Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co może oznaczać ten ból jajnika?

Polecane posty

Gość gość

Od prawie tygodnia pobolewal mnie lewy jajnik. Dzisiaj od godz 15 strasznie mnie bol, glownie gdy stoję lub coś podnoszę. To jest takie jakby kłucie i jest niedowytrzymania. Kiedy się położe to mnie tak nie boli chociaż dalej czuje dyskomfort. Dodam że rok temu urodziłam dziecko i miesiączkę dostalam na razie dopiero 2 raz. Ostatnią miałam 2 tygodni temu. Jakieś pół roku przed zajściem w ciążę tez miałam coś podobnego, zrobiono mi usg brzucha i wyszło ze to były małe torbiele. Dostałam leki hormonalne i było już ok. Czy możliwe ze znowu je mam? Zastanawiam się nad tym czy nie pojechać teraz do lekarza, bo ból nie przechodzi, tabletki przeciwbólowe tez nie pomagają i boję się że do jutra będzie gorzej

Gość gość
Powinnaś się zgłosić do lekarza!

Gość gość
A w którym jesteś mniej więcej dniu cyklu? Tak to mogą znów być torbiele, które mogą powodować ból same z siebie/bo sie skręciły lub boleć bo np twój jajnik pracuje - jest np w czasie owulacji i przy tym podrażnia torbiel która boli albo na odwrót. No raczje musisz iść do lekarza.

Gość gość
A w którym jesteś mniej więcej dniu cyklu? Tak to mogą znów być torbiele, które mogą powodować ból same z siebie/bo sie skręciły lub boleć bo np twój jajnik pracuje - jest np w czasie owulacji i przy tym podrażnia torbiel która boli albo na odwrót. No raczje musisz iść do lekarza.