Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak rzadko ją ostatnio widzę

Polecane posty

Gość gość

Studiujemy razem, ale jesteśmy w innych grupach. Słabo się znamy, tylko na "cześć". Nie mam z nią kontaktu, ani w znajomych na fb. Widujemy się jak już tylko na wykładach, których i tak jest albo mało, a na niektórych nawet nie jestem. Byłby to dobry punkt zaczepienia, coś o zajęciach, a potem może byśmy zeszli na inny temat i byśmy się stopniowo poznali. Źle mi jest kiedy jej nie zobaczę. Chyba się mocno zauroczyłem. Nie wiem co w końcu zdziałać. Za parę tygodni koniec roku i nie zobaczę jej aż do października. Chyba oszaleję

Gość gość
Skoro jesteście na cześć to dodaj ją do znajomych na zjebuku i tyle

Gość gość
I chyba tak zrobię, ale nie chcę też, aby to wyglądało, że ją podrywam czy coś, żeby się dziewczyna nie wystraszyła. Zbyt mocno chyba mi zależy, bo rozpatruję każdą opcję :(

Gość gość
Masz racje lepiej nie dodawaj bo jeszcze sobie pomyśli, że się jej oświadczasz i ucieknie

Gość gość
Haha :D Nie no, ale serio. Najpierw ją zaproszę, a potem zacznę zagadywać to od razu pomyśli, że coś kombinuję względem niej. Chociaż już sam nie wiem, może przesadzam?

Gość gość
facebook to nic takiego, ja tam zapraszam roznych ludzi i jakos nie wydaje mi sie, ze facecj mysla ze ich podrywam :)

Gość gość
Dla niepoznaki zaproszę jeszcze jej koleżankę i może jeszcze kogoś :) Chyba mam paranoję, ale naprawdę nie chcę głupio przed nią wypaść.