Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naturhouse Bytom OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Korzystałyście z tego punktu ? Chodzi mi o to przy ulicy Dworcowej. Wakacje za pasem, a ja chciałabym się trochę ogarnąć - przytyło się przez okres zimowy. Wszelkie opinie na temat Naturhouse w Bytomiu mile widziane :)

Gość gość
Moja mama korzystała i była zadowolona - zresztą efekty radykalne. Fajne u nich jest to, że do samej diety dołączają odpowiednią suplementację i ścisłą kontrolę dietetyka. Plusem jest też proces stabilizacji wagi, który w moim mniemaniu jest kluczowy. Pozdrawiam

Gość gość
Świetny punkt. Przyjmuje tutaj Pani Ewunia, której jestem wdzięczna za pomoc i wsparcie w ramach odchudzania. Powiem Tobie tak - wszystko zależy od tego ile chcesz schudnąć. W sumie już jest maj, do wakacji nie daleko, a bierz pod uwagę ,że dieta to dieta ;) Z Naturhouse odchudza się wolno, ale skutecznie, bez efektu jojo ;)

Gość gość
Moja przygoda z Naturhouse zakończyła się sukcesem. Schudłam 20 kilogramów, bez efektu jojo. Poprawiły się moje wyniki badań, zyskałam pewność siebie. Pani Ewa, która przyjmuje w tym punkcie ma ciekawe podejście do pacjenta, potrafi słuchać, jest konkretna i jest wsparciem na każdym etapie odchudzania. Polecam :)

Gość gość
Ja też byłam na diecie i schudłam dzięki Naturhouse! Jestem zachwycona! Dzięki wizytom raz w tygodniu byłam zmotywowana do dalszej walki. Najważniejsze dla mnie jest to, że schudłam bez efektu jo-jo! Polecam Wam Naturhouse.

Gość gość
Słusznie się reklamują. Ich metoda w moim przypadku również zadziałała. Kto by pomyślał, że sami wymyślamy sobie domowe, nieskuteczne diety, a prawdziwi specjaliści w dziedzinie są w każdym mieście, w każdym punkcie Naturhouse...

Gość Zośka78
Drogie panie jestem już po diecie z Naturhouse i mogę serdecznie polecić to miejsce! Spotkałam się z wyrozumiałą obsługą. Otrzymałam fachową pomoc i świetną dietę. Naprawdę cieszę się, że pokonałam wstyd i poprosiłam o pomoc profesjonalistów.

Gość gośćw
Słuchajcie, czy drogie jest to Naturhouse? W sensie odchudzanie z nimi? Zaczynam powaznie się zastanawiać, czy by również nie spróbować. Jak zobaczyłam ostatnio moją koleżankę na ulicy, która też się z nimi odchudzała, to oniemiałam...