Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwni mezczyzni na sympatii

Polecane posty

Gość katarina_89
Również nie spotkałam tam żadnego ciekawego faceta. Spotkałam się z kilkoma. 1. Uważał, że kobieta jest tylko do sexu 2. Dalej przeżywał rozstanie z ex i chciał się wygadać. 3. Melancholijny typ. Spotkaliśmy się kilka razy po koleżeńsku. W końcu przestał się odzywać a ostatni sms brzmiał: mam pecha w życiu i miłości. 4. Rolnik, który od razu chciał mnie wziąć na gospodarstwo. Zauważyłam niestety, że ciężko tam znaleźć faceta z którym można fajnie swobodnie porozmawiać. Większość to spięci, nieśmiali, nieszczęśliwi ludzie których jedynym celem życia jest kobieta.

Gość gość
A jaki był Twój cel siedzenia na sympatii?:P Masz pretensje do facetów, że sama dokonujesz niewłaściwych wyborów, jakie to kobiece:)

Gość gość
A z czego tu wybierać? Oto jest pytanie.

Gość gość
Pytaniem jest po co się umawiać jeśli taki "słaby" wybór.

Gość gość
A badoo lepsze pod tym względem?

Gość gość
A kobiety? Oho szkoda słów kogo by one chciały. Popisać ale nie spotykać.

Gość gość
Sympatia to dno. Portal drogi, konta fikcyjne obsługiwane przez pracowników portalu. Realni użytkownicy mężczyźni to erotomani oraz nieudacznicy. Byłam kiedyś na sympatii i dziekuj***ardzo za takie znajomosci. Tam normalnych facetów brak!! Zwiazac się z zdesperowanym nieudacznikiem, który ma jeszcze wiecznie pretesje do Ciebie to ja bardzo dziękuję. Partnerów trzeba szukać w swoim otoczeniu albo zapisać się na jakiś kurs. A co najważniejsze trzeba wyjść z domu, być wśród ludzi wtedy poznamy ukochaną czy ukochanego. Bo na portalach to tylko erotoman i zdesperowany nieudacznik.

Gość gość
Jak już wcześniej pisałem znam jedną parę co poznała się na sympatii dodam tylko tyle że osobiście i mogę szczerze powiedzieć że znaleźli siebie czego wam wszystkim serdecznie życzę

Gość gość
Tak, dziwny portal. Jak przyjdzie piątek, sobota, niedziela nikt prawie nie zagląda mi na profil. O co chodzi? Czyżby pracownicy swoimi fikcyjnymi profilami już nie wchodzili? I te zbyrt idealne twarze, takie duże i prawie idealne. I z dużych miast, nie z małych. A na takiej fotce.pl wciąż ktoś zagląda i tam bywało, że poznałem troche osób, z jedną ponad 5 lat mogę nadal utrzymać kontakt, jeśli nam się chce odezwać. Śmieszne jest to, że ja fajny chłopak bez przygód, bez rozwodów nie jest oblegany i poszukiwany na tak dużym portalu. Co z tego że nieśmiały.

Gość gość
Jeżeli chodzi o mnie potym co tu przeczytałem to uważam że kobiety są wspaniale

Gość randkowiczka_Rzeszów
Usunęłam konto po kilku tygodniach Jeden facet po kilkudniowej wymianie wiadomości zaczął pisać, że mu zależy, drugi potrafił tylko wysyłać buziaczki i prosić o jakieś inne fotki a trzeci chciał tylko popisać z nudów. Tam nie ma facetów na poziomie.

Gość gość
ale po co na sympatii przecież FB jest darmowy i tez jest wiele ciekawych osób do poznania

Gość gość
gość 11.56 Raczej nie zaczepia się obcych ludzi na fb :).

Gość gość
za zagadanie na FB nie dostaje się w twarz po to jest ten portal

Gość gość
Do randkowiczka_Rzeszów ile serca w Tobie tyle miłości we dwoje

Gość gość
gość wczoraj za zagadanie na portalu randkowym raczej też się nie dostaje w twarz :).

Gość gość
na siłowni to najlepiej nie walić z grubej rury tylko normalnie bo raczej częściej będziecie się widywać! zagadaj jak długo ćwiczy, które lubi ćwiczenia, albo niech cię asekuruje itp

Dzieki za podpowiedz a co miales/as na mysli piszac nie walic z grubej rury ?? ( róóóchasz sie czy trzeba z toba chodzic ?? o cos takiego chodzilo ??) qrde ciezko troche bedzie bo: jak ja nieraz widze to biega na biezni albo robi brzuszki raczej nie kreci sie po silce tylko skupia sie caly czas na cwiczeniach zreszta sam tak robie

Gość koral_27
Mi facet z sympatii jeszcze przed spotkaniem napisał, że mu na mnie zależy i chce, żeby coś wyszło. Dlatego właśnie do żadnego spotkania nie doszło

Gość gość
Ze mna w paru zdaniach juzmi mowia kobiety, ze maja nadzieje, ze wreszcie cos wyjdzie i nie mam juz o czym mowic. Tak sie konczy zanim zacznie. Najgorsze jest to zdziwienie, ze nie ma o czym mowic z osoba ktora nic o sobie nie mowi a czegos chce.

Gość gość
Witam, na sympatii jestem od dłuższego czasu, ale to co reprezentują sobą obie grupy społeczne jest po prostu żenujące, lecz nie zgodzę sie ze stwierdzeniem, iż na sympatii nie ma normalnych facetów, sam szukam normalnej kobiety dla której ważna bedzie rodzina a do piętro pózniej znajomi i uwierzcie mi ze to łatwe nie jest. Pozdrawiam Przybysz1984

Gość gość
Bywa źle i wiele trzeba przejść.. ale czasem dzięki temu łatwo podjąć odpowiednia decyzję jak się już na odpowiednią osobę trafi :) może spróbuj tu? facebook.com/groups/1511041632310968/

Gość gość
Znam jedną parę, która poznała się na Sympatii ale to było 6 lat temu. Podobno wtedy byli tam normalniejsi ludzie :).

Gość gość
Pisałam tam przez 2 miesiące po kilka godzin dziennie z facetem. Pisał, że fajnie się pisze, ładnie wygladam itp, a gdy zaproponowałam spotkanie (bo ileż można pisać) to sobie ubzdurał, że "coś sobie dopowiedziałam", on niczego nie obiecywał. To po co pisać? On myślał, że już się w nim zakochałam, chociaż nie widziałam go na żywo?Te kilka godzin dziennie na pisaninę można było przeznaczyć na realne spotkanie. Na spotkaniach w realu wszytko się weryfikuje, więc olałam dziada, ale nie wiem po co do mnie wypisywał. Zauważyłam też, że faceci podbiegający pod 40 są strasznie pewni siebie i wydaje im się,że młodsza o 10 lat kobieta od razu będzie na nich lecieć, chociaż go na żywo nie widziała.

Gość gość
A kobietom po 30 w glowach sie poprzewracalo. Mam czasem ochote dowalic niektorym dlaczego wciaz tkwia na tej sympatii latami i z tym samym zdjeciem.

Gość gość
Kiedyś zaczął do mnie pisać koleś, wymieniliśmy parę wiadomości, poprosił mnie o nr telefonu i zaczęło się piekło..wydzwaniał ciągle, jak mówiłam, ze muszę kończyć, bo mam do pracy na rano, muszę wstać o 5:00 a dobiegała 23, on się obrażał. Na drugi dzień wysłał smsa, że nie zależy mi na tej relacji(mimo, ze nie spotkaliśmy się w realu) widocznie i że rezygnuje. Wiec myślę:ok i tak jest stuknięty..Ale po chwili wysłal smsa, zebyśmy o tym zapomnieli i zaczęli od nowa. Potem z nudów spotkałam się z nim, a on wyznał, ze ma dziewczynę, a szuka kogoś, z kim chciałby zerwać, ale żeby ta osoba chciała do niego wrócic.. Od tamtej pory, mimo, ze do osób zbyt religinych nie należałam, zaczęłam odmawiać pompejańską, zebym spotkała kogoś na poziomie, I rzeczywiście nie spotkałam juz takiego przypadku, ale rzeczywiście bardziej ogarniętych mezczyzn.

Gość gość
Często am spotykałam facetów, którzy jak przychodzili do mnie to z pustymi rękami, żadnych kwiatów, wina itp, a gościna oczywiscie na mój koszt, Siedział taki jeden i opowiadał jaki to z kobiet materialistki. W niczym mi nie pomagał, był egoistyczny i nieempatyczny,