Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlusia

SZEF DO MNIE.. OGARNIJ SIĘ DZIEWCZYNO

Polecane posty

Gość gośćlusia

Jaaa i krzykiem tak

Gość gość
Bo to boli! Jego zdaniem błędów nie popełnia ten kto Nic nie robi! A gdy jest moment i popełniam błąd to On z ryjem do mnie kogoś innego by tam za takie coś nawet nie obwinil ani papy nie otworzył

Gość gośćontoja
Szukaj innej roboty nie daj się psychicznemu cwelowi! :) głowa do góry

Gość gośćkateSi
Też tak miałam i na szczęście już tam nie pracuje. Ten człowiek nie jest szefem skoro jedych traktuje tak a innych tak znaczy się jest szefem ale ze zrytą psychom i nie profesjonalnie podchodzi do zawodu jaki mu jest dany. Wiem jak bardzo zle się pracuje w takim otoczeniu też przez to' możesz popełniać takie błędy..(a on ma satysfakcje bo wie że może Cię wtedy zmieszać z błotem przy wszystkich i nakrzyczeć czy przynieść wstyd przy innych w pracy) Uciekajjjjjj! i nie wahaj się

Gość gość S
Do mnie np,szef tak nigdy nie powiedział..bo zawsze dawałam z siebie wszystko.jak się ma dzieci to trzeba solidnie pracować.!!

Gość gość
jak się ma dzieci to się je wychowuje! Solidnie tzn wszystkim wokoło opier*** dupsko z zazdrości

Gość gość
Nie da się wychowywać dzieci bez pieniędzy bo dzieci w coś się muszą ubrać i coś musza jeść!!!!Czego i9 komu ?,miałabym zazdroscić?.uczucie zazdrosci ?nie wiem co to jest zazdrość.!!!

Gość gość
ps,a co ja niby robię wychowałam zupełnie sama!,prawie dorosłego syna i ciut młodszą córkę.Wychowałam -bo raczej same się nie wychowały!jestem odpowiedzialna matką!!

Gość gość
Wstydu nie ma a komuś go robi t.j wyżej szukaj pracy gdzie szef nie będzie nikogo wyróżniał!

Gość gość
Mnie nigdy szef nie wyróżniał ,zresztą nawet bym ,nie chciała!Teraz mam szefową i tak jest lepiej bo trzech szefów jeden po drugim ,daje do myślenia.Faceci gnoją kobiety.S

Gość gość
Mnie nigdy szef nie wyróżniał ,zresztą nawet bym ,nie chciała!Teraz mam szefową i tak jest lepiej bo trzech szefów jeden po drugim ,daje do myślenia.Faceci gnoją kobiety.S

Gość Irmina ja
Ja sie tak nie dalam. A to co zrobiłam to w firmie koleżanki po spadały z krzeseł jak to usłyszały;-) cały korytarz chuczał:-D pamiętam to do dzis taka złość mnie ogarnęła ze nie wytrzymałam.

Gość gość S
mi asystentka lidera wmówiła że podobno komuś a rozbiłam związek.ciekawe jest to -bo ja nawet nie wiem komu-nigdy z nikim nie miałam romansu a smarkula mi to wmawiała-jak dziecko w brzuch.Karolina była przy tym bezczelna i obrażała mnie.rozpuściła te ploty po całym zakładzie.zrobiłam publiczną awanturę z tego powodu bo mam dzieci męża i żadne romanse ani rozwalanie cudzych związków mnie nie bawi.Mam dosyć swoich problemów,sama prowadzę dom,wychowuję dzieci ..jak można dokładać komuś jeszcze takich debilnych stresów w pracy?.liderka aga -lepsza nie była..dla mnie ,też obrażała i dokopywała,a ja chciałam tylko mieć pracę -rowerem do pracy jeździłam byleby tylko mieć za co dzieci wychować.No ale świat nie jest sprawiedliwy.!

Gość irmina ja
Tez miałam podobną sytuacje tyrałam ze juz opadłam z sił wiecznie nie zadowolony szef, papiery projekty itd a naprawde wiele tych projektów przechodziło i tez w sumie to za mało bylo dla niego. Nikogo nie chwalił w firmie wiecznie na dąsany i nie przyjemny :-/ któregoś dnia po prosił mnie do siebie bo mu projekt nie pasował dużo siedziałam nocami nad tym prucz tego w pracy 12godzin byłam juz zmęczona i psychicznie i fizycznie. Pamiętam ze odrazu zaczął wrzeszczeć na mnie juz przy otwarciu drzwi asz mina mnie zrzędła:-/ zaczął mnie wyśmiewać, z mojego projektu i mojej pracy ze nadaje sie do duuupyy :-/ juz wyszłam z równowagi i przy otwartych drzwiach przy calej korporacji powiedziałam mu tak Ty stary głupi capie:-) weź sie sam za robotę i zaaapieerdalaj a nie meczysz ludzi ty obsraj gowno za jeden grosz splunąć na gębę Ci nie chce bo szkoda moich wysiłków juz i moich nerwów wysluc***ac Cie Ty pasztecie nie dorobiony :-) he he gdybyście widziały ta gębę jego minę :-D tego się nie zapomina:-) a wszyscy w firmie to słyszeli. Oczywiście wyszłam potem i do pracy juz nie wróciłam ale mam satysfakcje za moje nerwy do tej pory:-) i znalazłam inna prace gdzie teraz jestem od 3 lat spelniona.

Gość gość
Właśnie wstyd że asystentka i liderka tak się odzywają do pracowników,bezczelnie,wulgarnie .beez szacunku i kultury.przeklinają a jedna z nich ,nawet pokazała mi "f******u".Wstyd.Zresztą całe te pomówiewnia to wstyd.!

Gość gość
Agi - liderki hasło "-ogarnij się".Klepie to hasło bez powodu i każdemu ,jak mantrę.wszyscy uciekają z tego zakładu.

Gość gość
Szef zamiast szanować to gnoji pracownice

Gość gość
Nie tylko on,liderki i asystentki też to robią...i nie tylko pracownice ale wszystkich.