Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwni mezczyzni na sympatii

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was ma złe doswiadcenia z tym portalem?Opisywać

Gość gość
Po roku samotności postanowiłam kogoś poznać. Realnie nie jest łatwo ponieważ pracuje głównie z kobietami.Dodałam zdjęcia i konkretny opis. Najpierw pisali mezczyzni kompletnie nie w moim typie. Potem postanowiłam wyszukać sama takich którzy mi odpowiadają. Nawiązałam ok 20 kontaktów. Wwydawało się ,że będzie wszystko ok. Ale każdego dnia z tych 20 tu zostawało mi coraz mniej osób ponieważ: 1. Dwa dni rozmowy (niby super) namówił mnie do wymiany numerów telefonui zaczęło się wydzwanianie do mnie od rana do nocy.Smsy oskarżenia o moją zdradę:/ Zablokowałam faceta wiec pisał z innych numerów.W końcu wyzwał mnie ,że tak się nie robi skoro jesteśmy razem.Szok! 2. Super przystojny fajna rozmowa i również wymiana numeru z jego inicjatywy. Potem cisza.W końcu napisał mi smsa ,że on się nie odzywał bo jest równouprawnienie i takie czasy,ze to kobieta ma dzwonic do niego bo on chce zobaczyć jak jej zależy:/ Trudno żeby mi zależało po 3 dniach:/ 3. Pyta czy przyjadę ja do niego 50 km bo on nie chce tracic na paliwo 4. Facet 15 lat starszy z 3 dzieci. I mówi jeśli masz fajny charakter to może będę Ciebie chciał:/ Pozostali Panowie dobrze po 40 tece kawalerzy bez dzieci z wymaganiami takimi ze ho ho :D Wytrzymałam tam tydzień i już mnie tam nie ma:)

Gość gość
Właśnie przez to współczuję wszystkim kobietą, szczególnie, że faceci w moim otoczeniu najczęściej przedstawiają sobą podobny poziom psycho-intelektualy (o ile już nie są żonaci). Patrząc na oddźwięk społeczeństwa w internecie, widać, że pełne jest przeciętnych osób (z wyglądu i umysłowo), niedorozwojów emocjonalnych, zboczeńców z uśmiechniętym ego itp. Pozdrawiam.

Gość gość
* kobietom. pozdrawiam.

Gość gość
Też tam jestem i też mam nieciekawe doświadczenia.Tylko,że ja jestem facetem i każda kobieta,no prawie każda,do której napisze traktuje mnie jak zboczeńca.Nie wiem po co mają tam konta,chyba tylko dla zabawy.

Gość gość
To co wypisujesz tym kobietom, że traktuja cię jak zboczeńca? :D

Gość gość
Faceci są beznadziejni. Na sympatii też. Miałam konto. W opisie idealnego partnera jasno zaznaczyłam, że szukam mężczyzny wysokiego, bo sama jestem dość wysoka i lubię nosić buty na obcasie. I piszą do mnie jakieś karły i twierdzą, że "pasują do mojego opisu idealnego faceta, posiadają wszystkie cechy mojego ideału"... Czytać nie umieją czy jak?!

Gość Andrzej z kafeterii
Otóż na portalu Sympatia. pl są przede wszystkim dziwne kobiety. Szukają nierealnych mężczyzn. Dla kobiet mężczyzna męski choc delikatny i wrażliwy nie jest interesujący. Mężczyzna dla nich powinien sam sobie gotować, prać, zmywać i jeszcze najlepiej doskonale zarabiać. Wszystkie kobiety z tego portalu zdradzają. Wszystkie są złośliwe. Jedna to mnie nawet nazwała dziadkiem, a ja mam dopiero 47 lat i wygladam młodzieńczo. sama miała pewnie ze 30 stara krowa!

Gość gość
Mi facet na sympatii napisał "wcale już taka młoda nie jesteś" Nadmieniam ,że ja mam 30 lat on 48:/

Gość gość
Najbardziej chyba załamali mnie Panowie którzy w pierwszej wiadomośc***iszą" Hej nie mam aktywacji napisz na adres email(tu podany) lub wyślij sms" No tak bo 13 zł na aktywacje to wielki majątek

Gość gość
Andrzej zapewniać Cie ,że gdyby mezczyzna z sympatii chociaż jeden był męski i delikatny to nie było by tego tematu. Prawda jest taka ,że na sympatii siedzą sami popaprańcy i to od lat. Żeby poznac kobiete trzeba z nią pisać rozmawiać. A ja spotkałam takich co napisali do mnie długą wiadomość na którą odpisałam i co? Cisza i taką samą wiadomość wysyłają do wielu kobiet ,a potem już nie odpisują wiec nic dziwnego ze sa sami.. Żeby być na takim portalu i kogoś poznać trzeba czasu cierpliwości. A nie wyjazd z pytaniem. Hej mała dasz numer? Jak da to da ja nie to nara....

Gość Andrzej z kafeterii
Bo mężczyzna 48 letni jest młodym sprawnym bykiem, a kobieta od 30 roku życia babcieje. taka prawda. ja też wybieram kobiety tylko do 30 roku życia.

Gość gość
Andrzej p********z 3 po 3 i 3 na kupę:))) Facet 48 letni to młody byk a kobieta 30 latnia to babcia? No to wszystko jasne dlaczego nikt cie nie chce:D

Mam tam konto. Generalnie jeżeli chodzi o kobiety część nawet nie raczy wstawić opisu siebie. Lubie też tekst "jestem jaka jestem szukam księcia" przy czym potem pozaznaczane wykształcenie podstawowe, mam dzieci, lubię palić a opis to jestem raz zołzą raz idealną dziewczyną. Na dodatek brzydkie chociaż staram się nikogo tak nie oceniać, ale osoby z chorobą dwubiegubową, nadwagą i ambicjami byle dotrwać do piątku szukają jakiś ideałów. Polecam zweryfikować pierw siebie zanim zacznie się wymagać.

Gość gość
Dla większości kobiet do 35 roku zycia jesteś starym oblesmy dziadem który pewnie sponsoruję byłą zonę w podobnym wieku i wasze bachory . Wiekszosc facetów po 40 tce ubiera się i wygląda obleśnie.Głebokie bruzdy na twarzy ,rece jak grabie.Takie są fakty:)Kobiety wola młodych jędrnych i mądrych:)

Gość gość
Piotrek MD może gdybys czytał to co piszą kobiety w profilu nie byłbys taki rozczarowany ,ze w trakcie rozmowy dowiadujesz się ze lubi fajki lub ma dzieci....:D Bo zapewne większość takie info ma zawarte w profilu. Ale tak to jest jak płytko gapisz się tylko w zdjecie ,a czytac nie potrafisz:) I potem mamy takie przypadki jak koleżanka wyżej napisała. Miała podane wymagania ,a pisali do niej faceci którzy kompletnie ich nie spełniali... Jestes jednym z takich właśnie oszołomów!!;D

Gość Andrzej z kafeterii
Wcale że nie! mam delikatne lekko luźne delikatne ciało! W basenie tak fajnie sie rozpływa i jest delikatne!

Gość Silene
Dziewczyny, jeśli macie 35+ lat, szukajcie mężczyzn kika lat młodszych, takich 32 - 34 lata. ideału możecie nie odnaleźć, ale to są w większości, fajni panowie, jeszcze nie rozczarowani życie i nie rozpieszczenie przez stado młódek nadskakujących im od rana do nocy. Oni chcą się wiązac, chcą tworzyć normalne relacje. Z wolnym facetem 40+ rzadko da sie stworzyć związek, chyba że on bardzo chce, ale z reguły już nie chce sie bawić w rodzinę, bo labo rodzinę już miał, albo chciał mieć i już nie chce. Powodzenia :-)

Gość gość
Silene...masz całkowitą rację!!!

Gość a Ty umiesz czytać? Mówię cały czas o profilu tych osób które wymagają Bóg wie czego. Nawet się z takimi nie umawiam, dziękuję im że wystarczajaco mnie zniechęciły swoim opisem.

Gość gość
Również się z tym zgadzam co powyżej pisze Silene ,ale nie szukajcie na sympatii. Tam Panowie myslą ,że skoro jest tyle kobiet po co skupiać się na jednej. Trzeba umiec korzystać z takiego portalu ,a niestety wiele osób tego nie rozumie...

Gość gość
Piotrek_MD...ale czym problem zatem? Skoro nie zainteresował Cię opis kobiety i nie spodobało Ci się to, co na zdjęciu uwiecznione zostało...to po prostu przesuń kursor niżej i szukaj dalej

Gość gość
Piotrek nie posiusiaj się. Zniecheciły Cie swoim opisem. To wychodzisz z profilu i szukasz dalej,a nie płaczesz ,ze jesteś zniechęcony. A może było inaczej? Pisałeś do nich ale Cie olały wiec teraz się rzucasz ze paliły itp.? Bo widzisz my tu rozmawiamy o osobach z którymi pisaliśmy a nie o tych które tylko widzieliśmy:D

Gość gość
Dokładnie :D chyba dużo na sympatii i kobiet i mężczyzn o dziwnych wymaganiach i zdecydowanym przeroście formy nad treścią. Nie generalizowałabym, że dotyczy to tylko mężczyzn albo tylko kobiet.

Gość gość
Nie dotyczy to tylko mężczyzn, kobiety inne niż normalne też się trafiają... poznałem tam jedną normalną kobietę tylko jedną niestety po kilku randkach stwierdziła że to nie to... (przystojny nie jestem).

Gość gość
Mnie bawi jak Panowie ze sympatii prawie każdy pisze ,że ma pasje sport siłownia podróże i tego samego wymaga od kobiety :) A cały dzień łącznie z weekendami i wieczorami siedzi online na sympatii:) Raz miałam takiego co miał pasji od choinki, a ja logowałam się tylko rano a popołudnia i wieczory spędzałam na swoich przyjemnościach i on miał do mnie pretensje ,że zbyt mało jestem na sympatii i on nie ma co robic:D A zauważyliście ,że każdy na tym portalu ma wyższe wykształcenie stanowisko zarząd /dyrektor.Sporty ekstremalne itp. Mają dużo kasy ustawieni są i czasu mają jak nikt by siedzieć tam codziennie do nocy:D

Gość ~żywe_zło
Kobiety w swoich fantazjach i fanaberiach mężczyznom nie ustępują. Każda jest oczytana, inteligentna, odpowiedzialna, ciekawa świata, lubiąca sport itd ;-) Co ciekawe, kilka razy trafiłem na profile kobiet, które kilka lat temu dały kosza albo nawet nie miały takiej okazji, bo nawet nie przyjęły zaproszenia na kawę. Teraz, po tych kilku latach wręcz bije z tych profili desperacja, bo zegar biologiczny tyka, a koleżanki już od lat zamężne i dzieciate. Ja z kolei mam czas, nie szukam - jedynie się rozglądam ;-)

Gość gość
To ja też dorzucę swoje 5 groszy. Profil mam ale nie korzystam czasem tam zajrzę ale nic więcej. Mam 38 lat i nie narzekam na brak zainteresowania ze strony kobiet, mimo iż jestem rozwódnikiem. Potrafię poderwać kobietę w realu czasem coś z tego wychodzi czasem nie, ale generalnie nie narzekam. Natomiast nigdy nie udało mi się umówić z kobietą przez net. Nie wiem dlaczego. Ale po prostu wydaje mi się to głupie szczególnie jeśli kobiety chcą długo rozmawiać. O czym ja mam długo korespondowac z obca osoba, o pogodzie przez miesiąc czy o polityce. Jak spotykasz się w realu to coś razem od razu przeżywanie i jest o czym rozmawiać. O knajpie w której jesteście, o filmie na który ją zaprosiłe i na wiele innych oczywistych ttematów które dotyczą was oboje tu i teraz. Po drugie hobby i zainteresowania. K...wa nie wiem jak wy ale mi większość czasu zajmuje praca i tak zwane zwykle rzeczy codzienne. Jak mam wolny czas to coś tam robie, lubię to czy tamto ale mam na to czas w zasadzie tylko w weekend. Czy myślicie że jak wygląda życie zwykłego małżeństwa, od 16 każde poświęca się swojej pasji? Czy mam opisywać ze dzisiaj po pracy pojechałem do Biedronkia wczoraj pranie rrobiłem. K...wa sami milionerzy którzy poświęcają czas na hobby. No i to nie do końca rozumienie słów. Co znaczy inteligentny-kkiedyś myślałem ze jestem średnio inteligentny bo dla mnie inteligentny to ktoś od dr. hab wzwyż. A okazuje się ze dla większości kobiet to ze umiesz kilka mądrzejszy słów juz robi z ciebie inteligenta. Tak samo dobrze wychowany i wiele wiele innych. Dlatego, kobiety nie zameczek facetów pisaniem przez net bo to wkurzające jest. Dla mnie idealna randka przez internet to taka. On: Podobasz mi się z opisu wydajesz się podobna do mnie. Ona. Dzięki On: To może kawa jutro Ona: Dobra jutro o 14 .... I koniec, albo wyjdzie ta pierwsza randka albo nie, i bez żadnego p********ia przez miesiąc. Pozdrawiam. Sorry za błędy ale to przez telefon.

Gość gość
Up

Zgadzam się z gościem wyżej. Raz pisałem z fajną dziewczyną i gadaliśmy z miesiąc przy czym cały czas chciałem ją wyciągnąć na spacer, jedzenie, kino i nic. Wymyślała coraz większe bzdury aż w końcu przestałem pisać bo do czego to ma niby prowadzić?