Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to mogl byc gwalt?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Ciagle trapi mnie cos co wydarzylo sie pewnego wieczoru. Dodam ze moj chlopak nie raz chcial ze mna wspolzyc ale nie bylam na to gotowa chcialam z tym jeszcze poczekac. Pewnego wieczoru bylam z moim chlopakiem w jego domu bylismy sami. wypilismy troche alkoholu i poszlismy na dyskoteke. Tam pamietam ze wypilam jeden drink i chyba dwa kieliszki tequili. Nagle budze sie juz w jego domu nad ranem obok niego i nic nie pamietam. Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo ze film tak sie urwal nie wiem nawet kiedy wyszlismy z dyskoteki i jak dotarlismy do jego mieszkania. zaraz on wstal i mial do pracy i odprowadzil mnie do domu i po drodze mialam dziwne uczucie jakby cos sie ze mnie wylewalo ze srodka z pochwy pomyslalam ze moze to sluz a gdy zaszlam do domu to cale spodenki mialam mokre tak jakbym sie zasikala. Czulam jak cos sie ze mnie wylewa nigdy wczesniej tak nie mialam. Moj chlopak twierdzi ze do niczego nie doszlo ale zaczynam miec watpliwosci. czy mogl mi cos dosypac? czy mogla to byc sperma i znak ze doszlo do sexu? czy to gwalt? prosze o pomoc

Gość gość
Czy gwałt...gwałt jest wbrew woli. Jeśli na 100% wiesz, ze taka ilość alkoholu nie mogła Cię zmorzyć to można przypuszczać. Ale jakby na siłę Ci wsadził to zdecydowanie coś więcej byś czułą niż mokrość (obtarcia itp). Sperma ma charakterystyczny wygląd i zapach, więc jeśli nie czułaś nic specyficznego to mogł być Twój śluz (ale raczej wynikający z podniecenia skoro taka ilość). Może się po prostu do Ciebie dobierał?

Gość gość
Idź do ginekologa, on z łatwością stwierdzi czy odbyłaś stosunek czy nie. Najlepiej zrób to jak najszybciej.