Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o zachowaniu Lisa i Karolaka?

Polecane posty

Gość gość

Po tym jaki dali popis w poniedziałek,robiąc przy okazji z siebie kretynów do potęgi entej,gardzę i jednym i drugim.Jakie wy macie zdanie na temat tego co zrobili?

Gość gość
A ja wręcz odwrotnie. Błąd popełnić może każdy. Przeprosić, osobiście, potrafią już tylko ludzie na pewnym poziomie. To, co zrobił Lis nie było działaniem celowym. Przypominam, że pewni członkowie PiS nie chcieli przepraszać za oczywiste, świadome kłamstwa, nawet po obligującym ich do tego wyroku sądu.

Gość gość
Popełnić błąd?O czym ty bredzisz?Przecież to było celowe dzialanie więc nie mów o błędach.Lis to marionetka PO i Karolak od kilku dni także.Ciekawe ile dostał kasy za wystąpienia w ,których nawołuje do głosowania na komora

Gość gość
"To, co zrobił Lis nie było działaniem celowym. " Można być do tego stopnia naiwnym?

Gość gość
Naprawdę sądzisz, że ktoś z pozycją i kasą Lisa, będący na świeczniku, posunąłby się świadomie do tak oczywistego i łatwego do sprawdzenia w dobie internetu kłamstwa? :) Że niby myślał, że Duda/jego córka/internauci nie zwrócą uwagi, że jest to nieprawda? Poziom Twojej naiwności jest żenujący.

Gość gość
Tez uwazam,ze to bylo celowe. Przeprosiny dotarly do mniejszego grona odbiorcow. Zarzuty wyssane z palca poszly juz w Polske. PS Nie jestem za PIS. Uwazam,ze Bronek to mniejsze zlo,ale takich nieczystych zagran nie lubie.

Gość gość
A ja wręcz odwrotnie. Błąd popełnić może każdy. Przeprosić, osobiście, potrafią już tylko ludzie na pewnym poziomie. To, co zrobił Lis nie było działaniem celowym. Przypominam, że pewni członkowie PiS nie chcieli przepraszać za oczywiste, świadome kłamstwa, nawet po obligującym ich do tego wyroku sądu. xx Zgadzam sie. Jaki mieliby w tym intere?. Ale PISowcy sądza wg siebie. Uwazaja,ze tylko przekupieni moga głosowac na daną osobe. Sami sie pogrązacie.

Gość gość
No tak, przecież Wy należycie do grona wierzących w pancerne brzozy i sztuczne mgły. Zapomniałam. Głupi błąd.

Gość gość
Tez uwazam,ze to bylo celowe. Przeprosiny dotarly do mniejszego grona odbiorcow. Zarzuty wyssane z palca poszly juz w Polske. XX ja o aferze dpowiedziałam sie dopiero z przeprosin, bo byly we wszytkich mediach ,a tamten program ogladało nie tak wielu.

Gość gość
Tak głupiego narodu nie ma na świecie. Dadzą Ci kopa, zabiorą dom, zadłużą Cię na 40 lat a ty i tak pójdziesz i zagłosujesz na tych samych złodziei z PO. Ale ja mam to w du....e, dam sobie radę, ale proszę nie mieć pretensji, że stopy do góry poszły że frank zdrożał, że miniratki do góry poszły. To wszystko to skutki rządu jaki wybieramy, a wybieramy tak jak mamy. Tak więc proszę nie płakać jak ciężko macie, jeżeli cały czas popełniacie ten sam błąd. Ja rozumiem, że TVP kłamie, TVN kłamie, Wypiórcza kłamie, ale to wszystko już wszyscy wiedzą a robią to samo, wybierają tych samych złodziei.

Gość gość
Przypomnijmy może w tym miejscu "dziadka z Wermachtu" który okazał się ostatecznie 14-letnim chłopcem siłą wcielonym do Hitlerjugend (pomijam, że co to w ogóle kogo obchodzi). To było świadome, bezczelne kłamstwo, nastawione na konkretny cel. A Lisowi ktoś robiący mu research podsunął tzw. kaczkę (nomen omen!). I to Lis na tym ucierpiał, a pośrednio Komorowski i PO, a nie Duda czy Pis.

Gość gość
Ten tłuścioch z przerwą w uzebieniu zaczął coś p/i/e/r/d/o/l/i/ć o córce Dudy,a Lisisko już niby przypadkiem akurat miało kartkę z tym wpisem w łapie:O i to niby nie byl przypadek hahahaa.Duda zapowiedzial,ze dobierze im się do doopy od strony prawnej,a jak wiadomo na prawie zna się bardzo dobrze

Gość gość
Karolak mega debil! Przecież każdy głupi wie, że to nie mogła być prawda ale idiota zaślepiony propagandą i straszeniem ze spotów bez zastanowienia łyknął, bo chciał to łyknąć KRETYN!!!!

Gość gość
Karolak obraził Kingę Dudę na antenie, a przeprosił w jakimś wpisie na profilu.... no wsiok, wsiok, wsioooooook i chamidło ostatnie!

Gość gość
Dobrze, wyjaśnię jak dzieciom. Tak, oni świadomie zacytowali ten "wpis" w programie. Ale nie, nie wiedzieli, że jest nieprawdziwy. Gdy się dowiedzieli, to przeprosili. Proste. Kurski wiedział dobrze, że Tusk nie miał żadnego dziadka w Wermachcie. Skłamał świadomie i celowo. I to jest cała różnica. Proste.

Gość gość
Karolak też przeprosił na antenie.

Gość werrr
Lis nadworny PO-ski klakier ,razem z tym drugim POwskim klakierem Karolakiem się skompromitowali .W ostatnim tygodniu kampanii miał być atak na Dudę ,a wyszło to co wyszło . Sami się ośmieszyli i bardzo dobrze .

Gość gość
Kurski wiedział dobrze, że Tusk nie miał żadnego dziadka w Wermachcie. Skłamał świadomie i celowo. I to jest cała różnica. Proste. xxx Tusk miał dziadka w wermachcie wpisz sobie Józef Tusk nawet na wiki to zobaczysz. Za co miał przepraszać za prawdę?? Swoją drogą głupie to było ale dziadek w wermachcie był.

Gość gość
Dwa debile,a wczoraj Bul u Wojewódzkiego:O

Gość gość
Dziadek wiadomego był a do tego część rodziny po wojnie uciekła do Niemiec i ma się za Niemców ...Czyli coś na rzeczy było.

Gość gość
Ludzie obudzcie się nie widzicie co się dzieje wszyscy zwolennicy PO tak się boją rządów PiSu ze posuwają się do nieczystości zagran , to jest żałosne, wszystkim przy korycie,pseudo gwiazdom,dziennikarzynom żyje się jak paczkom w maśle, żerują na naiwności szarych zwykłych ludzi, ale naszczescie polska budzi się z letargu,PiSu tez nie trawie ale zagłosuje na Dude a w październiku na ruch Kukiza,czas na zmiany,nie dajcie się manipulowac

Gość gość
co sądzę? nieprofesjonalne i głupie zagranie. Nie wiem jakim trzeba być ułomnym człowiekiem by uwierzyć w prawdziwość tego profilu. Ja widziałam wpisy na tym profilu i wszystkie były w tkaim tonie napisane, że chyba ktoś o IQ poniżej 90 wziąłby je za prawdziwe:O Wniosek więc z tego taki, że albo Lis i Karolak są niedorozwinięci albo po prostu głupi, bo ktoś im podsunął ten jeden wpis, a oni (szczególnie o Lisie tu mowa, bo jest dziennikarzem) nawet nie zadali sobie trudu by wejśc na ten profil i z ciekawości sprawdzić czy nie jest to jakiś podszyw. Ich błąd, ich wina. Czy jednak było to perfidnie celowe to nie wiem, bo dośc ryzykowne by to było ze strony TVP. Jednak tak czy inaczej i Lis i Karolak obnażyli nam w pełni jak to "inteligentni" są wyborcy Komorowskiego:O

Gość gość
Lis jest bardzo stronniczy ,nie ukrywa tego w swoim programie i nie ponosi żadnych konsekwencji.Jak to jest,że jemu wszystko uchodzi na sucho a program Pospieszalskiego został usunięty z anteny za to,że ujawnił powiązania komora z WSI i jeszcze ten niby prezydent uslyszal publiczne przeprosiny ,a córkę Dudy przeprosili ci dwaj pajace na jakims tam twitterze ,a nie w tv publicznej bo niby nie ma na to czasu antenowego:O dobrze ,ze na przeprosiny dla bula był czas antenowy:O co za p/o/j/e/b/a/n/y kraj

Gość gość
TVP przeprosiło wczoraj w Wiadomościach córkę Dudy oraz Komorowksiego. Pokazane tez były przeprosiny Lisa, ale przez sekundę jedynie i nie było słychać co mówi Dudzie.

Gość gość
Niech lis poruszy w tym swoim ścierwowatym programie machlojki Tadeusza Komorowskiego,syna bula,np.nielegalną oczyszczalnię ścieków na terenie jego firmy i to jak się broni łapami i girami,żeby tylko tam nie wpuścić żadnej kontroli.