Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligenci na kafeterii

Polecane posty

Gość gość

Lubię kafeterię, ale tylko w kontekście takim by się pośmiać z napotkanych tutaj problemów i dyskusji. Czy jestem odosobniony czy są też ludzie z poziomem mojej inteligencji i podobnych motywach przebywania tutaj?

Ja jestem i czegoś byś nie napisała zawsze będziesz bardziej tępa ode mnie więc pogódź się z tym. To nie wstyd ani ujma być głupszym ode mnie.

Gość gość
Tak. Wiekszosc wdaje sie w pyskowki, prowokacje, nie majac pojecia jak bardzo sa w tym smieszni. Za kazdym razem staraja sie udowodnic, ze sa madrzejsi od innych, ale ich zdolnosci przekazywanych przez siebie argumentow jest po prostu smieszna

Ja akurat nie należę do większości, kiedy coś mówię jest to zawsze prawda. Kłócą się jedynie ludzie głupi którzy nie wiedzą co do czego.

Gość gość
@Persefona_ Zdolność formułowania wypowiedzi u Ciebie szwankuje. Nic nie zrozumiałem z tego co piszesz...

To znaczy że jesteś bardziej głupi niż ustawa przewiduje jak nie potrafisz czytać tak prostych zdań. Wskaż gdzie brakuje sensu, wszystko jest z sensem napisane.

Gość gość
Inteligentni inaczej,Persyfiara jakjejtam,dewianci seksualni,kaci zwierząt,niedoszli samobójcy:-P:-P:-(

Bardzo radykalne i zamknięte podejście, powiedziałabym, że nawet dość ograniczone jak na osobę uważającą się za inteligenta. Oczywiście większość tematów to bzdury albo problemy rodem z podstawówki, ale to nie znaczy, że z kafe ogółem, przy odpowiednim podejściu, nie da się nic wyjąć, czasem przez głupiego nauczysz się więcej niż od mędrców.

Gość xen
Psychodelirium_ dziś Bardzo radykalne i zamknięte podejście, powiedziałabym, że nawet dość ograniczone jak na osobę uważającą się za inteligenta. Oczywiście większość tematów to bzdury albo problemy rodem z podstawówki, ale to nie znaczy, że z kafe ogółem, przy odpowiednim podejściu, nie da się nic wyjąć, czasem przez głupiego nauczysz się więcej niż od mędrców. x To nazywa się"otwarty umysł"

Gość king god satan lord 666
Internet jest dla plebsu!