Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukać miłości???????????

Polecane posty

Gość gość

Gdzie może znaleźć miłość 30 letnia otyła kobieta która mieszka w małej miejscowości ???

Gość gość
Biuro matrymonialne, internet:)

Gość gość
A masz jakieś szczególne wymagania, czy może być jakikolwiek facet?

Gość gość
miłość sama Cię znajdzie, w najmniej oczekiwanym momencie.

Gość gość
nie wierz w to, że miłość sama ciebie znajdzie.

Gość gość
mnie nie znalazla

Gość gość
wszedzie

Gość gość
w mc donaldzie

Gość Heniuś
A pieniędzy też szukasz? Łazisz od telewizora do komputera z nadzieją, że je znajdziesz? Czy ruszasz tyłek do pracy? Chcesz miłości a umiesz choć o zwykłą znajomość zadbać lepiej niż o swój rozlazły tyłek? Przestań jęczeć i weź się za siebie to i ciebie może ktoś weźmie :)

Gość gość
DO Heniuś Po pierwsze to nie jęczę tylko pytam, a po drugie to pracuje od 10 do 16 godz na dobę wiec nie mam czasu przesiadywać przed tv

Gość gość
A masz znajomych, przyjaciolki, wychodzisz czasami gdzies?

Gość gość
Tak, mam znajomych. Czasem (jeśli praca pozwala) wychodzę gdzieś ze znajomymi. Pracuję w handlu, więc mam duży kontakt z ludźmi i poznaję sporo nowych osób ale 90% ludzi w moim wieku jest już w stały związkach.

Gość gość
tak Ci się tylko wydaje że 90 % ludzi w wieku 30 lat jest w stałych związkach, to nie prawda, w tej chwili co najmniej 30-40 % mieszkańców większych miast w wieku 25-30 lat to są single i to wcale nie z własnego wyboru...

Gość gość
Jak sam/a zauważyłeś/aś Gość 16:42 ludzie większych miast, a ja jestem z małej miejscowości. Ludzie mieszkający w małych miastach, czy na wsiach wcześniej zakładają rodziny (w wieku do 25 lat, chodź są też oczywiście wyjątki)

Gość gość
Najpierw poszukaj miłosci w sobie, odnajdz ja, zacznij pielegnowac, szukacie w innych tego co jest tak bardzo blisko, w was, szukacie w drugim człowieku, oczekujecie od drugiego, czasem wręcz żądacie i gdy nie dostaniecie macie focha, żale pretensje,ze ta druga osoba wam tego czegos nie dała, np nie odwzajemniła uczucia, nie chce kontynuowac znajomosci itp itd... powodzenia...lecz to ciezka praca i długa droga - pokochanie siebie..

Gość dość ładna ale nie w typie
Droga autorko, po pierwsze brutalnie Ci napiszę: zrób wszystko aby jak najwięcej schudnąć i ten stan utrzymać. Zdecydowana większość mężczyzn preferuje szczupłe kobiety. Ja mam lekką nadwagę, jestem dość urodziwa, mam mniej niż 30 lat i ogromne problemy z poznaniem faceta do związku. Nie będę Ci fałszywie słodzić, ale jak nie schudniesz, to Twoje szanse na poznanie faceta są bliskie 0 - chyba że jesteś otyłą wersją Monici Bellucci...

Gość gość
20:00 Spadaj trolico :P