Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Libido po 40?

Polecane posty

Gość gość

Mam znajomego faceta, lat 42, przystojny, strasznie fajny i... raczej zupełnie nie zainteresowany. Nie tylko mną, ale w ogóle jakiś taki aseksualny. Czy to normalne? Czy tak się z wiekiem robi? Czy co?

Gość gość
Mam ponad 50 i oczy mnie szczypią i nie tylko jak widzę zdrowe ciała :) Nie wiem czy należę do normalnych, ale Pręt staje nie mniej często jak za młodu, a może częściej. Rano powalam go ręcznie z braku innych możliwości, a potem :) to już różnie :)

Gość gość
Mam podobnie. Rozmawiamy o pociągu do kobiet? Może gość jest gejem?

a moze powaznie traktuje przysiege malzenska i ma tak dobrze z zona, ze nie potrzebuje sie interesowac czyms na boku?

Gość gość
Może być. Ale takich nie ma aż tak wielu.

Gość gość
Jesli to znajomy z pracy (lub sąsiedztwa), to może wyznaje : gdzie się mieszka i pracuje, tam się ch.....em nie wojuje.

U mnie w pracy też taki był, bezdzietny kawaler po 40ce, przystojny... kilka kobiet w różnym wieku zaginało na niego parol i nic... a on po prostu był gejem :P

słyszałem że dla niektórych kobiet to podobno wyzwanie: przeciągnąć geja na "właściwą" stronę ;)

Gość gość
Tak

Gość gość
Przeciągnąć to raz , a sprawić by stał to dwa.

Hehe, ale to jest jakiś sposób aby zainteresować kobiety, nie? Udawać takiego ;) Ale trochę niebezpieczny bo nic się nie wyhaczy a tylko łatka się przyklei, albo co gorszego ;) No i prawda chyba wyszłaby na jaw...

Gość do Kotki
Jestem dobrym potwierdzeniem. Tak mi dobrze z żoną, że aby nie kombinować, nawet nie muszę przypominać sobie przysięgi małżeńskiej. Ona jest moim narkotykiem, trzymam się jej kurczowo jak pijak flaszki. Co ciekawe, to z latami wzrosło. Jako szczeniak, który by kopulował nawet z dziurą w płocie, nawet nie pomyślałem, że seks może być aż TAKI, że prawie będę wariował. To ja pisałem o nieprzespanej dzisiaj nocy. Całe szczęście, że moje otoczenie ma dobre serduszko i jak na mnie popatrzyli, to powiedzieli: dzisiaj lepiej nie wyłaź ze swojego pokoju, bo narobisz nieszczęścia.

...witam z rana, myślę ze w opisanym przypadku brak zainteresowania paniami wcale nie musi wiązać się z libidem czy odwrotną orientacją seksualną. Fakt nie wspomniano o stanie cywilnym faceta, ale gdyby był w związku i w domu miał wszystko co trzeba taka postawa jest bardzo naturalna. Można by to nazwać dmuchaniem na zimne. Każdy normalny zdaje sobie sprawę, że już będąc w związku przez te wszystkie wspólne lata może spotkać na swej drodze osoby o wiele atrakcyjniejsze, ciekawsze niż wybranka... które mogły by jakoś zachwiać związkiem który uważa się za udany ... dlatego też unika się wszelkiego rodzaju pokus. Jest tak, że swoich własnych reakcji w określonych sytuacjach nie jesteśmy w stanie przewidzieć do momentu kiedy nastąpią ... zatem dmucha się na zimne unikając ich :) ...zresztą, ...ponoć lepsze jest wrogiem dobrego ....