Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezydent u Wojewódzkiego

Polecane posty

Gość gość

Masakra niby Wojewódzki głosował na Kukiza niby nie popiera Komorowskiego a powiedział że odda mu głos. Kuba mnie zawiódł swoim zachowaniem. Myslalam ze jest jedyny w swoim rodzaju ze ma swoje zdanie na każdy temat a tu klops. Powiedzial ze da kredyt zaufania i da szanse obecnemu prezydentowi. Przeciez miał czas pięć lat aby cos zmienić aby udowodnić ludziom ze głos ktory oddali byl słuszny. Niestety zawiódł i jak mysli ze inteligentny człowiek da się nabrac na nagła zmiane kiedy widzi ze jego szanse maleją to się myli. Glosuje na Dude to jemu chce dac szansę aby się wykazał. Jeśli zawiedzie ,za pięć lat nie będzie mógł liczyć na mój głos. Nasz prezydent miał szansę ale jej nie wykorzystał. Byl zbyt pewny siebie zapomniał ze to w naszych rekach lezy los kto bedziw rządził naszym państwem w następnej kadencji

Gość gość
Dzis pan prezydent na rynku starego miasta będzie skakał przez ogień a później jeździł na deskorolce.Zapraszamy

Gość gość
a jaki był grzeczny w stosunku do prezydenta

Gość gość
ja nigdy nie lubiłam wojewódzkiego i bylam z tego dumna i jako 13 i 16 i 20 latka. kiedy gimbusice się nim jarały . to idol lemingów, którzy powtarzają "on jest mega inteligentny" tylko ciekawe czy obcowały z nim by tak twierdzic czy mowia tak po tym co widza w tv? wiadomo kto mu pisze teksty?

Gość gość
dziś pan Duda spotka się z Korwinem,DOKTOR OGOREK,Millerem w sprawie współpracy na rzecz nowej Polski,podziękuje Pani Wróbel za poparcie,zaprosi Pana Ziobrę i agenta Tomka do wspólnej pracy w" gromadzeniu dowodów" przeciwko "zdrajcom ojczyzny"

Gość gość
zasługi Komorowskiego dlaczego nie poprę Bronisława: 1. PODWYŻSZENIE WIEKU EMERYTALNEGO 2. OPŁATA ZA DRUGI KIERUNEK STUDIÓW 3. PODNOSZENIE PODATKÓW 4. KOMPROMITOWANIE POLSKI NA ARENIE MIĘDZYNARODOWEJ 5. WPADKI POKAZUJĄCE NIEKOMPETENCJĘ I IGNORANCJĘ 6. POWIĄZANIA Z WSI 7. PRÓBA SPRZEDANIA LASÓW PAŃSTWOWYCH 8. ZGODA NA GMO Temu Panu już dziękujemy :)

Gość gość
Gościu z 9.25 ty się lepiej zastanów czy pan prezydent na deskorolce czapke będzie mial z daszkiem z przodu czy tylu glowy

Gość gość
Pisiaczki-dostajecie złotówkę czy dwie od zdania?i darmowa poradę z Dudapomoc co i jak pisać?a co bezwzględnie blokować?