Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nesesser

Pomysł na prezent urodzinowy dla mojej żonki

Polecane posty

Gość Nesesser

wielkimi krokami zbliżają sie urodziny mojej żonki ( 36 już hihi ) Nic mi ciekawego do głowy nie przychodzi na prezent … jeśli ktoś może coć podpowiedzieć z góry dziekuje :-)

Gość gość
Coś fajnego na szyję.

Gość Nesesser
kiedys napomkneła coś o"ramonesce" ale gdzie i jaka to ni chu chu :-)

Gość gość
Ramoneske trzeba przymierzyc, sama powinna ja sobie kupic, nie lubie dostawac ciuchow w prezencie, nigdy nie byly trafionere. Taki prezent moze okazac sie niewypalem.

Gość Nesesser
No własnie tez o tym myslałem ehhh...

Gość gość
kup jej elektrycznego grila i kolczyki. daj jej grila, jak rozpakuje i zobaczysz rozczarowanie na jej twarzy, wtedy wyskocz z kolczykami

Gość gość
Oho, widzę że ktoś oglądał "M jak miłość"- grill, kolczyki.

Myślę, że kobieta nigdy nie pogardzi perfumami i biżuterią. Przy okazji możesz jej przygotowac romantyczną kolacje bądź kąpiel :) Taki wieczór we dwoje :)

Gość gość
Zaladuj jej w ucho to bedzie najwieksza niespodzianka o jakiej slyszala :D

Gość gość
To kup jej bon podarunkowy do sklepu w którym dostanie wymarzoną ramoneskę. Do tego jakieś perfumy lub cos z biżuterii.

Gość zoko
zrób jej loda !

Gość Nesesser
z bizuterią też nie latwo trafić …. myślałem moz eo jakims fajnym zdjeciu opatrzonym w fajna ramke na ściane

Gość gość
Proponuje wstawic w ramke swojego fjuta jesli go masz bo piszesz jak ostatnia ciota ..

Gość gość
Zabierz zone na romatyczny wypad. Ze swojej strony mogę polecic ci http://piano-lublin.pl/, maja tam swietne warunki, gwarantuje ze Twoja zona będzie zachwycona

Gość gość
Świetny pomysl! Ale może lepiej nad morze? Ja mogę polecic ci hotel http://bayjonnhotel.pl/, maja swietne warunki na romantyczny wypad

Gość gość
A może tak romantyczny pobyt w hotelu ze spa? Ja bym się strasznie cieszyła z takiego prezentu :) Tutaj masz fajną ofertę dla dwojga - http://www.parkhotellyson.pl/SPA-dla-dwojga-114.html poza tym w hotelu Łysoń mają również bardzo nastrojową restaurację Champs - idealną na romantyczną kolację przy świecach :)

Gość gość
kup coś z biżuterii w aparcie np. bransoletę

Gość marchewka888
ja mysle ze taki prezent łączony - coś bardziej trwałego i na stałe i coś po prostu przyjemnego no i coś co możecie zrobić razem. czyli, np, możesz jej podarować kupon do spa ( w poznaniu http://www.goodtimedayspa.eu/ - cudowne miejsce!!!) pozniej zrobcie cos razem - kino, teatr, kolacja i wtedy możesz jej wręczyć jakiś prezent np z biżuterii faktycznie - bransoletka, pierścionek:)

Gość gość
Gosc zalozyl watek w maju, a te tepe dzidy dalej spamuja z linkami :D Qrwy, nie widzicie ze to juz nieaktualny temat?

Gość miahclinka3
Ciuch to nie jest dobry pomysł. a na przykład mam problem z dobraniem ramoneski, bo nie zawsze mi się biust mieści, więc nie polecam. Może wypad do SPA? Mój facet mi kupił w Talarii. W sumie się wycwanił, bo on by nie pojechał za żadne skarby, więc wybral SPA, do którego facetów nie wpuszczają :D