Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brudna pochwa

Polecane posty

Gość gość

Witam was mam ptoblem. Otoz kestem w 20 tyg ciazy skraca mi sie szyjka i bede miala zalorzony krazek ale mam infekcje i lekarz przepisal mi jakies globulki dopochwowe. Bralam je 6 dni i z pochwa bylo ok. Delikatnie czasem na bieliznie byla pozostalosc globulki. Jednak infekcja nadal jest i trraz dostalam robione globulki z antybiotykiem ze skladu wyczutalam ze jest to augumentin nestatyna i maslo jakies. I teraz moj problem biore je 4 dni juz biore na noc i w srodku nocy gdy ide siku mam cala bielizne i wkladke tlusta. A caly kolejby dzien ta piepezonanglobulka wuplywa. Wkladki zmieniam co dwie godz bo to wszystko wychodzi i to ze sluzem. Sory za opis alr czy miala ktoras tak? Ta globulka jest zolta i jak to wucieka to jedt xolyo brazowe i juz doszukuje sie czy to nie krew czasem. Jutri ide do gin ale jesli macir z takim czyms doswiadczenie piszcir

Gość gość
no jak ja brałam globulki no to też wylatywało trochę, zwłąszcza w ciągu dnia.

Gość gość
tak, miałam po tabletkach macmiror, tak powinno być że to z ciebie wypływa, wszystko jest ok

Gość gość
no jak ja brałam globulki no to też wylatywało trochę, zwłąszcza w ciągu dnia.

Gość gość
Tez bralam macmiror. Ciemnozolte glo ulko i lecialoooo. Strasznie brudne wkladki mialam. Ale niby lepiej. Teraz myje sie laktacytem i jest super. Sprobuj moze lactacytu ale takiego na uplawy i podraznienia bo on manobnizone Ph. A jak wroci do normy to ten pomaranczowy lactacyd femina.

Gość gość
Wloz glebiej

Gość gość
nic nie poradzisz-zawsze coś musi wypłynąć, jedyne co można to stosować na noc-ja często stosuje dopochwowo invag i zakładam go wyłącznie na noc, żeby jak najdłużej działała w środku....