Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie strasznie dziwne triki?

Polecane posty

Gość gość

Czy wy w ogóle coś takiego macie? Że robicie coś dziwnego do czego byście się nie przyznali? Ja mam: często dłubie w pępku:) a wy?

Gość gość
nic takiego nie mam,myje pepek i nie wyjmuje niczego ani z pepka ani z nosa ani z d///u///py TRZEBA sie od tego odzwyczaic

Gość gość
na pewno masz tylko wstydzisz sie o tym napisać:P pisz przeciez jestes anonimowy/a:)

Gość gość
nie mowi sie triki tylko tiki. triki to mozna miec na boisku albo jako kuglarz.

Gość gość
no to TIKI i tak wszyscy wiedza o co chodzi

Gość gość
nie mam ,i nie wstydze sie o niczym pisac,jestem czlowiekiem a nie zwierzakiem wiec sobie niczego nie lize miedzy nogami,i wiem co mozna a czego nie

Gość gość
w sytuacjach stresowych marszcze nos i on mi tak dretwieje,ze przechodzi dopiero jak wyluzuje a tak to sam robi akrobacje

Gość gość
To dobre! :) jak nos może robić akrobacje? :) haha

tik czy trik, którego nienawidzę u innych to rozprostowywanie i zginanie palców rąk, tak żeby słychać było trzaskanie w stawach - brrrr... mój kolega jak się stresuje, to wydaje z siebie coś w rodzaju takiego popiskiwania, pochrząkiwania, ja w sytuacjach paniki zawsze pociągam głośno nosem i nieważne czy mam katar ;)

Gość prawictwo pospolite 137
nie wiem czy dziwne , ale : lubie się trzymać za jądra w nocy jak kladę się spać i leże na łózku nawet raz się zdarzyło , że zasnęłem z jądrami w dłoni Słyszałem , że to uspokaja https://www.youtube.com/watch?v=H147mkt4YxA

Ja mam w jednej ze stóp tak jakoś kości ułożone, że jak w odpowiedni sposób nią poruszę to zawsze głośno strzyka, tak jak przy tym prostowaniu palców u rąk tylko właśnie trochę głośniej. I czasem z nudów albo z nerwów sobie strzelam z tej kostki, ale wiem, że niektórzy takich dźwięków nie lubią, więc staram się przy obcych powstrzymywać.