widzimy ile afer i jak jest skorumpowana

Gość gość
I się teraz tego nie wyprą. Teraz, do samego konca kampanii we wszystkich skraktach po faktach NIE PEOWCY powinni to wałkować non stop, bez mrugnięcia okiem a potem w debacie tylko atak na Komorowskiego, PO i całe 8 lat, tylko atak, zadnych pytań ani oswiadczeń.

Gość gość598
będą dzisiaj w wiadomościach o 19.30 oficjalne przeprosiny.

Gość gość
cios ponieze pasa. Wahalam sie czy na Komorowskiego glosu nie oddac (dla mnie wybor slaby jest a w I turze oddalam glos na Kukiza), ale takie paskudne zagrania mnie rażą. Chyba o ile pójdę na wybory zagłosuję na Dudę. Poza tym mysle ze to bylo działanie celowe:O

Gość gość
Oficjalnie podziekujemy za to poparcie Komorowskiemu w niedziele.To tak zwana lisia przysluga

Gość gość
To wy pisiory przeproscie za In Vitro. Za krzyże w szkołach i miejscach publicznych za zgwałcenie swoja propaganda na każdym kroku. Tfuu pis to s****wo

Gość gość
ciekawe co zrobiłoby PO gdyby Duda wygrał i dorwał się do wszystkich akt zebranych na wiejskiej ?! sądom by nie było końca albo by musieli tak jak to PO potrafi pozbyć się nie wygodnej osoby :D Po to szubrawe gnioty ! To ścierwa i mafia złodziejska !

Gość gość
14:52 lepiej żeby cię gwałcili panowie w turbanach i wieszali pół księżyc w szkołach, a ty będziesz klekac do ich miecza, zamiast w kościele (chrr_tfu!)

Gość gość
Ten szczerbol karolak ten mierny aktorzyna karierowicz tępa strzała niech w ogóle głosu nie zabiera debil po podstawówce ! Miernota fałszywa !

Gość gość
gość dziś Brawo! Jakiś ty oświecony i postępowy :o

Gość gość
W ogóle to mnie najbardziej zaskoczyło zaproszenie Karolaka do tego programu??? Niby kim on tutaj miał być??? Co to za niby bezstronne media zapraszają do programu gościa który otwarcie popiera jednego kandydata. Wiem że wszędzie tak jest, ale tu p konkretnym przypadku. Dla mnie kampania w której większość czasu zajmuje oczernianie konkurentów to dno totalne. Z tą córką Dudy to też przegięcie moim zdaniem. Przecież pan Komorowski nie miał z kim przegrać podobno??? Przed wyborami też tak myślałam, a teraz oni nawet nie wzięli pod uwagę, że kampania oszczerstw zniechęca, bo mają wyborców za debili za przeproszeniem, którzy pamiętają tylko to co się działo i mówiło kilka miesięcy wstecz.

Gość gość
a napiszcie mi co zrobili , bo nie oglądałam

Gość gość
nikt mnie do wiary za czasow pisu nie zmuszal. krzyz w miejscach publicznych? podoba ci sie to czy nie, nalezymy do cywilizacji chrzescijanskiej. wole pisiorow u wladzy, niz rosyjsko-niemiecka agenture