Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coś innego

Polecane posty

Gość gość

Wszysscy tylko poród poród poród. Jak to ciezko i jam boli, ale przeciez po porodzie dopiero zaczyna sie jazda, krwawienie, ból i wszystko inne. Ja dopiero mam to przed sobą a jak było z Wami? Jak dawałyście rade "po" ☺ jak pogodzilyscie dolegliwosci z naglym pojawieniem sie dziecka i czy od razu wiedziałyście co robić i jak

Gość gość
Mialam cc, jak wrocilam do domu nie lezalam w lozku , od razu zaczelam normalnie funkcjonowac choc latwo nie bylo, rana ciagla, nie moglam sie wyprostowac. Co do opieki nad dzieckiem , nie mialam problemu.

Gość gość
Przy jednym dziecku to jest sielanka.... Dziecko dużo śpi. ty masz czas na to.żeby się zregenerować ( ja to.aż się nudziłam przy pierwszym) a teraz jestem w 29 tyg.z trzecim. i wiem ze lekko nie będzie, bo oprócz noworodka jeszcze 5 i 12 latek.... mam wogle wrażenie.ze to te z pierwszym najbardziej przeżywają jak to ciężko.... no juz nie przesadzajmy, trzeba się tylko nauczyć ze śpimy wtedy gdy śpi dziecko, a jak dziecko nie śpi ale jest nakarmienie to bez potrzeby nie nosimy tylko robimy to co trzeba zrobić w domu.... po pierwszym dziecku byłam nacieta po drugim nie ( w środku pękła, ale szwów wewnętrznych się nie czuje).... cgyba najgorsze jest cięcie, bo jak go nie ma to krwawisz jak przy okresie. Tyle

Gość gość
Nie no ja sie nie martwie ze nie dam rady tylko pytam o realia, dlatego rady takich normalnych nie szalonych mamusiek sie przydaja bo czlowiem ma swiadomosc co go czeka a co jest przesadzone ☺