Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiulek89

tani pierścionek zaręczynowy :(

Polecane posty

Gość gość
"Uważam ze jak ktoś uważa że zna kogoś w 100 % to nic nie wie o nim. Ot co. A gusta są zmienne zwłaszcza u kobiet." x Czyli mam rozumieć, ze nie wiesz jaki jest ulubiony kolor swojej połówki. Nie wiesz też, jaki sok najbardziej lubi Twoja połówka. Nie potrafisz powiedzieć, jaki rodzaj filmu lubi oglądać Twoja połówka.

Gość gość
Wiem jaki rodzaj filmu jej odpowiada ale nie wiem czy bardziej podoba jej sie "Sami swoi" czy "Nie ma mocnych". Z reszta jutro moze byc inaczej. Myslalem o innym pierscionku, pokazalem jej go ale wybrala swoj. Pamietam jak wyszla ze sklepu z nim na palcu i zapytala: Powaznie ? Jestesmy juz zareczeni, moge go nosic ? A mialo byc tak romantycznie....

Gość gość
ja sie dziwie że jestescie takie niewymagające, nawet pierścionek z automatu by sprawił że będziecie na hurraaa ktoś mnie zechciał :o straszne

Gość gość
widać, że go nie kochasz, tylko jego forsę:P

Gość gość
a czy facet któremu szkoda na jedną rzecz która ma przetrwać w dobrej kondycji następne kilkadziesiąt lat kocha?

Gość gość
przecież to tylko pierścionek na pokaz. zaraz go rzucisz w kąt zastępując obrączkom.

Gość gość
nie każdy przestaje nosić pierścionek zaręczynowy i "rzuca go w kąt". Poza tym obrączkę też można kupić z gumą do żucia.

Gość gość
A ja wole nie miec zadnego pierscionka niz jakies badziewie. To nie kwestia tego ile kosztuje, a czy sie podoba.

Gość gość
same materialistki.. moj mi sie oswiadczyl i nie dostalam pierscionka.. Bo po co? kupil obraczki i je nosilismy razem, a w dniu slubu wzielismy nowe :)

Gość gość
Widocznie jedyne co wartościowego u siebie możecie pokazać - to dobra materialne. Jeteście zerami.

Gość gość
Gosiu, autorko, już teraz Ci mówię, że będziesz nieszczęśliwa w tym małżeństwie, o ile w ogóle do niego dojdzie. Gdybym była facetem i dowiedziała się jakimi problemami żyjesz to bym zmykała, gdzie pieprz rośnie.

Gość gość
"Wiem jaki rodzaj filmu jej odpowiada ale nie wiem czy bardziej podoba jej sie "Sami swoi" czy "Nie ma mocnych". Z reszta jutro moze byc inaczej." x Tak. Jutro może byc inaczej. Dziś kocha ciebie - jutro twojego najlepszego kumpla.

Gość gość
"Gosiu, autorko, już teraz Ci mówię, że będziesz nieszczęśliwa w tym małżeństwie, o ile w ogóle do niego dojdzie. Gdybym była facetem i dowiedziała się jakimi problemami żyjesz to bym zmykała, gdzie pieprz rośnie." x Nic dodać, nic ująć.

Gość gość
a ja dostałam pierścionek za 500 zł :) i mam to gdzieś.

Gość gość
A ja dostałam 12 lat temu pierścionek zaręczynowy z dużym brylantem - wartosć około 6000 zł. I co? Moje małżeństwo nie przetrwało 5 lat...

Gość gośćewa
ja dostałam "symboliczny' pierścionek za około 100 zł i mam go do dziś minęło ponad 10 lat, obrączki ślubne mamy zwykłe srebrne i dla mnie to też tylko symbol. Liczą się inne rzeczy, kocham męża chyba nawet bardziej niż w dniu zaręczyn, wszystko co mamy osiągnęliśmy dzięki ciężkiej wspólnej pracy. Właśnie przez tą pogoń za pieniędzmi tracimy w życiu tak wiele tyle istotnych spraw nam umyka. Autorko mam do Ciebie pytanie, czy mogłabyś bez zastanowienia powiedzieć, że gdyby twój parter zarabiał nie 10 tyś a 2, kochałbyś go tak samo?

"a czy facet któremu szkoda na jedną rzecz która ma przetrwać w dobrej kondycji następne kilkadziesiąt lat kocha? " X szczerze współczuję faceta kupującego tylko 1 pierścionek raz na kilkadziesiąt lat. straszliwy skąpiec ci się trafił :( X dokładnie tak jak ktoś napisał wyżej - bardzo drogi pierścionek pozostaje najczęściej ozdobą pudełka, bo szkoda go nosić do lasu, na spacer, na zakupy i w ogóle wszędzie może zaginąć :P wiadomo, facet chce dobrze, ale potem z tym tylko kłopot. X autorko, rzuć tego wrednego faceta, może znajdzie sobie taką, która będzie w nim widziała coś więcej niż jego wypłatę 🖐️

Gość gość
dziewczyno ja dostalam za okolo 500zl ale zupelnie nie robi i to roznocy bardzo ladny swoja drogą kupiony w antykwariacie biale zloto z dwa serca z bialymi i czarnymi diamentami i ktokolwiek go widzi nie oze uwierzyc ze sa tak ladne pierscionki zafreczynowe i mysli ze fortune kosztowal takze to ze pierscionek bedzie tani nie oznacza ze bedzie brzydki. Pierscionek nosilam do slubu jakies 3 miesiace i teraz w ogole go nie nosze moze tylko na uroczystosci i na randki z mężem zadna moja koleżanka ie nosi i uwierz mi tez nie . To tylko symbol najważniejsze jest to, że chce z Tobą spędzic reszte życia. Bogaci ludzie, którzy doszli do pieniedzy wlasną pracą i zdolnościami , nie wyznają przeważnie zasady zastaw się a postaw się,a ludzi którzy tak robią uznają za śmiesznych i małostkowych, przynajmniej Ci których znam.

Gość gość
mój był za 1600zł znalazłam rachunek w portfelu:P

Gość gość
Mi tez bylo przykro bo kupil po prostu tak sobie za niewielka czesc swojej pensji :( Uwazam, ze pokazal tym, ze mu nie zalezalo.

Gość gość
kolega mojego męża dyrektor techniczny w dużej firmie informatycznej zarabia wielokrotnosctego co Twoj chłopak a jeżdzi 10 letnią skodą, sowjej dziewczynie na zaręczyny podarował symbolczny pierścionek z bursztynem i psa, teraz pies jest żywym dowodem ich miłości. Nie pokazują wszystkim na co ich stać kie kupują droigich rzeczy po slubie mieli obiad . Szanują pieniądze jeżdzą po świecie mają dom bez kredytu Poprostu wiedzą że to co mają , żadne materialne rzeczy w żaden sposob ich nie określają, nie muszą w ten sposob nikomu nic udowadnoac tak samo jak tani pierścionek ( 1000zł tani? ) nie określa jego uczuc do Ciebie ani Twojej wartości , bo jeżeli Ci sę oświadcza i chce z Tobą iść przez życie, to zapewniam Cie że jego uczucie do Ciebie są ogromne, a Ty jesteś dla niego najcudowniejszą osobą na świecie, a pierscionek to tylko symbol

Gość gość
Najważnejsze żeby był ładny i ponadczasowy.

Gość gość
o, kurwa, to dziewczyny takie drogie to srebro noszą? ja pierdolę, jakbym miał na sobie ciągle 2,5 wypłaty to też bym się tak obnosił i o mało się nie zesrał. :P

Gość gość
Powiedz mu, że wyceniasz swoje usługi na więcej, jak ten tysiak.

Gość gość
Trumnę pewnie też mi kupi z sosny :(

Gość gość
po co ma kupowac jaka to dla Ciebie roznica bedzie, nie lepiej wypożyczyć albo z tektury?

Gość gość
serio taka pusta jesteś?

Gość gość
nie chodziło o to, że kupi jeden pierścionek przez całe życie tylko o to, że ten jeden ma przetrwać codzienne noszenie przez X lat. Też by mi było przykro gdybym dostała g****o z cyrkonią

"nie chodziło o to, że kupi jeden pierścionek przez całe życie tylko o to, że ten jeden ma przetrwać codzienne noszenie przez X lat." Też by mi było przykro gdybym dostała g****o z cyrkonią " X jeśli pierścionek wraz z deklaracją przeżycia reszty życia u twojego boku to dla ciebie "g****o", to pozostaje ci tylko głęboko współczuć zawartości czaszki. przez X lat nikt nie nosi, nie znam ani jednej kobiety, która by nosiła zaręczynowy przez całe życie.

Gość gość
kobiety w mojej rodzinie noszą razem w obrączką i tak, gówniany pierścionek to dla mnie gówno i kpina :)