Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tylko Andrzej Duda wygra wybory prezydenckie

Polecane posty

Gość gość

pierwszy z dziennikarzyn poleci Tomasz Lis, zaraz za nim Beata Tadla (myślałam, ze będzie pierwsza, ale po wczorajszym programie nie mam wątpliwości), następnie Piotr Kraśko i dopiero czwarta stokrotka Monika Olejnik. To takie pierwsze czystki. A ile miejsc się zwolni! Ilu młodych ludzi można będzie zatrudnić :) Wstyd mi za takie dziennikarstwo. Nie ma już chyba wątpliwości, że 24 maja żegnamy Bula bez bólu?

Gość gość
niby w jaki sposób to ma się stać?

Gość gość
Jak tylko wygra Komorowski będziemy pisać petycje żeby zamykali takich niebezpiecznych faszystów jak ty i żeby się rozliczyli z IV RP

Gość gość
Ponieważ popełnili przestępstwa. Lis wczoraj, szkalując, obrażając córkę Andrzeja Dudy i cytując nieprawdę, Tadla za mobbing, obrażanie Andrzeja Dudy w wywiadzie dla tvp.

Gość gość
Nie ma takiej opcji aby wygrał Komorowski, ludzie już przejrzeli na oczy i nawet takie opłacone pieski z platformy jak z tego nie zmienią.

Gość gość
Wygra w cuglach, na Dode zagłosują pisiaki i antysystemowcy.

jest durzo osób kture nie maja internetu albo nie czytaja kafeteri i dla tego trzeba wyjsc z plakatami z ulotkami

Gość gość
Bronek prowadzi w sondażach a na pewno ze trzy miliony więcej pójdzie głosować ze strachu przed Pisem. Większość wyborców Kukiza to PO tak samo jak większość Korwina i SlD

Gość gość
ty powyżej prawdziwy sondaż będzie 24 maja bulu prowadził i przegrał w I turze:-) znam kilku kukizowców i po wczorajszym wiem, że popra Dudę :D

Gość gość
To propaganda, wyborcy Korwina prędzej sobie w łeb strzelą niż na Komorusa zagłosują a Kukizowacy to albo nie pójdą albo zagłosują na Dudę. Komorowskiego czeka sprawa w sądzie również, tak samo jak większosc z PO, rozliczymy złodziei!!

Gość gość
Ja znam setki kukizowcow i wiem że nie popra dudy

Gość gość
Komorowskiego czeka proces i więzienie za szkodliwy sabotaż gospodarczy.

Gość gość
To nie sa Kukizowcy tylko sprzedawczyki, Kukiz wyraźnie pisze, żeby nie głosowac na Komorowskiego.

Gość gość
dziś a ja znam miliony kukizowców którzy nie poprą komoromafii

Gość gość
No i dlatego Kukiz straci swoj elektorat do jesieni. Poniewaz wolni ludzi e nie będą go za to szanowac. Elektorat nie jest jego własnością i wielu kukizowcow juz sie nim rozczarowalo. Kolejny Lepper ktory sobie strzeli w leb

Gość gość
straszenie pisem to już było 8 lat temu :D 🖐️

Gość gość
strokrotce nic nie zrobi bo to telewizja prywatna

Gość gość
Wami nie trzeba straszyc. Sami to robicie doskonale. Nie znam ani jednego kukizowca który zaglosuje na kościół i ciemnote

Gość gość
no to chyba debilem jesteś bo po komentarzasz na fb Kukiza Duda ma zdecydowane poparcie

Gość gość
Straszenie PiSem wychodzi z mody i robi się nudne. PO podczas 8-miu lat rządów doprowadziło do stagnacji gospodarczej i niewyobrażalnej korupcji.

Gość gość
nie trzeba to czemu to robicie? :D Przestraszyli się wyników I tury i straszenie nabrało tempa :D 🖐️

Gość gość
dziś kukizowcy jako zaciekli antysystemowcy wg ciebie mieliby zaglosować na Komora i system? hehehehe... dobre sobie

Gość gość
Bo ci ktorzy zobaczyli jego prawdziwy stosunek do władzy i poznali jego orientację wyborczą nie wchodza idioto na jego konto na fb. To koniec Kukiza skończy jak Korwin

Gość gość
Prezydent otrzymal dzisiaj grę Wiedźmin, żeby miał co robić na emeryturze :D Żegnam go bez BULU i NADZEI, że już go w tv nie zobaczę ;)

Gość gość
Wiem że jest wielu mądrych Polaków co przejrzeli na oczy i zagłosują za Dudą.Czas skończyć z dominacją obłudnej i rujnującej kraj PO i PSL.

Gość gość
Bo ci ktorzy zobaczyli jego prawdziwy stosunek do władzy i poznali jego orientację wyborczą nie wchodza idioto na jego konto na fb. To koniec Kukiza skończy jak Korwin x żaden koniec, to dopiero początek wielkich zmian systemowych w Polsce Totalitarna III PRL-bis jest do zaorania i wyrzucenia na śmietnik historii.

Gość gość
U mnie sami "Kukizowcy" i teraz wszyscy idziemy zagłosować na Dudę...

Gość gość
Jak wygra Duda (a potem PIS), to socjalem rozwalą polską gospodarkę w pół roku. Niestety, jest wielu idiotów, którzy tego nie rozumieją. Przykre to...

Gość gość
To Komorowski ją rozwala i rozwali do końca. Nie dajcie się nabrać ludzie!!! Nie głosujcie na Dziada, Złodzieja, Bula, BK.

Gość gość
Wszyscy tu wymienieni pracują w prywatnych firmach i nie muszą się martwić o robotę, zapewne spadną im czasowo zarobki, chociaż niekoniecznie, bo zmienią się z dziennikarzy reżimowych na antyreżimowych a na to jest popyt.