Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tylko Andrzej Duda wygra wybory prezydenckie

Polecane posty

Gość gość598
ja też głosuje na Dudę a jesienią na Kukiza i jestem przekonana że w końcu będzie dobrze, bez tych wszystkich aferowiczów z Po.

Gość gość
gość dziś xxx pięknie !

Gość barranek
i chcby przyszlo stu karolakoff i kazdy zjadlby trzy miski flakow - i chocby nie wiem , jak sie wytezal nie popchna Bronka , taki to ciezar. I choc popychac bedzie Majchrowski ciagnac Saleta , pchac Korzeniowski nie dadza rady podsadzic Bronka ...pusci on tylko glosnego baka

Gość gość
barranek dobre :D

Gość gość
Póki co nie mieszkam w Polsce ale obserwuję wszystko co się obecnie dzieje. Polityka nigdy jakoś specjalnie mnie nie interesowała aż do momentu kiedy PO doszła do władzy a w Polsce zaczęło się dziać źle. Wówczas postanowiliśmy wyjechać z rodziną. Teraz czekamy aż partia PO i Komorowski całkowicie zejdą ze sceny politycznej. Inaczej nie wyobrażam sobie powrotu do ojczyzny ! Wraz z rodziną zagłosujemy na Dudę a później jak przyjdzie ten czas na PiS ! bo za ich czasów Polska była spokojnym krajem i miała powszechny szacunek w Europie. Obecnie , rządy PO są służalcze wobec UE a ta to wykorzystuje niszcząc naszą gospodarkę i nasz kraj. Dlatego , nie dajcie się ludzie omamić mediom TV nie dajcie się omamić słowom PO i Komorowskiego ! To są ludzie z pod ciemnej gwiazdy , to są ludzie niebezpieczni to jest mafia przestępcza która niszczy Wam Wasz Kraj ! Głosujcie na Dudę , odsuńcie partię złodziei od koryta !

Gość gość
Szacunek w Europie za czasów PiS-u? U kogo? U takich "mocarstw" jak Czechy i Gruzja? Polska była spokojnym krajem? To było państwo policyjne gdzie każdy kto ma inny światopogląd był tępiony. Dość mam Polski podejrzliwej, wiecznie nabzdyczonej, machającej szabelką i z pretensjami do bycia państwem wyznaniowy. Każdy komu się w życiu udało to dla was "resortowe dziecko", wszędzie widzicie tylko teorie spiskowe, a może by tak do roboty????

Gość gość
Jak Duda wygra to na pewno będzie lepiej bo gorzej już być chyba nie może po rządach Komora zdechlaka i przekrętów bez honoru z PO

Gość gość
A taraz co mamy kretynie ściepy z niemieckiego stołu wszyscy robia nas w huja nawet czechy sprzedajemy sie teraz jak tanie prostytutki

Gość gość
Jestem jednym z ,,kukizowców,,.Nie macie pojęcia o czym piszecie.Żaden z nas nie zagłosuje na kłamcę,krętacza i prowokatora.Prawda,uczciwość i niezłomność to cechy,które powinien posiadać prezydent.I będziemy takiego prezydenta mieć.Prędzej czy później,cierpliwość też mamy.

Gość gość
Mieliście już przez 5 lat ! Każdy kit wam można wcisnąć , teraz uczepiliście się Kukiza a co Kukiz zrobi jako prezydent ? Myślał z was choć trochę ? Lepiej aby utworzył partie i wszedł do parlamentu zamiast pchać się tam gdzie mogą go tak samo unieszkodliwić jak prezydenta Kaczyńskiego ! Teraz trzeba głosować na Dudę aby mógł się dostać do wszystkich akt jakie przechowuje PO ska mafia ! Aby pokazać Polakom prawdę o PO i Komorowskim !