Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie głosujemy na Dude ponieważ wodzi ludzi za nos. I ma żonę Żydówkę

Polecane posty

Gość niekomorowski
cd. PO: - zadłużone państwo, bzdurne wydatki na pseudo inwestycje które nigdy się nie zwrócą, tzw "kiełbasa wyborcza", przesunął środki z OFE do ZUS tzn ograbił nas obywateli z tych środków, podniesienie wieku emerytalnego, prezydent który nawet nie potrafi wysławiać się i robi z nas pośmiewisko na arenie międzynarodowej i wiele innych, ale nie chce mi się pisać, bo mnie krew zalewa jak słyszę nazwę tfu PO...

Gość niekomorowski
Hitler kiedyś powiedział cyt. "Jakie to szczęście dla rządzących, że ludzie nie myślą"

Gość gość
Pisowski spam

Gość gość
Brawo lemingi nie ogarniaja swojej glupoty :-) Oczywiste prawdy ich bolą. To bul straszny :-):-):-)

Gość gość
Belkot pisowski przekopiowany bez pomyslunku

Gość gość
Idioc***isowscy dla których 2+2=5. matoły nawet tabliczki mnożenia nie znają

Gość gość
Zesr/ajcie się głupie lemingi :D

Gość gość
Pisowskie brednie. Pisowscy nie ogarniaja rachunku ekonomicznego.

Gość gość
Pisowskie ibecyle matematyczne. Naczytaja się mądrości a potem kalecza wnioski

Gość niekomorowski
Zadam wam POwcom jedno pytanie na ktore nie bedziecie znać odpowiedzi Co zrobił dobrego Komorowski i PO? I nie interesuje mnie to czego nie zrobił jak i nie interesuje mnie co robił PIS tylko interesuje mnie PO i Komorowski .

Gość gość
Pisowcy uwazaja że banki sa po to żeby rozdawać pieniądze buhahahah A dobrobyt sam powstanie z niczego. Tak to jest jak zamiast matematyki uczy się bibli

Gość gość
Był już taki watek dziś. Poszukaj sobie kretynie pisowski

Gość gość
Nocna Zmiana, która powstała dzięki grubej kresce ( czyli SBcy i Komuniści dalej rządzą do dzisiaj) jest przez rządy PO i PSL utrzymywana przy życiu. Nic w tym kraju na dobre się nie zmienia. Sprzedano rynki miast, zakłady i najważniejsze - zniszczono entuzjazm ludzki. Panie Komorowski już pokazał co pan potrafi. Niech pan ma odwagę i skończy bo pamięć będzie po panu taka jak po Wałęsie. Może dzięki temu LIBERALNY REŻIM PO się skończy. Ja nic nie ukradłem w życiu więc nie muszę się bać zmian w polityce. Jak widzę popłoch u was jest wielki. Wasza polityka przypominająca rozgotowany ryż jest mdła. Wasz znak rozpoznawczy to Walcowa odbudowująca tęczę. Naprawdę dużo zrobiliście by nic nie zrobić. Wasze likwidowanie Agencji , a szkoda pisać ... ZAGŁOSUJĘ NA DUDĘ bo chce by dzieci miały lepiej. Teraz mogą jedynie o dzenderze posłuchać, a w domu jak za konspiracji nasze maluszki dopiero są uświadamiane.

Gość niekomorowski
Jestem na tym wątku i tutaj chce dostać odpowiedz

Gość gość
Ok niekomorowski, ale...skąd wiadomo czy TWOJE DANE są akurat trafne? Na jedno, widać że wiesz o czym piszesz bo reszta tutaj, tylko wydziera ryje i dokazuje nie mając NIC RZECZOWEGO . Doceniam Twój czas .

Gość niekomorowski
Duda jest po prawie Komorowski po historii mało tego Komrowski wykładał na seminarium duchownym i jak to on powiedział cyt. " wychowałem sporo proboszczów a moja rodzina finansowała kościołu" więc kto tutaj czytał biblię to chyba oczywista oczywistość.

Gość gość
nie mając NIC RZECZOWEGO DO dodania* miało być.

Gość gość
Z jednej strony: afera taśmowa, afera hazardowa, afera stadionowa, afera stoczniowa, afera autostradowa, afera Amber Gold, afera gazowa oraz afera wyciągowa. Z drugiej plakat wyborczy Bronisława Komorowskiego. Wojciech Cejrowski bez słów pokazuje, co uważa o 8 latach rządów Platformy Obywatelskiej.

Gość gość
Komunisci rzadza i całe szczescie największa tragedia to dyletanci genetyczni patrioci z PiS

Gość niekomorowski
Korzystałam z becikowego i dłuzszego urlopu macierzyńskiego, a moi rodzice wykupili mieszaknie za grosze za czasów pis. Za PO musze wysłac moje dziecko na siłe do 1 klasy no i moj tata mimo ze nie ma juz siły i zdrowia bedzie musiał pracowac jeszcze dwa lata aby przejsc na emeryture. Mam w rodzinie górników i rolników. MOja siostra chodz nie chciała wyjezdzac siedzi za granicą kase ma super ale płacze ze teskni i by wrociła ale nie ma do czego. Znam to z autopsji kochany życie

Gość niekomorowski
Mówiłam że POwcy nie beda znali odpowiedzi na moje pytanie. Nie ma z kim dyskutować i nie ma o czym. Olać propagandę PO. Jak to mówią krowa co dużo ryczy mało mleka daje... i tak jest własnie z POwcami

Gość gość
niekomorowski dziś Korzystałam z becikowego i dłuzszego urlopu macierzyńskiego, a moi rodzice wykupili mieszaknie za grosze za czasów pis. Za PO musze wysłac moje dziecko na siłe do 1 klasy no i moj tata mimo ze nie ma juz siły i zdrowia bedzie musiał pracowac jeszcze dwa lata aby przejsc na emeryture. Mam w rodzinie górników i rolników. MOja siostra chodz nie chciała wyjezdzac siedzi za granicą kase ma super ale płacze ze teskni i by wrociła ale nie ma do czego. Znam to z autopsji kochany życie niekomorowski dziś Mówiłam że POwcy nie beda znali odpowiedzi na moje pytanie. Nie ma z kim dyskutować i nie ma o czym. Olać propagandę PO. Jak to mówią krowa co dużo ryczy mało mleka daje... i tak jest własnie z POwcami X Jeszcze raz , dziękuję za wyczepujące wypowiedzi. Zaczynam się z Tobą zagdzać.

Gość niekomorowski
Tutaj masz jeszcze potwierdzenie wykupu tych mieszkan za grosze i kto tę możliwość znióśł PIS wprowadził PO I sld zniosło. http://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/160335,nie-wykupisz-juz-mieszkania-za-grosze.html

Gość gość
Gornicy i rolnicy najwieksza roszczeniowa patologia