Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego była...

Polecane posty

Gość gość

Proszę Was pomóżcie mi. Dostałam wiadomość od byłej mojego narzeczonego. Zacytuję Wam ,, Nie zrezygnowałam z niego. Nie jestem głupia. Zobaczysz on będzie szczęśliwy bez ciebie przy mnie. A ty gwiazdeczko uważaj, bo możesz spaść z wielkim hukiem". Zaczyna mi się wszystko układać - porysowany, nowy samochód - wcześniej jeździłam dwoma autami narzeczonego, wiec nie miała odwagi Go porysowac, głuche telefony. Jeju. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Wróciła po 4 latach.

Gość gość
Ale jak dostałaś od niej wiadomość? Skąd ma niby twój nr telefonu?

Gość gość
Odpisz jej: "Bierz gnoja, dopłacę :D "

Gość gość
Dostałam wiadomość na e maila. Łatwo do niego dojść.

Gość gość
No i prowo się rypło, bo pisałaś też o głuchych telefonach sieroto...

Gość gość
:-D

Gość gość
NIE koniecznie mojego była żona znalazła mój nr tel na fb sOka j****a po 15 latach nie chce odpuścić że ją w doopę dla mnie kopnął :-D

Gość gość
Trzeba być idiotą do kwadratu, żeby swój nr telefonu na fejsie podawać i to jeszcze publicznie.

Gość gość
W pracy na wizytówce mam podany telefon i e mail, wiec nie problem znaleźć do mnie kompakt, ale wiadomość wysłała mi na mail.

Gość gość
Na wizytówce masz prywatny mail i nr tel? To gdzie ty pracujesz?? :D chyba kwiknę. I w jakich okolicznościach jej wizytówkę dałaś? Coraz ciekawiej się robi :D

Gość gość
Ja jej nie dałam. A to problem podejść do recepcji i poprosić o wizytówkę ? Nie prywatne. W telefonie mam dwie karty.

Gość gość
Ok, czyli pracujesz w firmie, w której na recepcji rozdają wizytówki pracowników? :D zdradzisz jaka to firma? Bo dla mnie to kosmos. Nie spotkałam się jeszcze z czymś takim jak długo żyję :D I ty na ten firmowy masz głuche tel? Skąd wiesz, że to jego była, może po prostu ktoś nie może się dodzwonić?

Gość gość
Idz na policje z gluchymi telefonami,wstydu i problemow jej narobisz,pokaz smsy narzeczonemu

Gość gość
nie odpisuj, zlej kwokę, w nic sie nie angażuj, ale reaguj, bo moze ci sie stac krzywda....