Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podanie o nie przedłuzanie umowy.

Polecane posty

Gość gość

Witam. potrzebuje pilnie wzor podania. Jak napisac do Plusa o nie przedłuzanie umowy z nimi..?? mam od nich internet i musze napisac do nich pisemnie iz nie chce juz dalej od nich internetu a nie wiem jak. Z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam

Gość gość
??

Gość gość
no serio..??? Jeżeli to nie fejk, to może po prostu " proszę o nieprzedłużanie umowy kończącej się w dniu... " ??

Gość gość
Tyle ze oni nie chca takiego podania.. ;/ kazali poszukac na ich stronie gotowego formularza i go wysłac ale takiego nie ma na ich stronie!;/

Gość gość
byłaś u nich w siedzibie? Poszukałam trochę w necie bo jakoś dziwnie mi wyglądał Twój post i okazało się, że nie Ty jedna masz problem z zerwaniem umowy z nimi. Masz tu linka http://www.hotmoney.pl/dajsygnal/Umowa-z-Plusem-jest-jak-cyrograf-Trudno-sie-uwolnic-a33927 może jak ten facet musisz twardo żądać nieprzedłużania umowy. Nie mają prawa Ci odmówić i nie mogą odsyłać Cię do jakichś fikcyjnych wzorów na stronie, które nie istnieją. Bądź zdeterminowana i pokaż, że jesteś zdecydowana. To strasznie smutne tak na marginesie, że tak firma traktuje swoich klientów

Gość gość
znalazłam jeszcze coś takiego: " ehhh, ludzie nie znają swoich praw. Wystarczyło wysłać pisemną rezygnację z usługi która wygasa, aby nie uległa przedłużeniu. Żadbne druczki do tego nie sa wymagane. reguluje to KPC i firma jeszcze za takie traktowanie klienta może beknąć w sądzie. Wysyłasz to podpisane pismo raz faxem (to nadgorliwość , ale nie zaszkodzi), a potem to samo pismo listem poleconym za potwierdzeniem odbioru (żółta zwrotka) Firma ma świadomość,że nic tu nie wskóra. pamiętaj tylko o podaniu potrzebnych danych identyfikujących klienta i zawarta umowę, aby nie być zwodzonym,że brakuje świadectwa chrztu babki po stronie ciotki panieńskiej kuzynki twojego męża/żony. "