Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tylko Andrzej Duda wygra wybory prezydenckie

Polecane posty

Gość gość
Jestem pewien że Andrzej Duda zbliży się do wyniku Lecha Kaczyńskiego z 2005 roku (54%) i osiągnie około 52%!!!!!

Gość gość
Bieńkowska:Ha, ha, naprawdę? Wojtunik: Stołeczny dostaje telefon, żebyśmy… Bieńkowska: ale jaja, ale jaja, ale jaja. Wojtunik: Widzisz, ale facet nauczył ich, że on dzwoni i on im rozkazuje. I tak samo poszli, spalili budkę pod ambasadą, bo minister osobiście wymyślił taką… wiesz z takiego… Bieńkowska: Taką koncepcję, tak, tak. Wojtunik:Z takiego zarządzania ręcznego są same problemy. Tym bardziej dla ministra, który nie ma takich uprawnień, on nie ma uprawnień. tak się zachowuje partia PO partia krętaczy oszustów kłamców i złodziei !

Gość gość
Trzeba zapytać Kopacz czy Niesiołowskiego kto podpala Polskę ? Kto chce wojny z Rosją ?

Gość gość
Typowe zagrania jak za czasów UBecji w PRLu. PZPR robiła różne akcje dywersyjne przy pomocy Urzędu Bezpieczeństwa. Zresztą cała PO składa się z komunistów z byłej PZPR.

Gość gość
PiS-owskie ścierwa ze ściany wschodniej tylko czekają, żeby zaprowadzić w Polsce katotaliban. Duduś wyciera sobie gębę Janem Pawłem II. Dlaczego nie podpiera się dorobkiem Benedykta XVI? Aha, zapomniałam, że nie będzie Niemiec mówił Dudusiowi co ma robić.

Gość gość
jak ma być dobrze Polakom w Polsce kiedy Komor płaci odszkodowania Żydom a teraz też wypłacił Talibom 230tys eu ! Przecież to chore !! Ciekawe gdzie poszły te pieniądze tak naprawdę !

Gość gość
Komorowski był tajnym współpracownikiem radzieckich służb z WSI.

Gość gość
gość dziś xxxx von stą lewackie gófffno ! nie jestem wierzący ale wolę milion katolików jak takich poj*******ych cymbałów jak ty !

Gość gość
Typowy debil z sekty Komorowskiego który uwielbia być dymany przez swojego ukochanego Kom-Oro-Wski-ego wodza podatkami, pracą do śmierci się post wyżej wypowiedział!!!!

Gość gość
Czy wasz prezydent Du-pa pozamykał już w więzieniu wszystkich żydów, gejów, agentów prawdziwych i domniemanych, ateistów i kobiety po in vitro?

Gość gość
nie ma potrzeby nikogo zamykać poza złodziejami z PO ! możesz się czuć już zagrożony hahahhaha

Gość gość
Smutne jest to ze straszenie PIS-em ciagle dziala ;-(

Gość gość
Taką Polskę nam szykuje Duda. > "Należy przekształcić izbę wyższą parlamentu w reprezentację osób zaufania publicznego, w tym przedstawicieli Kościołów chrześcijańskich z dominującą reprezentacją Episkopatu Kościoła katolickiego" - to pomysł współpracownika Dudy, posła PiS Krzysztofa Szczerskiego. > Duda wymienił dwa nazwiska swoich przyszłych doradców, wśród nich posła PiS Krzysztofa Szczerskiego. Warto więc poznać poglądy na państwo i jego pożądany kształt głoszone przez osobę mogącą mieć na ten kształt istotny wpływ. > Otóż jego zdaniem powinno to być państwo wyznaniowe. Ściślej - republika wyznaniowa. Tak właśnie: "Polska - republika wyznaniowa", zatytułował artykuł dla pisma "Pressje", w którym wyłożył swoje polityczne credo. Republika wyznaniowa to formuła znana szerzej w postaci republiki islamskiej. Szczerski modyfikuje ją w ten sposób, że miałaby to być republika katolicka. Narzędziem służącym zaprowadzeniu tej odmiany państwa wyznaniowego ma być, według postulatów Szczerskiego, dyktatura. Konkretnie: "dyktatura Ewangelii". Albowiem w Polsce "nadszedł czas rewolucji fundamentalistycznej". Konkretnie oznacza to np. oddanie biskupom bezpośredniego wpływu na władzę ustawodawczą ("należy przekształcić izbę wyższą parlamentu w reprezentację osób zaufania publicznego, w tym przedstawicieli Kościołów chrześcijańskich z dominującą reprezentacją Episkopatu Kościoła katolickiego"). A ponadto "należy przeprowadzić konsekwentną reformę prawa - w tym kodeksowego, które zaczęłoby egzekwować wartości wynikające z katalogu cnót chrześcijańskich". W ten sposób Polska stworzy oryginalny system, w którym "to, co niemoralne, jest karalne". A niemoralne jest to, co niezgodne z doktryną katolicką.

Gość gość
Masakra. Nie można do tego dopuścić

Gość gość
Jak chcecie ginąć w zamach na autobusy wybierzcie sobie Komorowskiego!!!! On już wstępnie się zgodził na przyjmowanie uchodźców z Afryki Północnej!!!

Gość gość
Nie. Polska nie zgodziła się na przyjmowanie uchodźców podobnie jak Węgry.

Gość gość
PO w eurogoovno parlamncie zgodziła się na to. teraz tylko czekamy na liczbe przybyszów!

Gość gość
gdzie to przeczytałeś?

Gość gość
daj linka bo nie wierze!

Gość gość
masz sporo info w necie o tym... poszukaj. Napierw miało ich byc 960, a teraz ponad 2000 za ich zgodą :o

Gość gość
czytałam w necie. nigdzie nic takiego nie ma. nawet w sprawozdaniach z posiedzeń w europarlamencie.

Gość gość
Chcecie ciemnogrodu-głosujcie na Andrzejka-Figuranta. Nikt nie da wam tyle ile Duda wam może obiecać. Nikt z jego wyborców nie jest na tyle ogarnięty by wiedzieć, że to co obiecuje Duda nie leży w kompetencjach prezydenta. Pierwsza wizyta zagraniczna w Watykanie i złożenie hołdu papieżowi, to oczywista oczywistość. Jego elektorat uważa, że każdy zadowolony ze swojego życia to złodziej, bo jak ma to przecież musiał ukraść. Odpowiedź, że zarobił pracą nie mieści im się w głowie. Elektorat Dudy woli się modlić a nie pracować, świata też się boją. Zagranicą byli tylko ewentualnie na Ukrainie, by zaopatrzyć się u Svietłany w tani bimber. Tyle wiedzą o świecie. Moja nauczycielka mawiała, że im człowiek mniej wie tym mniej chce wiedzieć. Życie kręcące się wokół bimbru, lewych rent i kościoła. Nic ponad to, bo i po co.

Gość gość
Dziękuję za tę info z całego serca!!!!! Jjuż miałem pójść zagłosować na Komorowskiego, ale po tej informacji na 100% tego nie zrobię!!!! Chcę aby moje dzieci żyły w bezpiecznym kraju pozbawionym islamskich fanatyków!!!!

Gość gość
I będziesz bo Polska nie przyjmie imigrantów. A nawet gdyby przyjęła to zaraz uciekną tam gdzie socjal jest duży.

Gość gość
Modlę się tylko by ten naiwny, durny naród nie uwierzył w sondaże i gierki medialne TVN, TVP, Polsatu, bo jeśli tak to jesteśmy naprawdę zgubieni. Oby ludzie nie łyknęli tej żenującej propagandy i manipulacji. Przecież to co wyprawia lis, michnik, bezzębny karolak i wielu innych to jest kpina i obrażanie ludzi. Nie jestem fanatykiem PiS, Duda nie jest kandydatem moich marzeń, ale oddam na niego głos, bo los naszego kraju naprawdę wisi na włosku i to strasznie cienkim

Gość gość
Samo to że Komorowskiego popiera Balcerowicz z Kwasniewskim dyskwalifikuje Komorowskiego

Gość gość
gość dziś xxx bardzo mądrze piszesz ! logicznie myślisz , wyboru nie mamy a na Komora i PO nigdy nie będę głosował ! Także oddam głos na Dudę :)

Gość gość
Pierwszy ruch Dudy: 1000 pomników smoleńskich.

Gość gość
nareszcie Polska będzie Polską ! a nie niewolniczym krajem na usługach EU Niemiec i innych darmozjadów Unii !

Gość gość
Już raz zagłosowałam na PO i nigdy więcej. Moim kandydatem był Kukiz, nie jestem fanką PiSu, powodzi mi się też dobrze, więc narzekać w zasadzie nie powinnam. Ale szlag mnie już trafia jak czytam o kolejnych aferach Tuska, członków PO czy Komorowskiego. Mam tego dość, najwyższa pora żeby ktoś sie za tych złodziei i krętaczy wziął. Mam w d***e in vitro, mam w d***e kosciół i mam w d***e smoleńskie pomniki. Wolę już na te pomniki dać niż na kolejną kreację dla córeczki Donka czy na nowy zegarek dla Nowaka:O Jestem uczciwą obywatelką, nie mam nic do ukrycia to i PISu się nie boję. Niech zaczną robić czystkę i dobiora się do tyłków tych, którzy kradną. Wyczyścić Polskę z tej hołoty trzeba i tutaj akurat PIS się nadaje idealnie. A potem można spokojnie do władzy dopuścić Kukiza:)