Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milli

Ile macie par butów?

Polecane posty

Gość nie denerwuj sie buciorka
i nie tłumacz....niek ci nic nie zarzuca

Gość buciorka
jak tu sie nie denerwowac skoro ktoś mnie obraża.. A myslałam po prostu, że "pogadam" o błachych sprawach zanim jutro znowu zacznie sie młyn w pracy. Sorry, że zabrzmiałam próżno i snobistycznie...moze źle dobrałam słowa...W rzeczywistosci taka nie jestem

Gość zabrzmiałaś normalnie
ale tu niestety często się ludzie czepiają bwez powodu, bo czują się anonimowo i mogą sobie ulżyć i wyładować na kimś frustracje

Gość buciorka
Dzięki za miłe słowo. Zycze dużo słońca, aby móc hasać (nie mam pojęcia czy to sie pisze przez samoH czyCH ) w wygodnych japonkach

Gość Madlen
2x adidaski 1x glany 1xjaponki 1xklapeczki na obcasie 1xbiałe klapki 1xczarne szpileczki 1x kozaczki na szpilce 1x "pół" kozaczki typu "kowbojki" 1x pół" kozaczki na szpilce

cześć babeczki, jesteście fantastyczne. ja mam: 1 obcasy - klapki 1 czarne szpilki 1 glany 1 stare i podarte vansy 1 sportowe do spodni (wlasnie zauwazylam ze odkleja sie podeszwa, a wczesniej odpadł język - dacie wiarę??? 1 kozaki na 10cm obcasie (skutrek kupowania butów z facetem \"ale wygladasz seksownie\" - fajnie ale po 2h krzyż mnie boli :( 1 zamszaki wojasa No to widze ze musze was dogonić, bo jestem daleko z tyłu. Z przyjemnością uzupełnie garderobę. A przy okazji _ czy czesto chodzicie w spódnicach? Jesli tak to jakie (dokladny opis) nosicie do tego buciki? pozdrawiam i jutro uderzam na zakupy :)

Gość buciorka
DO KAIRKI: Zimą rzadko chodze w spódnicach, chyba, że w wełnianej- przylegającej mocno do ciała- za kolano. Do tego wysokie kozaki, w stylu oficerek-płaskie, niezwykle wygodne... wiosna pozwalam sobie na wszelakie szaleństwo: do sportowych mini-jeansowych czty bawełnianych zakładam balerinki, albo adidasy klasyczne tzn nie takie jak do biegania- ale bardziej kobiece, zgrabne, gładkie, jednokolorowe . noszę je również do klasycznego garnituru- awangarda, fajnie wyglądaja i zwracaja uwagę. Latem oczywiscie jest największe pole do popisu- japonki(skórzane albo skóropodobne, jednobarwne) zakładam niemalże do kazdej kreacji. Od czasu do czasu trzeba tez ubrac jakieś klapki tzw. saboty (zamknięty przód, bez pięty) na kaczuszce lub szpilce, niestey mało przewiewne chociaż efektowne. A na wieczór????Do zwiewnej sukienki wyłącznie sandały na szpilce. mimo, iz nie sa dla mnie zbyt wygodne mój mąż przepada za nimi. Cóz czasami trzeba się trochę poświęcić...

Gość buciorka
Do Kairy nigdy nie miałam glanów, ale pomyślałam , że mogłyby świetnie wygłądac do Taftowej czarnej spódnicy na tiulu, z przodu nieco krótszej, aby było widać buty...Trochę szokująco, ale o to chyba chodzi w ubieraniu się? co wy na to?

Gość teraz ja
a ja mam tylko 7 par butów - wszystkich(zimowych, letnich, wiosennych, letnich i daje to w sumie liczbę 7) a najgorsze jest to, że moje letnie klapeczki na obcasiku rozwalają się i nie mam pieniędzy, aby kupić nowe. Jak każda kobieta chciałabym mieć 30 par butów, ale to nie jest w moim zasięgu. I kupuję sobie buty na lata, bo nie mogę co roku kupować nowych.

Gość milli
nie wiem, czy tylko ja tak uwazam, mianowicie: zauwazcie jak dziewczyna nosi krociutka spodniczke a do tego wysokie obcasy to wyglada wulgarnie i wyzywajaco, natomiast jak do tej samej spodniczki zalozy buciki sportowe, to od razu wyglada inaczej: ladnie i dziewczeco. Ja osobiscie krokie spodniczki nose tylko do plaskich butow, a wysokie obcasy do spodnicy przed kolano.

Gość milli
PS. Buciorko---> nie przejmuj sie ludzmi, ktorzy nie maja nawet odrobiny kultury. Niestety coraz wiecej ich na forum, po prostu nie zwracaj uwagi :)

Gość katia 27
Ja mam najwyżej 7 par, ale za to porządnych. Fajne buty widziałam na www.vestito.pl/damskie.htm , prawdziwe włoskie buty a nie jakiś szajs...

Gość do Katji 27
Serdeczne dzięki za stronę vestito. super. Szczególnie spodobały mi sie lakierowane oficerki...pozdrawiam

Gość zebrało mi się...
22 pary

dzieki dziewczyny za odp dot spodnic. butów nie moge znaleźć :( szukalam takich eleganckich na plaskim obcasie czarnych do spodni. W moim miescie sa tylko rózowe i biale szpile z ostrym czubem :( tragedia. czy juz nie robia normalnych butów???

Gość Kasia 25
Mój mąż mnie już wyklina. W niedzięlę kupiłam sobie adidaso -klapki w Deichmanie a dzisiaj kolekcja mi się powiększyła o śliczne białe ładne klapeczki ze szpicem. W ciągu miesiąca pozwoliłam sobie na 5 par butów.Paranoja!!! W sumie ... 2 pary kozaczków na zimę, jedne białe do kolan i ze szpicem i na szpilce,drugie czarne. 6 par półbutów, w tym oczywiście też białe szpilki ze szpicem,piękne. 1para na wysokim koturnie ze sznurkami do wiązania, śliczne. 3 pary adidasów. 6 par klapek, w tym moje ulubione różowe REEBOKi i niebieskie japonki. Ao tych w których już nie chodzę i nie będę chodzić jest ich chyba z 13 -15 par. Napiszcie mi co robicie z butami, które nie są zniszczone a szkoda wam je wyrzucić.

Gość lubie buciki
mam ich około 12 par i we wszystkich chodze...buzia

Gość milli
dostalam niedawno w prezencie przesliczne biale Nike z rozowym znaczkiem...Cudo! Jestem zachwycona!

Gość a ja mam najmniej
:( 1 adidaski 1 klapki 1 japonki 1 szpilki 1 sandałki na wysokich obcasach a na zimę na razie nie mam,bo poprzednie mi się rozwaliły biedna jestem jak mysz kościelna;) ale co tam.....

Gość amberangel
okolo 50, mniej bo w tamtym roku z 16 dawno nie noszonych par wyslalam siostrze

Gość amberangel
Buciorka, jestem taka jak ty lubie dobre, nietuzinkowe, drogie buty...za mniejsza cene. Kiedys mialam duzo problemow ze stopami typu obtarcia itd dopoki "nie odkrylam" ze mniej sie placi zdrowiem jesli buty sa odpowiednie. Ja mam obczajonych kilka sklepow - niestety nie w Polsce - gdzie potrafie upolowac buciki do 5o dollarow ktore zwykle warte sa dwa razy tyle. Ostatnio znalazlam cudowne sandalki z brazowej skory, styl: pasujace i do spodni i do sukienki za 39.99 a [poprzednia cena to bylo 129.00 - po prostu ra ry tas!!!

Gość dogory
up

Gość bucik
lato tego roku nas nie rozpieszcza i niewiele mam okazji aby pochodzić w sandałkach i japonkach... mam w sumie ok. 15 par bucików. Ale chciałabym móc zakupic juz jakieś fajne kozaczki na zimę...

Gość Fajnie miec kase
bo ja mam az 2 pary w jednej chodze w domu

Gość ciuczek biała

Gość ciuczek biała
mam mało butów i nie podoba mi się że tylko tyle ich ma .Chciałabym sobie kupić fajne buty ale nie mam pieniędzy, szkoda że nie mam tyle bucików i kasy jak te osoby które sie wpisywały. SZKODA ŻE SĄ LUDZIE BIEDNI KTÓZY NIE MOGĄ SOBIE POZWOLIĆ NA WSZYSTKO , A INNI TAK!!!! .

Gość ciuczek biała
mam mało butów i nie podoba mi się że tylko tyle ich ma .Chciałabym sobie kupić fajne buty ale nie mam pieniędzy, szkoda że nie mam tyle bucików i kasy jak te osoby które sie wpisywały. SZKODA ŻE SĄ LUDZIE BIEDNI KTÓZY NIE MOGĄ SOBIE POZWOLIĆ NA WSZYSTKO , A INNI TAK!!!! .

Gość ciuczek biała

Gość około 50 par
i kolekcja stale sie powiększa, nie mogę się powstrzymać kiedy widzę coś ciekawego. To samo się tyczy torebek, no po prostu ciuchy moge mieć takie sobie oby buty i torba były czadowe