Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STOP napłwyowi uchodców afrykańskich Protesty w całej Polsce!!

Polecane posty

Gość gość

Odnajdźcie swoje miasto w wydarzeniach na fb i chodźcie z nami!!

Gość gość
ja tam nie chce żadnych uchodźców, bez różnicy mi skąd pochodzą...

Gość gość
Polska sie nie zgodziła na przyjęcie emigrantów podobnie jak m.in. Węgry.

Gość gość
Jesteśmy wykorzystywani przez Zachód jako kolonia !Tym razem eksportuje się do nas problemy, które zachodnie państwa same stworzyły. NATO i Stany Zjednoczone miały najwydatniejszy wpływ w destabilizacji Afryki Północnej. Jakby tego było mało, to m.in. Wielka Brytania, która NIE MUSI przyjmować afrykańskich imigrantów, brała udział w bombardowaniu Libii w 2011 r. Precz z czarnuchami !!! Precz z PO Tuskiem i Komorowskim ! Jak zaraza zbliza sie czarne afrykanskie s****wo ,wciaz rozrasta sie jak chwast niszczy kraj rozbija jednosc POLSKA DLA POLAKOW afrykanskie malpy do zoo!

Gość gość
To jest zdrada Polski. Ci zdrajcy chcą, żeby w Polsce była taka sama sytuacja jak we Francji czy Wielkiej Brytanii. Oni nie rozumieją, że wśród uchodźców mogą być fanatycy państwa islamskiego. Jak im nie wstyd przyjmować wrogów cywilizacji europejskiej, podczas gdy 2 miliony ludzi wyjechało z kraju za chlebem ! Po ścierwa koniec waszych rządów !

Gość gość
q//(ur)(va rasisci wy nikogo nigdy nie przyjmujecie tylko reszta panstw musi ten syf do sibie brac dac im zarcie ,mieszkanie,zapewnic sluzbe zdrowia,a wy zaqwsze raczki sobie myliscie to sa qu()Rva POLACY ten podly po/()je/()bany narod zebyscie tak wszyscy wyz//dychali jak wszy,

Gość gość
a na kogo zescie glosowali?

Gość gość
17:51 wypad lewacki odpacie lub puszczaska wywłoko!

Gość tojadziś
ale jeszcze nie maŻADNEGO imigranta! Można przyjąć choć po parę osób chrześcijan - są tam szczególnie prześladowani. Po sprawdzeniu, oczywiście. Aby nie przypełzły islamskie dziady z ISIS. Skądinąd rozumiem obawy. Ale nie martwcie się. U nas taki nędzny socjal, że nikt tu nie zechce zostać. I Bogu dzięki.

Gość gość
wy smieciaze,a jak wy jestescie w UK i Irlandii i h/()Uj wie gdzie to dobrze?parszywe polaczki

Gość gość
tojadziś do 5lat mamy ich utrzymywać, minimum 1250Euro miesiecznie x2000 osób... policz sobie :D

Gość gość
gość dziś 17:51 wypad lewacki odpacie lub puszczaska wywłoko! TY Q/()Ur()vo nawet nie odwaz sie mnie tak nazywac,bo ja to ciezko pracuje na moje utrzymanie,a wy tylko lecicie na gotowe.jestescie wszami pijacymi krew