Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja chce już zimę !!!

Polecane posty

Gość gość

Tak bardzo tęsknię za ciepłem grzejników w domu, choinką, kocykiem, gorącą herbatą,ciepłymi swetrami.

Gość gość
Bo pewnie masz grubą doopę i wstyd ci wyjść w spodenkach lub spódniczce.Wolisz siedzieć w chałupie w swetrach i pod kocem

Gość gość
A zdziwilabys się. Jestem zgrabna. Ważę 55 kg przy wzroście 166. Dla mojej aktywności fizycznej nie ma różnicy jaka jest pora roku, bo 3 razy w tygodniu biegam, 2 razy idę na siłownię i raz idę na aerobik. A lepiej biega mi się zimną kiedy jest zima, albo wiosna.

Gość gość
Postaw choinke,wlacz farelke i zaloz sweter. W czym problem...

Gość gość
nie lubię zimy, dopiero na wiosnę odżywam, nie ma dla mnie znaczenia czy pada czy nie, ważne, że jest zielono, że dzień długi ....

Gość gość
Znaczy Lubie wiosnę i lato, ale zimę kocham - właśnie tak jak napisałam kojarzy mi się z ciepłem, ze świętami które uwielbiam, no i z urlopem zimowym i nowym rokiem gdzieś gdzie jest ciepło. Uwielbiam przystojone miasto, no i piękną choinkę w centrum rynku, jarmark bożonarodzeniowy, wieczorne spacery.

Gość gość
Hej tez nie lubię wiosny i lata,pewnie dlatego ze jestem dodatkiem, a ze nie chce dzieci na sile kisic w domu to niestety większość czasu musze spędzać na dworze :/moda jesienna i zimowa tez mi bardziej odpowiada,oby do września :)

Gość gość
Domatorem miało byc

Gość gość
Ooo dokładnie. Uwielbiam płaszcze,kurtki. A latem za to kocham sukienki, ale kolory bardziej odpowiadają mi jesienią i zimą - czarne, szare itp.

Gość gość
Mi ogólnie praca lepiej idzie zimną, bo latem po pracy siedzę na tarasie na słońcu i pracować mi się nie chce. Słońce mi nie służy haha.

Gość gość
Inna sprawa, że alergia nie męczy mnie tylko zimą.

Gość gość
a tobie to odpierdoliło coś, nie lubi lata, co za idiotka

Gość gość
55 kg to ja waże ale przy wzroście 176 spaślaczku :D :D więc szczupła raczej nie jesteś....

Gość gość
Wiesz zależy mam mięśnie. Więc nigdy nie będę ważyć super mało. Bo jestem wysportowana. I nie obrażaj mnie bo zachowujesz się jak malolata, która chce się dowartościować. I dyskusje zakończyłam.

Gość gość
Ja tez!!! Odkad wymienilam grzejniki czy tam kaloryfery to w koncu mozna w tym mieszkaniu mieszkac. Jakby ktos szukal sprawdzonej firmy, ktora ogarnia taki temat to polecam serdecznie Radval.

Gość gość
Wyobraź sobie ignorantko ze nie każdy lubi lato

Gość gość
Ale zima zaczyna sie w listopadzie i kończy w marcu, a choinka w tym czasie jest maksymalnie przez miesiąc., więc wiekszośc ponurej zimy i tak spędza sie bez choinki. Ja tez biegam, ale duzo bardziej wole biegac wiosna czy jesienia, bo nie robi sie o 16 ciemno i nie jestem skazana na bieganie po ulicach.