Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda1511

Grubasek :(

Polecane posty

Witam Wszytskich! Od 2 lat probuje schudnac ale kazda moja proba idze w zapomnienie. Rano postanawiam sobie ze od dzis nie zjem nic slodkiego, a gdy przychodzi pokusa to sie poddaje :(. Malo tego popadam w ''obsesje jedzenia'' tzn. wmawiam sobie, ze jesli zjadlam tego 1 cukierka to poleglam i zaczynam jesc co tylko wpadnie mi w rece w duzych ilosciach. Chodze caly czas zalamana, poruwnuje sie do innych osob, gdy widze szczupla osobe w telewizji lub gazecie to od razu wpadam w placz. Tyle razy juz planowalam diety, cwiczenia, ale za kaydym razem poleglam. Dziwnie jest tez to, ze jak bylam na wycieczce klasowej to praktycznie nic nie jadlam poza jablkami, bo wstydzilam sie co o mnie ludzie pomysla jak bede tak zarla. Schudlam wtedy 5 kg. Jednak gdy w domu chce nie jesc to mi nie wychodzi nie wiem juz co mam z tym zrobic. Bardzo bym chciala schudnac. Prosze was o pomoc. Mam 15 lat 175 cm wzrostu i waze 80 kg. Jendak bardzo bym chciala schudnac do 60 :(( Jestem zalamana. Innym wychodzi a mnie nie. Prosze o pomoc.

Gość gość
na początek obejrzyj sobie wykład na YOU TUBE Jerzy Zięba CUKIER